Nu, es jau cerēju un domāju, ka pirmie headlaineri būs pēdējā laika bumu aizsākusī Īslandiešu blice sigur Ros, bet izrādās dzīvā leģenda - Fatboy Slim. Nu, cerams, ka kāds no maniem favorītiem uzstāsies, citādi laikam gan, ka neapmeklēšu šo pasākumu.Btw, es ceru uz Sigur Ros, Manic street preachers un visvairāk uz Moby.Uz ko jūs?
Pagalam švaks iesākums,pagalam švaks...Acīmredzot (vismaz tā šobrīd izskatās)kļūdījās tie,kas uz Positivus AB Festival lika cerības kā potenciālu Eiropas līmeņa rock/indie mūzikas festivālu.Vai tiešām DJ ir vieta šādā festivālā kā hedlainerim? No otras puses,ja uzstātos Sigur Ros, viņu dēļ vien būtu jēga turp doties. Katrā gadījumā, nekādu vēlmi iegādāties biļeti šodienas notikumi man nav uzdzinuši. :)
Baigi traki. :/Cerēju ,ka pirmie būs sigur ros. Bet še tev. Vispār ,tikai viņu iespējamās uzstāšanās dēļ nopirku biļeti.
nu fat boy slim nebija tas ko vēlējos bet vismaz kautkas tur būs.
gaidam Travis un Moby paziņošanu. :)
Vēl jau palikuši pēdējie 3 lielie headlaineri, tāpēc ieskau nezaudēt cerību UN, es neredzu nek;adu vainu Fatboy slim, tiesa, esmu dzirdējis tikai vienu dziesmu.Un skatoties uz šo visu no otras puses, Latvijā tomēr komerciolāās iespējas nav tik lielas, kā varbūt mēs varētu vēlēties, tāpēc ieskau priecāties par to, kas ir, un šis festivāls notiks tikai otro gadu, tāpēc, es domāju, ka viss vēl priekšā :)aa.p, ceru uz moby, ļoti.
The killers un moby tiešām būtu vietā. Iepriekšējais komentārs tika rakstīts jūtu uzplūdumā :DLai nu kā būtu-pasākums šā vai tā būs ļoti labs! Vēl jo projām ceru uz sigur ros.
kārli, tā man pačukstēja, ka būšot. :)
Es biju daļēji aizmigusi, kad pa swh rock teica, ka būs tie Fatboy Slim, tāpēc es pārklausījos un visu laiku biju pārliecināta, ka Positivus AB šogad būs Fall out boy ;D
Ļoti ceru uz The Killers un Sigur ros, bet lai nu kā - domājams, ka savāksies pietiekami daudz tīkamu grupu, lai apmeklētu. Tā, ka ballīte būs lieliska anyway :)
aa.p, tā ir konfidenciāla informācija?
Uz šo festivālu arī inflācija attiecas... :(
A ko tu domā, ka pasaules klases mūziķi par velti uzstāsies?
Tas ir nosacīts jēdziens... Tieši pasaules klases mūziķi ( un FatBoy Slim noteikti NAV to skaitā ) varētu būt tie, kas atsevišķos gadījumos uzstājas ne tikai "pa lēto",bet pat par brīvu...Viņiem maizes tāpat pietiek, ko nevarētu teikt par jaunajiem.Tiesa , diez vai Positivus Festivāls varētu pretendēt uz šādiem precedentiem.
kāpēc inflācija?es iepirku biļeti par 20 ls, un tas tak ir lēti, ņemot vērā to, ka pagājšgad, manuprāt, uzreiz tik pa 30 ls varēja dabūt. man tieš likās,ka uz šito kā reiz ne.
Pēc manām domām (un atsevišķām pagātnes liecībām) Fat Boy Slim un viņa darbība nav gluži vērtējama kā "tikai DJ" atzīmē.
paklausījos youtubā Fatboy Slim un tīri sakarīgsarī cerēju uz sigur ros, kaut pavīdēja doma, ka tas jau vēl neko nenozīmē, ka daudzi viņus vēlās, bet nu cerēsim :)
es gribu the killers un sigur ros. bet vai viņi grib? :Dnepatīk nopirkt biļeti un tad gaidīt kas nu būs :/
Ja būs Scissor Sisters un/vai Travis, tad dīkšu tēvam naudu biļetei. Ā, tur vēl laikam bija iespēja uz Manic Street Preachers cerēt, ne? Tad tie ar būtu ok.
No Fatboy Slim man iekš PC ir 2 dziesmas :OTāpat kā endo, ceru uz SigurRos un The Killers, kā arī uz Moby! Bet skatos, ka tieši šie mākslinieki šajā foruma ir vieni no gadaidītākajiem (:
priekš manis travis un killers būtu vislabākais variants.
