nu taa...cik atceros pa vasaru spelejam futbolu,basketbolu,litrabolu.tātad varet uari ziema šo to iesākt...pašlaik labakais variants ko varetu bīdit ir savākties visiem un maukt uz Liodo slidotavu kadu 6dienu vai 7dienu...datumi varētu būt vai nu 19.01;20.01 vai ari 26.01;27.01 ko sakat?par laiku vara vienoties...
doma nav sūdīga.
Baigi forši!Vai ir vēl kāds,kurš nav baigais slidošanas profiņš un būtu ar mieru mācīties ar amni kopā? :DĀ ja nu kāds hc.lv lietotājs vēlas-braucu nākam 6dien ,vai 7dien snovot uz riekstu kalnu baldonē. Var pievienoties.
Esmu par ideju, pret 26., 27. janvāri. :)
A ja 26.,tad visi smuki ar sarkaniem vaigiem uz Melno Piektdienu pēc tam!
mmm nebutu man finasialas problemas tad ari uz reixtkalnu mauktu !!!
Man taisni trakoti gribās kārtīgi izslidoties, pagājušoziem nesanāca, pff.
nu bet tad davai sarunajam kura datuma un cikos visi vacas un kur un tad laizha m:))
Laima, neeis tu vienīgā, un no malas es slidoju kā robots, manprāt :DSnovot diemžēl es neprotu, un arī nav tādas finanses, lai to pašlaik apgūtu.A kas 26. ir MP? Es zinu, ka mani paziņas 25. spēlēs :)
Hc.lv koncis 26. ;)
Man ar` ar to slidošanu ir kā ir, bet patīk, tā kā varu tev, nevermind, pievienoties! :)Datums vienalga!
mjaa..peedeejo reiz slidoju tieshi tur, tas bij 2007.gada saakumaa,kobeindienaa..itkaa jau varetu jau atkal aizlaist uz turieni
slida, slidas, slidotava. jaa. vajag
Slidot! Oo... Jā! Es ar! Neesmu uz slidām kāpusi jau kādus 4 gadus... tas jau tāpat kā ar divriteni - neaizmirstās kā pareizi jākrīt! :D
Nu skaidrs, tātad izlemts, ka kkad dodamies uz slidotavu. Aktuāls paliek jautājums - kad? :)
Balsoju par 18.-20. janvāri! :)
Tur nebija kaut kādas grupu atlaides? :D Nu varbūt mēs savācamies paprāvs bars un tad var lētāk. Vai arī nē.Nu jāpainteresējas,jo ,ja var,tad kāpēc neizmantot to iespēju.
Es ar par tiem 18. - 20. datumiem! Bet liekas, ka grupām atlaides ir tikai darba dienās... :( http://ac.lido.lv/index.php?lang=lv&sad=4&f=cenas
Nu tad piektdien 18. janvārī?
tatad doma pie GC satiekamies apmeram 18.00 jo dazhiem ir ari darbs kas velak beidzas...ar 7,3,9 tramvaju braucam un aidaa! der?
Der!
18. janvāris tad, ja?Nu, skatīsimies, katrs jau vēl var paņemt kādu līdzi, un tad vnk iebruksim tajā slidotavā :D
Rindas ir ļoti,ļoti garas jau ap 17iem :)Bet jautrā kompānijā jau nav prorblēmu izstāvēt ,katrā ziņā
evv..es ar gribu tur būt.. es varu ar kopa roku rokā khe? :)bet nesmu no rīgas jāskatās kā tur ar laikiem, un cik ilgi domājat tur pabūt?
Piekrītu kastolim, jo arī neesmu no Rīgas!
nu es domaju ka varak par 2h neviens slidot negribes ta ka rēķinieties ka kkur ap 20.30-21.00 vēlakais lsiks kad beigsim slidot.
jaā, laižam:)es jau gan labāk gribētu, ka 26tajā, lai pēc tam var laist uz MP, jo arī neesmu no Rīgas, BET ja jūs par citu datumu, tad kautvai.var arī tā.UN es arī neprotu tik labi slidot, tā, ka pievienojos Nevermind un citiem, kas 'mācīsies':D
aa un veel :)tagad pasaka kas 100% buus 18.01.08 18:00 pie Galerijas Centrs , lai nevienu neaizmirstam sagaidiit :)
18, bāc!Draudzenei skolā balle!!Un es tā gribēju ar Jums paslidot!
