Tam jabuut saadam.. ajsakas ar burtiem D... ...Z... ...E ..... ... J... .... A... ... ..!!!!!
domu raisītāzāles zaļākāelles priekšnamājoda mājvietāatdzima newainība!!! :Dskarrrbi! :]]
Dārza mājiņāZemes centriņā Eseju rakstījaJānisĀdamsons
Druumaa sapni redzu fejuZilajas debesis, taa dejo savu dejuEs nespeju saskatit vinjas sejuJalido tai pie manis uz lejuAtkal no sapnja mostos un projam eju
es gan tā nemāku :/ bet baigi labs :)
šķiet, ka skolai vajag, ne? ;D
jaa skolai :) paldies jums!! :*
Dienas gaismāZāeli es pīpioj'Eiforijā kritu esJestriba ribinājaAlkohols ar bija :D hahahaha !
Nekad mūžā
Daudz dienu jau pagājisZem mums gadu nasta dusEs tik un tā vēl uzskatuJābūt kopā ir mumsAk mana mīļotā!HA!
nu moins visi tādi dzejnieki ;D
wane.. ritiigi dzejnieki! ;) :DDD
Kāzās, kāzās,Ne visi kāzās-Citiem mājāsSivēni jāgana./O. Vācietis/
Daudz laika ir šķiests,Zudis ir mūsu prieks,Es spēju tikai atmiņās kliegt:"Jel vai tas beigsies jau drīz"Atbalss klusītēm čukst: "Brīvs"
Dienas - aizrit viena pēc otrasZini ir labi ,ka tās Tev ir dotas Ej - izbaudi tās , ej uzraksti dzeju ...un...Jūti dzīvību ieplūstam sevī Atkal paiet šiī diena, bet labāka, skaistāka , vērtīgāka...
artemij - sēdies, desmit!
Varbūt reiz pāries mana morālā poha,Un manu tizlo suni sauc : Krutais Ļoha!Teļukā blenžu es,Un Tu manam sunim atkal kaulu nes..Vai caur suni tu pielīst gribi man?!Un Tavi soļi vienmēr nākot pa kāpnēm,tik skaļi skan.Atveras durvis un Tev rokā milzīgs ziedu KURVIS.NEizliecies Tu neesi nekāds pasaku burvis :DDDD
Paldies Caps ;)
DruskuZemeeEsotJauAtluuzu
Tiešām izskatās, ka dažiem te ir dzejnieka talants :)
man nekad nav padevusies paninji :P
Aha vajag atvērt Dzejas sadaļu ;) būs interesanti!
Dibens aizlipis ar taukiemZigim bail no visiem draugiem Eklerus nevajdzēja ēstJaunās bikses nu būs plēst!!!Ai, ai, kā neveicās :DD
presli, super :D
ee,kad būs tā dzejas sadaļa,kur šitiem dzejniekiem izvērsties? ;D
Jā.Pat es laikam varētu kko sa4inīt :D
njaa...bet interesanti :)
ritiigi!
Izveidojām dzejas sadaļu, kur izvērsties talantiem :)http://www.hc.lv/literatura/dzeja/Savus garadarbus pubicēšanai sūtiet uz info[at]hc.lv!(Vēlams arī kādu bildi klāt, kā arī norādīt vai atļaut komentēt dzeju visiem/tikai reģistrētajiem/nevienam.Priekā!
beidzot.jāiemet acs :)
Hei jāmeklē klade ar rindām!
ei tu no :D Te visi riktiigi malachi :D pa dazhiem - nenosmieties, pa dazhiem - wauuuu :)
[ Forums ]
Premiumwii
1win_xpOr
Boschgcd
© 2005-2025, Kads newar ludzu palidzeet izdomaat pantinju??, HC.LV.