Es laikam esmu vienīgais, kurš The Killers vietā grib Manic street preachers :D
es arī gribētu Manic Street Preachers The Killers vietā.bet visvairāk gaidu tieši Sigur Ros un Fatboy Slim.un arī Moby.būtu labi,ja vēl Gogol Bordello būtu. :) o.vēl būtu forši: http://www.myspace.com/yndihaldabet šogad tas nav reāli.
a es gribu Athlete un Newton Faulkner, sanāk Londonā palaist garām. ehh! :(p.s. Karli, ļoti, ļoti, ļoti ticamas baumas. ;)
Jā un es gribu Bobu Dilanu kamēr šamais vēl pie labas veselības.Tpu-tpu-tpu,tuk-tuk-tuk [sparīgi situ pa savu koka galdu] :)
Un galu galā,kas Fatboy Slim par mūziķi !? Viņš ir dīdžejs un dīdžeji spēlē diskotēkās apdolbītiem ļautiņiem nevis uzstājās ''eiropas līmeņa'' mūzikas festivālos kā hedlaineri.Kaut kad senāk esmu viņu klausījos bija viņam tāda dziesma kur visu laiku atkārto Fatboy Slim Is Fucking In Heaven,murgs kaut kāds.
Pievienojos germsburn'am :) Bob Dylan visticamāk šodien var dabūt tikai tad,ja viņam kaut kādā mērā simpatizē pats pasākums un diez vai positivus menedžementa spējas ir atbilstošas , lai noorganizētu tādu līmeni...Nav arī dzirdēts,ka kaut kad pēdējā laikā viņš būtu uzstājies kādā festivālā , tikai solokoncertos. :)
nu nevelk man tas jūsu Fatboy Slim. bet par gaumi izkaujas, as usual.ja būs Sigur Ros, es tur būšu.un kas visiem ar to Īslandi? visu mūžu Islande bijusi, sadomājuši te tagad jaunu modi, vai zinies. nav tak tur nekāda īso zeme.
Te pat nav runa par gaumi. Ir runa par vienkāršām un vispārzināmām lietām.Kas attiecas uz Islandi, tad tās valodas pratēji jau sen ir apstiprinājuši to,ka pareizi ir Islande un garais "ī" ir kārtējais "valodnieku" (to,kas par tādiem izliekas) marasms.
Jāam Sigur Ros būtu vērts redzēt dzīvē. :]enīvei kuros datumos īsti būs šis fests.?
18. - 19. jūlijs.melomān, ja tu to man, tad paskaties pašā pirmajā ziņā, es lietoju pareizi.
Nē,es ne tev, es vienkārši paturpināju shnjurc domu. :)
nu nu, germsburn86, tiešām nepiekrītu apgalvojumam, ka dīdžeji spēlē tikai dišukos apdolbītiem ļautiņiem. un, godīgi sakot, es ļoti priecājos par fatboy slim vizīti Latvijā, tāpēc jau esmu ieplānojusi šos divus datumus būt tur :)
šaubos vai the killers , manic street preachers vai sigur ros īpaši rūp Latvija - man jau liekas ka tas viss pīles līmenī-da var tak balsot kaut vai pa the fall of troy ir jau smuki šitā uztaisīt baigo ažiotāžu bet kur ir garantija ka par nopirkto biļeti es saņemšu tieši to ko gribu. /vēl nav biļete - gaidu vismaz vienu no šitā magic trio ;)
būtu baigā ekstāze, ja būtu sigur ros, moby.the killers dēļ arī varētu aizbraukt, bet netaisos pirkt biļeti, pirms nezināšu, kas īsti būs. īstenībā baigi truli šitā pārdot biļetes, kad vēl nav zināms, kas īsti būs. un tad, kad mūziķus pasaka, tad cenas oi oi.
mezhoga, vot, kas tur truls? priekš viņiem tas ir tieši izdevīgi, jo, es pilnīgi pieļauju, ka grupas jau pirms šīs "balsošanas" bija zināmas, vnk, tgd tas pasākums tika uzpūsts, bet nu, varbūt es kļūdos. Šovbizness, dārgā, šovbizness. Bet par to pirkšanu es piekrītu, kamēr kāds nebūs no mana maģiskā trio (tāds pats kā endi, tikai the killers vietā moby), tikmēr nekur nebraukšu, nepirkšu.
nu ja - viņiem tas ir riktīgi labi. malači. truli tas ir, skatoties no mana viedokļa, pret mani, jo fatboy slim dēļ es tur nesmirdēšu.
Labi gan, ka tu tur nesmirdēsi, man par to patiess prieks. Un TAS ir labi no daudzu cilvēku viedokļa, kas zina, ka noteikti dosies uz festivālu.
es došos tur tikai tad, ja būs THE KILLERS!!!
rxx, tev, dažkāt, nav bail iziet ielās? :D
visiem dažreiz ir bail iziet ielās. :) anyway,biļete man jau ir nopirkta,divas stundas pirms cenu paaugstināšanas. :)
[ Forums ]
Rubberfis
Franziska
programmi 1s_xrea
© 2005-2025, Positivus AB Festival. , HC.LV.