100% pārliecinātai reti gadās būt, bet, ja apstākļi būs labvēlīgi, tad var ar mani rēķināties. :)
kaut gan 18 vēl tālu, bet 98% Airīta būs :)nu jā meitenes jav grib noteigti,lai puikas maāca :Dess varu arī ja vēlaties :) ke!a hokeju tur nevar spēlēt?
ar stulbo_mushu un makslinieci var rēķināties - gan jau būsim:)un lemjam par esteri un butterfly:D, taču viņas pagaidām pr to vēl neko nezin:Dbet nu - gan jau būsim;)
nuop hoķi tur nevar maukt :D
tu sarūktināji :D
izklausās labi, ļoti iespējams, ka piebiedrošos ar kādu no savējiem! :))
Būšu,gan jau paķeršu vēl kādu līdzi.
Šis suns ar 99.9% būs (jāieraksta atgādinājums plānotājā)
75% ka es būšu ;)
aijsh..ta gribeju ,bet taij tur 18 ir konkurs TALANC2008 tur jabut :(šaize
es arī gribu!
es ņemšu līdzi izbanotos ;)
mierigi! :D
Es neesmu slidojusi gadus desmit - bērnības trauma, kad ielūzu ezerā. :(Bet jūs esat ļoti pozitīvi, tādēļ centīšos ierasties un iemācīties slidot. ^_^
Nu,tad viss notiek??
18.01.0818.00 pie uniša teica ka būs :Nevermindtreivisgurķis(maybe)kampyerryselftittledlieliskais kārliskastrolisstulbā_mushamāxlieniecevegandogsbbaibuendo ar izbanotajiem :Dveetahnu tagad butu ļoti labi ja lidz 4dienas vakaram apstiprinātu savu dalību šajā pasākuma visi iepriekš minētie + tie ka arī vēlās , bet nav nosaukti :)
Gandrīz manus plānus kāds izjauca, bet es noteikti būšu!!!
jap count me in ar pāris izbanotajiem :)
Piedalos noteikti!
Ja kāds tur sabildē, atsūtiet man bildes, lai var publicēt HC.LV ;) Malači, ka tā savācāties!
a pats sēņosi? :D nebaidies no izbanotajiem - es viņus pieskatīšu ;)
Vai nu sēņošu (no rīta lekcijas - jāsamācās) vai nu pievienošos (atprasoties no darba). Tad jau manīs, cik būšu noskaņots uz mācīšanos.
Suns varbūt būs (ja pierunās Lauru), bet par slidošanu ļoti šaubos (svaigi krāsota kāja, tas tā galīgi neplānoti sanāca) =/
Es būšu.
man vēl sīcis būs līdzi viņam niks - skarlis ;)
mēs ar makslinieci ļooooti atvainojamies, bet nebūsim, jo neesam no Rīgas un šopiektdien mums vienkārši nav kur palikt.arī mājās tā īsti netiekam.mēs jau vislaik cerējām, ka paarcelsies uz 26to, jo tad droši vien būs naktsmājas un arī hc.lv pasākums pie reizes, bet nu..varbūt jums tik ļoti patiks, ka vajadzēs atkārtot?^_^katrā ziņā, cerēsim uz to labāko:)lai izdodas!
labi, pierunājāt! būšu! :)
kam par prieku kam nee bet pazinjoju ka nebuushu
Bez manis diemžēl. jo man ir treniņš un tukšums makā.
Es būšu nākamreiz! Šoreiz netieku ;/
Jē, man ir pāris minūtes lai nonāktu līdz Rīgai. (nieka 42 km) Noteikti, sagaidiet mani. :D čāv.jautājums pirms laika- kā gāja?
Baigi forši bija!!
Vai ne, ledus vienk. burviigs! :D :D
Ak imaginārais ledus.Jā,ļoti ,ļoti jauks un burvīgs ledus.Kad nākamais hc.lv slidošanas pasākums(kapai?)
Hm, laikam labi vien ir, ka tomēr neaizgāju, jo būtu vīlies. Uz nākamo "pasākumu" noteikti zināšu, ka pat nav vērts par to domāt.
Deniss,es ļoti atvainojos,ka laikapstākļi nebija piemēroti slidošanai. Pats pa lietu un peļķēm slidot gribētu? Man šķiet ,ka nē! :)
Nesaprotu, tad beigās kkas notika vai nē? :D
Kopīga pasēdēšana andrejsalā zem DDC jumtiņa :D
arii labi. :)
nu daa, pa ledu,kam virsuu uudens kaartinja tak nevar slidot, pat hokeja machus atcelj,ja uudens pa virsu, biistami!
Tiešām slidens vakars sanāca. Es pat paslīdēju. :)
satiku dazjus slidotaajus peec slidoshanas. slidu asmenji un aces spiideja kaa trakas :D
muti!tie nebija asmeņi-tās bija andrejsalas vakargaismas!
[ Forums ]
Rubberfis
Franziska
programmi 1s_xrea
© 2005-2025, spotrs-nesports..., HC.LV.