Gribējās uzzināt cik daudz cilvēku balso par Rīgas iekļūšanu Monopola spēlē...??? www.helpriga.lv
es nobalsoju darbā un mājās ;)
Man liekas, tad monopolā rīgas vērtība būs gluži kā Mediterranean vai baltic lauciņi. :D
Es arī nobalsoju no visiem saviem ē-pastiem.. :) Pirms 2 dienām nobalsoju pirmo reizi - tad Rīga bija 49. vietā, tagad 34. vietā. Lai vai kā, bet šķiet, ka varētu tikt 20niekā...
Šodien nobalsoju, balsošu arī turpmāk... :)
nobalsoju!padevu tālāk draugiem un viņi arī nobalsoja.
Pievienojos - tagad adrese ir skolas informātikas kabinetā uz tāfeles! :)
Pa Zorti!
šorīt star fm ar stāstīja...es pievienojos balsotājiem :)
Idiotisms.
Jau 8. vieta! Davai, davai! :)
Tas lauciņš monopolā kļūs par vienu no Latvijas kultūrpieminekļiem :D
šito vajag :D tāds piedūriens :) jauki
Balsojam, balsojam. Vajag zaļo lauciņu. ;D
interesanti, Riga at 6th place.. :)
Jau #4 :) Būt jau forš dabūt Rīgu kā vienu no top 2 zilajiem lauciņiem, kas varētu būt viens no pašiem dārgākajiem :)
un kāda tam nozīme?ka nekādi citādi latvieši nav spējīgi pacelt savu skestūrisma meku, kā vien ar kaut kādiem zilajiem lauciņiem(pie tam ar to krāsu tomēr uzmanīgi)?
Tāda nu reiz ir tā mūsu mentelitāte. Daudzi nezin, ka ir tāda Latvija, bet ja zin, tad domā, ka esam kkāds Krievijas čuhņas apgabals. šādi tiek cerēts, uz atpazīstamību. ;) Lai kā mēs šo zeme nodi***am, tomēr mums ir daudz patriotu, kam tā ir dārgākā (pelnījusi zilo lauciņu)
ar ziliem lauciņiem cieņu nesaņemsi un paēdis nejutīsies...un ka krievijas čuhņa vairs nedomā-citi laiki citi tikumi-sen ir pacēlies līmenis citā sfērā...
bet ar to neatpazīstamību latvieši var justies eksostiski :D
Bļin, kāda starpība, kādā krāsa ir tas lauciņš, zilie lauciņi uz monopola ir bijuši vienmēr un, es nezinu, ja kādam no tā sākas kaut kādas psiholoģiskas problēmas, tad tā būs viņa paša problēma.
vēl nesen, ciemojoties Venēcijā, ar pirkstiem uz mums rādija "Rašas, Rašas.. hi hi hi" ... Vienam džekam meitene no Anglijas. Viņas tēvs neļāva ar viņu satikties, jo domāja, ka viņš ir kkāds krievu spiegs, vai bēglis. tā kā nekāds līmenis nav pacēlies
es jau nedomāju, ka līmenis pacēlies..drīzāk korupcijas un prostitūcijas brīnumvalsts rašanas uz padomju laiku sagrautas tautas bāzes....
Ja pirms laika bija jautaajums, vai Riiga vareetu iekljuut 20niekaa, tad tagad interesanti vien shkjiet - ar cik lielu paarsvaru Riiga buus populaaraakaa pasaules pilseeta.. :) Ja vien Zagreba to neapsteigs..?? :)
Atvainojos par neprecizitaati - nevis Zagreba, bet gan Belgrada Serbijā...
man liekās, tas rezultāts vairāk parāda, kurās valstīs cilvēki bezjēdzīgi pie kompja nīkst :)p.s. kamazs atkal offtopicu taisa :D
Vajadzētu tuvākajās dienās Parīzi nonest... :)
rxx, procenti kāpj. Vieta nav mainījusies, bet esam ar vien tuvāk tai Parīzei!
IR!!!!!!!!!!!!! :)Nu tagad tik jāsaturās un jāturpina! :)
kaa ta :DEs gribu redzēt Rīgu zilu.
Ir. :)http://www.hasbro.com/games/kid-games/monopoly/default.cfm?page=Worldvote/presscenter
:ovnk prieciņš ))
jesjesjes.
Jap, tieši tikko gribēju aizsākt diskusiju, bet jau pasteidzās cilvēki. Prieks gan par Rīgu, gan par mūsējiem olimpiešiem šodien :)
Jāpērk būs nost tas monopols :) Gan Rīga, gan Monreāla, gan Toronto... mmmm :)
Nu var būt esmu bremze, bet...jēga? Var jau būt, pilsētas popularizēšana pasaulē, bet personīgi man daudzi ārvalstnieki nesimpatizē.
Jā, popularizēšana. Ja neko prātīgāku, tad vismaz šo mēs paveicām. Visi kopā. Tas ir labāk kā nekas, un par to ir jāpriecājas.Ārzemnieki jau tev var nepatikt, bet bez viņiem mums ietu daudz dranķīgāk. Tauta ir krietni par stulbu lai pati sevi apgādādātu, turklāt organizēt naturālo saimniecību ar 2,3milj. dalībniekiem, no kuriem vismaz 60% nav tai lojāli, nav nedz vajadzīgs, nedz iespējams. Man personīgi drīzāk nesimpatizē visādi latvieši un latvijieši, kas to vien zina kā beztolkā pukstēt un skaudībā vārīties; no tā ļaums rodas daudz lielāks, nekā no tā, ka Rīgas vārds tiek ierakstīts kaut kādā spēlē.
- Nezinu, ka vsp vēl var nobalsot.
Nezināju*
Balsošana beidzās kaut kad pavasarī, bija visu vasaru jāgaida, kamēr šie apstiprinās rezultātus un saražos spēles.
Vai tad tam kko ir jādod? Man kaut vai vnk prieks būs redzēt Rīgas vārdu uz spēles galda.
es par savu monopolu atdevu 16 ls un spēlēju hmmm reizi gadā, labākajā gadījumā. diemzjēl zjēl naudas tādam pašam pirkumam tikai ar citiem nosaukumiem, lai krātos putekļi..
bet tagad tur varēs norēķināties ar karti. :D
nez nez.tas kautkā nav ieinteresējis iepriekš, ne tagad.īpaši tagad, kad visa vērtēšana, ja nemaldos nesen noslēgusies, ko tur vel diskutēt.lol
Balsošana, nevis vērtēšana. Jā beidzās maijā, bet rezultātus paziņoja tikai aizvakar.
hah skeptiķi, saņemiet, kas neticēja, ka rīga tiks monopolā, turklāt vēl kļūs par 2.vērtīgāko īpašumu!!! :Pkāds zina, cik maksā jaunā spēles versija???
[ Forums ]
programmi 1s_xrea
Universalqgk
Feederfrx
© 2005-2025, Dabūt Rīgu Monopolā???, HC.LV.