Vai jums ir kādreiz gadijies ka kāda festivāla vai uz ielas apčamda dibenu?
Iespējams praktalogs praktikants prakses uzdevumā.
Man vienreiz paņēma un uzrāva apenes cik vien augstu var - tas bija slimi, sāpīgi,brutāli, nepatīkami un to izdarīja meitene. Nezinu vai skaitās apčamdīšana bet man po es tankā
vot prikiņ - nav gadijies ne reizi mūžā :D
Tad jau švaks dibens, ja jau ne reizi....
uz ielas, bet tas nekas, bija pazīstams cilvēks.
Gadījās, tikai man reflekss uzreiz nostrādāja, taisni pa seju :D
Pirmo un pagaidām pēdējo reizi mūžā iekš NABAKLAB pa Balto nakti deju zālē un telpā pirms izejas uz smēķētavu (vairākkārtīgi).Tas bija noslēpumaini baiss meiču grupējums (kādas 4 vismaz).Process man patika, bet biju šokā no tā iespējamības.
kaļķu vārtos jā
hepatīts, atsauci atmiņā joku, ka "meitenes ir pilnīgi nenoderīgas būtnes, bet uz tausti patīkamas" :)
šī tēma šķiet, kā svaiga dvesma šeit nedaudz. kapsētā.
Ir gan gadījies, kāda 10x kopumā.
dibenu kaut kā neatminos, bet pupus mēģina apčamdīt regulāri- i festos, i končos, i dima..
čamdītājiem jauns veikals uz Brīvības ielas atvēries : http://www.sexystyle.lv
Pēdējā laikā nav gadījies, bet kādu laiku atpakaļ diezgan regulāri kāds (biežāk gan kāda) apčamdīja dibenu klubos, festos, faķī u.t.t. Pupos gan bieži negrābjas, izņemot atsevišķus gadījumus (indivīdus).
Eu, bet NABAKLABĀ man arī dāmas čamdīja dibenu. Patīkami tak.
Nababklabā + 1, man ar. Bet tā festos, lielākajos pasākumos jā. Bet nu der, lai jau, man nav žēl he.
Ļoti bieži autobusā Bauska - Rīga. Katru otro reizi gadās kāds, kurš pamanās kāpjot iekšā mani pastutēt aiz dibena, nav patīkami.Un bieži klubos.Un no klubiem, visbiežāk Space Dog, joprojām - nav patīkami. Starpcitu, festos nea!
Nu bet kaut kā jau jāpalīdz dāmām iekāpt transportā, uzkāpt pa kāpnēm...Necels tak aiz matiem. Dibena dizains taču tam piemērots.
hehe... un kā vel... ēēē... es gribēju teikt, nē.
[ Forums ]
MRT SPB_eiKr
TedSax
CHIRPzxz
© 2005-2025, Apčamda dibenu, HC.LV.