nu aizsaaku, jo vaig vaig pateikt, ka nelietoshu vairaak alkaholu...vismaz lielos apmeeros nee...
nesvinēšu 10to dzimšanasdienu :Dbet ja nopietni. hm. nekad nesaki nekad.
kas notika 10ajaa dzimshanas dienaa?nu jaa...tas nekad ir viens tizls vaards :D
nekas nenotika XD vnk manā mūžā otras 10tās dzimšanas dienas nebūs :D
nekad vairs nepalīdzēšu dzērušam cilvēkam..
Pagaidām neesmu izdarījis neko TIK kriminālu, lai apsolītos to nekad mūžā nedarīt.
es arī laikam.kgan citi apgalvo kko pavisam savādāku oO ;D
Spēlē The Sims neņe'msu nost vairs trepītes nost baseinā :DD !
nost nost . ā :D !
Neiešu nekad uz aklo randiņu! Brrrr....
nepalikšu nekad vairs pie svešiniekiem pa nakti..ai,ko es te muldu :D
Neskatīšos ar nicinājumu uz narkomāniem.
deni2s - kas ta bija aklajaa randinjaa, ka negribi taadu vairs? :Ddzelone - uz nevienu cilveeku nevajadzeetu skatiities ar nicinaajumu...
vairs nekad needīšu 3 tējkarotes malta muskatrieksta!!!
nekad vairs nedariishu savus mazaas meitenes debiiliibas...
Nekad nemeklēšu to ko nevar atrast.Artemij, tev bija taisnība, kā jau allaž! See ya bro ;)
Darmans visis spēj kļūdīties, šo svētdien arī es smagi kļūdijos un vairāku cilvēku padomu ignorēju - draugi paldies, tagad centīšos biežāk ieklausīties jūsos.
ā, vispār, nekad vairs nespļaušu pret vēju no vilciena loga. Laigan nevaru apsolīt..
caps :D un čurāt pret vēju neesi mēģinājis? :D
Es drošvien nekad, nekad vairs neiešu pa nakti viena pati mājās un pie tam alkohōla reibumā.No pagājušās reizes man ir bail, jo piesējās kkāds sižīts un Es viņam [pa pālim] atļāvu pavadīt līdz mājām un pie mājas iedevuy par to buču. Bāc, ja nu tas bij' kkāds psihopāts, tgd zin, kur Es dzīvoju, nāks mani apzagt, noslepkavot vai izvarot.Brrrrrr.Vot Es muļķe.
es - nekad, ja tā riktīgi nezinu, nekad? Nekad ir vārdiņš kas izteikts pēc tam liek par sevi atkal manīt, bet ja atbildēt tad es laikam nekad vairs nepiedzīvošu šodienu, sava mazā dēliņa Jorgena pirmo zobiņu, savu pirmo randiņu, savu pirmo mīlestību un tā var turpināt jo viss kas mūsu dzīvē notiek pirmo reizi vēlāk var tikai atkārtoties...
hmm....... nuuu.. drosivien es vairs nekad nekad nepiedzersos taa kaa pirmo reizi piedzeeros Fresh Blood!:D
adellada - nemaz nerunā, man tas ir sāpīgs temats ;DDD
mmm...vairs nekad neteikshu nekad... :/
es nekad vairs neielaidīšos ar E.K. brrrrr.................fui pee.............:((
...es nekad vairs neredzēšu viņa sevu, nekad nevarēšu ieskatīties acīs..utt...:)
nekad, nekad, nekad vairs publiskos forumos neteikšu, ka turku vīrieši interneta vidē kļūst perversi...nekad...
..piedodiet, es domāju viņa seju... bet laikam es vairs nekad neuzticēšos savai māsai..nekad...
nekad vairs nekur nebraukshu, nezinot kur palikshu pa nakti...
Vienu brīdi gribēju rakstīt, ka nekad vairs nepiecūkošu hc.lv forumu, bet tad sapratu, ka tas būs neiespējami, jo nupat, pirms neliela mirklīša, to izdarīju. :D
caps - tu esi unikāls ;D !es tagad atcerējos, ka kādā 5klasē teicu, ka nekad nekad neizsmēķēšu nevienu cigareti.muwahaha :D
He smagi iekriti :D
Es arī tā teicu, bet atšķirībā no daža laba, man tas tīri labi izdodas! :) Ich bin Muster vor all! :)
Neēdīšu pelmeņus ar pienu.
:D fuj :D
Yup, tieši tā. :D Bet dzīvē visu vajag izmēģināt, lai zinātu, ka tu to nekad vairs nedarīsi. :)
ha :D Mjaa.....bet vaig domaat, ko baazt mutee :D vjak :D
Jā, jā. :D Es pat neatceros, kāpēc nokļuvu pie šāda savienojuma... Katrā ziņā - labi nebija. :D
vismaz labi - tagad citi zinaas, ka nevaig riskeet :D
Šausmas kā to vispār varēja dabūt iekšā :D
@ ArtemijsPavisam mierīgi! Tāpat kā es dabūju iekšā pelmeņus ar šķidras kartupeļu biezputras pildījumu...
nekad nesaki nekad =P
ai...kas juus vispaar mudinaaja uz kaut kaa taada baashanu mutee? :D studentu eediens? :D
Es pārtiku vienu nedēļu no roltonime, bet tīri eksperimenta pēc :D tad ir trakāk nekā dabūt iekšā pelmeņus ar dīvainu sastāvu :D
nekad vairs neieshu pie mammas frizieres!!
[ Forums ]
RobertSax
BrianNeway
BrianTak
© 2005 - 2026, artemija ieteiktaa teema - "Ko Tu vairs nekad nekad nedarīsi?", HC.LV.