Vai būtu interese par HC.LV busu uz Good Charlotte koncertu Igaunijā?http://www.hc.lv/afisa/koncerti/2301/(starp citu vēl aizvien var pieteikties uz busu uz Freeze Fest: http://www.hc.lv/afisa/koncerti/2133/ )
Man būtu interese par HC.LV trolejbusu uz Good Charlotte koncertu Igaunijā! Uz koncertu es neietu, bet nu Taļļina sen nav redzēta.. :)
Nav kāds labs iesildītājs?
Būtu interese, bet galvenais vajadzētu izplānot cik naudinjas tas viss prieks izmaksās!
a man arī būtu interese .... ;)
ar interesi kaut kā nepietiek! ;D
Lai deni2s man pasaku kur tieshi, cik km un uz cik ilgu laiku, es pateikshu cik maksaas! :D
man arī ir nodomi uz šo busu...
vainawienalga, to es zin. Es tik domāju, ka tur vajadzētu kādu ērtāku busu par zilo. Lai gan pagaidām neizskatās, ka būtu vērā ņemama atsaucība.
deni2s, ekskursiju autobussi arī ir piedāvājumā!
vajag mazo mikriņu ņemt :D
Nav jau diža izvēle - Škodar ir, bet tās vecas, Solarisi un tagad tie jaunie Iveco-Irisbus... Visstilīgāk jau, protams būtu ar Škodu braukt. :)
Ka tik ripo.... :)
jāsāk rīkto HC.LV ekskursijas! (:
Gribētu tikt gan.Bet noteikti uzsvars tiks likts uz jaunajām dziesmām. Būtu forši, ja nospēlētu vecos labos young and the hopelessjā, ap kādu naudas summu jārēķinās?
par ekskursijām laba doma :DP.S. tieši tagad pa mtv skatos Good Charlotte koncertu [rock am ring]
es ar netīšām pirms brīža uzdūros uz mtv ... tā ir zīme :P
braucam! ^^tas taču būtu to vērts!xD
lūdzu, lūdzu, lūdzu....^^
vienalga, kur brauciet, bet nebrauciet man vairs virsū!X_o
Mošk šito pasācienu pareklamēt GC domubiedros, dr.lv
kas iesilda? ;)
laižam.!
Ja savāktos 40cilvēki ekskursiju autobussa cena būtu 8Ls turp-atpakaļ! Vietu skaits autobussā 49+gida vieta!
nu..ko vēl vairāk!sākam aģitēt draugus....:Des piesakos...p.s. iespējams dabūšu vēl 2 draudzenes..:))
Piekrītu elly pēdējam komentam!Vsp to nedrīkst laist garām, pirmais GC koncis Baltijas valstīs! :D
Nu tad lai ir tā, kā tauta saka! :DPieteikties autobussam, kurš dodas uz Good Charlotte koncertu Igaunijā Saku arēnā 2. aprīlī , var sūtot pieteikumu uz buss@hc.lv norādot savu vārdu, uzvārdu, telefona numuru un to, ka piesakas uz GC bussu. Autobussa cena ir 8Ls turp-atpakaļ. Izbraukšana ap 13:00 lai ierastos pie arēnas laikā, kad sākas ieeja pasākumā!Nepieciešams savākt vismaz 40 cilvēkus, vietu skaits autobussā 49, ja nebūs nepieciešamais skaits, autobuss tiks atcelts!Kā arī lūgums pieteikties tiem, kuri jau ir iegādājušies biļeti, lai neradītu mums maldus par savu braukšanu!
Noteikti jaadodas! Nav ko domaat - Good Charlotte+Tallina+kompaanija+autobuss- jaabrauc. :) Ir veel vietas autobusaa?
[ Forums ]
Rubberfis
Franziska
programmi 1s_xrea
© 2005-2025, HC.LV buss uz Good Charlotte Igaunijā, HC.LV.