Vai tiešām pret to ir jācīnās? :/
Pasaule iet uz galu...
Patiesībā - nesūdzos. Vien uz Ziemassvētkiem sniegs gan varētu būt. :|
lai paliek vēl siltāks, man tīri labi patiktu ja šitā būtu visu ziemu. :) ! riebjas sniegs un aukstums. lūk tā.!
bet varbūt mēs neesam pelnījuši sniegu? sniegs taču ir kaut kas balts un tīrs, bet cilvēki ikdienā paliek arvien lielāki nelieši...Ziemassvētki ir siltuma, svētības un mīlestības laiks un to it kā papildina sniegs , bet ja tā nebūs varbūt ,tā dziļi simboliski ,tas liek mums mazliet padomāt...
plia - toč nē. :D Mēs esam bijuši labi, tāpēc mums ir pešķirta silta ziema.
bet tāptatas kkad februari vai janvari būs tie - 28 apmeram. :( !
Ka pasaule iet uz galu, par to jau cilvēki čīkst vismaz pēdējos 10 000 gadus :) Baudam to kas ir, nevis čīkstam par to, kas nav! Nav ko čīkstēt, ka nav sniega, labāk priecājieties, ka ir tik silts. Kad būs sniegs, tad priecāsimies par to kāds foršs sniegs, nevis čīkstēsim par to, cik ir auksts.
Esmu sajūsmā! :D
mani gan tas neiepriecina>>>taa ir naturala globala sasilssana.. kad uzpiid sauliite (piem.vakar) skjiet kad ir pavasaris, zalja zalite, sauliite, un silts-bet iistenibaa-ir decembris..delj ssi sniega trukuma, man nemaz neskjiet kad tuvojas z-sveetki..ak, vajj.. =/
kam interesee vai kâdam skiet vai neskjiet, ka tuvojas ziemassveetki? bûtu labâk uztraukushies par to - vai, ja shâdi turpinâsies, tad pec 5 gadiem gandzhu vares audzet tikai vasarâ vai visu cauru gadu!? nu vot!
vot vot presli.
nav sniegu .. tas man patīk .. bet ja nav sniegu tad nav kupenu .. nu tas man nepatīk ..jo nevaru pa kupenam lēkāt ..
Bet valstij tas nāk tikai par labu, mazāki izdevumi par apkuri, nav jātīra ielas... Nav jāuzlasa nosalušie bomži... Ir mazāks elektrības patēriņs... Vispār super!
katrs dabuus savus -30..energjijas nezuudamiibas likums...
ta jau labaaks sniegu, nevis ka vislaik dubljains un biezhi lietus liist..:/
es labprāt ziemā dzīvotu siltajās zemēs.
>> ka_maz_neliekas: Viņa, tā enerģija, jau šādā veidā napzūd, tikai tiek novirzīta citur...
mieru tikai mieru!ziema nepazudiis!visi gadalaiki ir novirzijushies pa dazhiem meneshiem...apm pa 2iemuz kalnu vares braukt lieldienas :))un tas koments pa ganju! :D nu moins pa to pat es neiedomajos!
gribu ripināties pa sniegu un iesalt kupenā
rxx - par to apkuri vēl varētu parunāt..pie mums nevis ietaupa,bet nekurina vispār.un tāpēc pat ārāir siltāks nekā mājās,tāpēc manispēc varēja būt arī aukstums ārā - vismaz māja silta:D
Nu man kā cilvēkam, kurš pats nes malku uz savu otro stāvu un kurina savu Čehijā ražoto gāzģeneratoru, starpība ir jūtama... Gan fiziskā, gan finansiālā ziņā.. :)
Vērmaņdārzā mārpuķītes zied
Man zem loga ir pienene uzziedējusi! :)
man patīk puķes, BET ne jau decembrī.
kas vainas? Forši. Ceru, ka visu gadu paliks tāds laiks. :)
Es arī! :)
Hmmm... Kaut kā dīvaini šķiet ka ir tik silts!!! Bet tas aukstums un sniegs jau pilnīgi nepietrūkst!!! Un būtībā jau arī Ziemassvētku sajūta rodas sirdī (vai veikalu skatlogos) bet nejau sniegā...
ziemassvētku sajūta jau nu NOTEIKTI radīsies veikalu skatlogos. šodien ārā bija tik silts, ka ne par santīmu minūtē nepateiktu, ka ir 11.decembris. psc :D
tik silts - t.i. saulains :D
paveries apkārt-laukā dubļi.lai nau tas sniegs,bet Zsv vajag.un sakat ko gribat :p
man vienalga ziemassvētku sajūtai vajag sniegu, un man patīk tā sasodītā sajūta. un ziema ir mans mīļākais gadalaiks. dēļ sniega. :|
viss,man pietiek! eju kaisīt pūdercukuru pa ielām.Saldū būs sniegs :P
es ieniistu ziemu deelj sniega tumsas un aukstuma...
mums ir sniegs!8):)
kurā vietā???
Tiem, kas priecājās par to, ka ir plusi un sniega vietā ir dubļi: teikšu jums tā - dabā viss ir vairāk vai mazāk līdzsvarā un šis siltums, kas pašlaik ir "lieks", kaut kad pietrūks un būs teiksim, auksta vasara vai -30 martā o.O
Cēsīs šodien bija sniegs :) jēē!
jap - Cēsu pusē bija:)dogs_sava daļa taisnības tev ir:)manis pēc vispār varēja nebūt sniegs,bet bez sniega tiešām - nu nekādas Z-svētku noskaņas!:)
es šorīt dzirdēju kā mani kaimiņi par kurināšanu strīdējās.viens teica,ka salst nost,bet otrs - Ārā grādi ir plusā,kāpēc kurināt??:Dvai tāpēc,ka ārā ir +2 grādi,man te jāsaslt nost??:DD
[ Forums ]
RobertSax
BrianNeway
BrianTak
© 2005 - 2026, Ārā ir +8C neņemot vērā, ka ir 10 decembris. Še jums globālā sasilšana! :) , HC.LV.