Kadi ir jusu iemilotakie bez- / alkoholiskie dzerieni vai kokteilij ?
mojito.
ar alu pildīta pudele!
yegermaister.jau gadus 2 nemainīgi.
eem...absints :D
1) Limoncello2) Ceesu sarkanais3) Long island ice tea4) Rums ar kolu5) Aabolu piiraags6) Yeegers7) Saldeejuma kokteilis8) Svaigi spiestas sulas
ūdentiņš ;)
svagi spiestas sulas pēdējās.
Gibsons ar šveptoniku
piparu rūgtais !!!
piparmētru šnābelis.šveps.
1. viskijs2. rums3. brendijs4. absints5. tēja6. ūdens
Visiem tik pirmaja vieta alkahols. nu fuj fuj. :D
teeja / uudens / sula
šķīštoša kafija vai augļu tēja
Koliņa ar citronu un ledu :)Ūdens ar citronu (man garšo citroni)Balto vīnogu sulaNo alkoholiskajiem - Nemainīgi viskijs. Kokteiļus retāk, bet Sunsetaa ir gards Adios Motherfucker un Šotu bārā ir ļooti jauks Okupācijas muzejs un Zuperman. :)
Neesmu izvēlīga ;DD Nu bet lab, garšot garšo aliņš, moka ar pienu ;DAbsints arī neskādē. Reizēm, kad gribās kaut ko iedzert, bet nav daudz naudas, tad var samočīt dzērveņu lb ar rašan švepu ;D No bezalkaholiskajiem- Šokolādes Saldējuma kokteilis, un ūdens+ledus+visādi saldie sīrupi, kurus ielej vispirms parasti. Piemēram, mango! Nu ņammīgi..........
Atšālējusies kola!Citrona vai laima ūdens :)
vienam paziņam pie sirds iet "tā kafija, kas pazūd"
viskijsšampanietisjēgerītisenerdžī+šņabszilais džinsunun "sarkanais"
Man garšo kefīrs!
CocaCola
tēja
man riebj mazas dirsas kuras saka ka alkohols ir pēē.
Bez-ŪdensZaļā tējaCappy (greipfrūtu)Alkoh.ŠampanietsMoka ar pienu
sarkanais buņdžā!!! :)
tēja, kefīrs, Cēsu bundža, greifrūtu Cappy sula.secība topā mainās atkarībā no garastāvokļa.
Negāzēts minerālūdens ar citronu
karsta Šokolade ,(dievinu Šokoladu);zaļā tēja,kakao!Alk:šampanietis (Asti martini) Pina colada,
ābolu sula un tīrkultūra
Nestea(citronu vai persiku), Coca Cola, visvisādas sulas.Mājās taisītie vīni ir varen' garšīgi.Un protams KAKAO. KAKAO FTW!!!!!
Piparmētru vai jasmīnu tēja, kā arī piens.Ziemā kakao.No grādīgākiem - Tērvetes alus, Baileys.
martīnī ar vodku principā bet arī dzērienu izvēle, līdzīgi mūzikas izvēlei, ir akarīga no garstāvokļa un iemesliem :)šobrīd tā ir tēja - vai vīns, ja būtu pie rokas.
bērzu sula !
Aizmirsu par manu dienišķo Mate tēju-dienā izdzeru kādus 6 ķirbju trauciņus. Baigi labā ;)
es nemaz neesmu dzērusi martini ar vodku, būs jānoprovē, paldies par ideju ;D
:DDDtema nepatik, bet ljaudis tik komente...
Malibu ar Sprite. Labs, mļe :DUn visādas sulasUn enerģijas dzērieniun persiku Nestea !
eu bet toč.mazās meitenes beidz mīnusot.apnicis bik.pabrēc,ka alkohols slikts līdz gadiem 16 un tad kad aiziet, tad aiziet jūriņā.labs piemērs.dūdiņa vaidēja kā mēs tā dzeram un jūsmojam par dzērieniem tikai grādīgajā izpratnē, un tai pat gadā - vasras festivālā, satieku šamo šī tik laimīga tempj aliņu un lepojas ar smirdošajām padusēm,ka acīs cērtas.nav ko.nāk vecums, nāk sūrums.nāk sūrums, palīdz sūrums.
Tas bij kāds mājiens. ><hmm.nevienam mīnusu nesmu likusi par to ka viņa dzērienu listē tiek pieminēts alkahols.!tos mīnusiņus paši jau saliekat. Tiklīdz izlasi kāda komentara kaut ko kas nepatik vai nesaista bams un mīnusi iet pa lab pa kreis. whenever.
Teeja :) ne dienu bez taas
tas nebija mājiens.vnk ieteikums tām mazulītēm,kas domā,ka bez tējas un multivitamīna Kubuš sulas tiešām vairs nekā garšīga un baudāma pasaulē nav.
pus karaļvalsti par glāzi meskalīna atdotu (nu tjipa kaktusa sula).
Vislabāk garšo ķiršu vermuts un irish cream.No bezalkaholiskajiem- greifrūtu un upeņu sula (Pēdējā vislabāk karsta), karameļu tēja, svaigu piparmētru tēja (Smarža!), visādas dīvainās tējas, irish cream veida kafija utt :)
multivitaminizēts vīģu jogurts!
zemeņu lāsēns, reizēm banānu
ķiršu sula :) No alkoholiskajiem - Pina Colada ar apelsiinu sulu :)
palikšu pie savas jasmīnu tējas
stipra melnā tējaalusceļmalas benzīntanka kafija piecos no rīta kaut kur tāltālu Latvijas plašumosūdens
no alkoholiskajiem es jums iesaku izmēģināt vietējo "Vārpu" vaniļas un sajaucies ar spraitu... mmm..dievīgi.bet ja bezalkoholiskie. tad nekas nav labāks par svaigi spiestu sulu..mm.
Tēja un Alus!
pēdējā laikā merkurs palicis garšīgāks :D
rozā viva fresh/visīts+ābolu sula.
skatos- te izcelti, te nosvītroti. :Dkā var likt miinusu par dzērienu, kurš tam cilvēkam garšo, tikai tāpēc, ka jums negaršo. :D _____melnā tēja ar citronu un viskiju/brendiju. un mans pašas jauktais kokteilis "Tobis in the kitchen" , kuru panesu tikai es. :) lai padzertos-akas ūdens.
dēlaits, fizz, kokteilīši rums ar kolu, moka, džins utt. :)un viennozīmīgi tējiņa
Nez, var likt plusiņus par orģinalitāti piemēram :D
m.k. - es ceru,ka Tavs pēdējais komentārs bija slikti izdevies joks...
viskijs iegaršojies.
Ne dienu bez piena, un ne jau veikala 2.5 %, bet īstu lauku pienu pa taisno no govs! Bet ja jāpadara tas par "dzērienu", tad karsts piens ar medu un sviestu, ja grib alkoholu, piešaujam melno balzāmu! Un nekur nav rakstīts, ka to drīkst dzert tik kad esi slims!!!!
no offence, bet es gandrīz apkorkējos-tur trīs lietas, ko neesu lietojis vismaz desmit gadus...
kas kuram, par gaumi jau nestrīdas! :D
tomatu sula,vislabāk pēc tādas smagas naktsteja-karkadeun vel visādas alkoholiskās blicītes
tēja-Citās debesīs ir tāda foršā augļu tējiņa ar augļiem..sula-svaigi spiesta apelsīnu-greifrūtu...kokteiļi-mojito, Jacks ar kolulimonāde-Coca colaūdens-BorjomiP.S. gaidu piegādi:D
swaigi spiestaa apelsinu/greifrutu sula(50 /50 %)aaabolu piiraagstekila !piparmetru teja! :)
Bez/alkoholiskie dzērieni bez noteiktas secības un izkārtojuma: tēja, rums un viskijs. Pēdējā laikā gan aizvien izteiktāka doma par nedaudz "piezemētāku" dzīves veidu.
sandi, kas ta nu, pāriesi uz veco labo ''SOS'' šņabīti no maximas? :DDD
šņabis un enerģijas dzēriens.un vēl tas zilais pa virsu.
pāries uz "Donner" super getto pa 29 santīmi.
a optima?
piena sēne un Ō zilais, par Ō zilo ir pat sarakstīta dziesma, par ko tik nav sarakstītas dziesmas.
ararats
sestdienas rīta šķīstošā kafija ar cukuru.
Aluszaļā, melnā tējamelna kafija (maltā)piens
kafija.viskijs +ābolu sula/kōlarums+ kōlamelnais balzams+ kōlaCampari +apelsīnu sula
sarkanais. kaa vienmeer- nepievilj.
Molotovs. ;)
tējīte(zaļā jo īpaši!)sulas (vislabāk greipfrūtu, apelsīnu)ūdens (ar vai bez citroniņa)
Kokosriekstu Bacardi ar ananasu sulu;Vanilas snabis ar abolu sulu;Martini ar ledu un citronu;Shampis;Tervetes & Bauskas alus;Vinogu sula ar ledu;
Fck, dubultposts sanaaca, nu ko, pateiksu tad vel 1 dzerienu - Red Bull.
[ Forums ]
Rubberfis
Franziska
programmi 1s_xrea
© 2005-2025, dzerieni, HC.LV.