un tevi kāds spiež ticēt,vai??nedomāju viss
..kids..;p
Nu un par ko te lai izsaka savu viedokli? Nevēlies, netici - tā ir tava personīgā problēma. Man arī negaršo pelmeņi, bet nu es tāpēc par to neklaigāju forumos.
es dikti gribu jaunu sudraba auto... lai war uz pašu skaļāko uzlikt un dziedāt.."Šis ir mans auto, airodroms tas.. tā augums prasa krāsu, tas naw nekas... this is my servant and this is my car.."
Teeja kas ar tevi?? :DDD
bļin denis, kā var negaršot pelmeņi??! :O :D
jaa.. un es gribu seshsimto Ducati.. :Dnopeerciet tak kaac.. :D
Pelmeņos bāž gaļu.
Pelmeņi man šķiet pretīgi glumi un smirdīgi. Apcepti pelmeņi ir tie paši pretīgie, tikai apcepti :D. Bet tās ir manas personīgās subjektīvās domas.
mana vecmamma taisa vissuperīgākos un garšīgākos pelmeņus 3000 km rādiusā... bet varētu būt, ka taws viedoklis, deni2s, par pelmeņiem ir negatīvs.. jo weikala pelmeņi patiešām ir pretīgi... :]
par ko te ir tema par pelmeniem vai par ticibu ?
vot to nevar saprast :D
kāds teica, ka pie Diewa weeršas tikai vāji cilwēki..;]
Jā, davai sāksim vēl te par Dievu runāt, ja? Deni2s - visticamāk tu esi ēdis kaut kādus sūdainus pelmeņus no caurspīdīgajiem politielēna maisiņiem. :)
Caps izlasi nosaukumu "Nevēlos ticēt Dievam." šeit ir runa par dievu :D daa :DDD
pelmenji ir baigas kakas! ;) Tīni, ja kas, ir arii daarzenju pelmenji! ;)bet tik un taa pretiigi!! :D ... un man patiik baazt komatus, pilniigi nevajadziigaas vietaas! :)
Dārzeņu pelmeņi man patīk, ja ir cepti un ar tomātu mērci. Par ticību labāk nerunāsim. Labāk par pelmeņiem. :)
Tas gan, man garšo pelmēņi, bet ēdu reti :)
Dārzeņu pelmeņi būtu interesanti! hmmm iešu šodien meklēt!! :)
vot doma runat par garigam lietam a nonak lidzz ............................. kaut kadiem saulites optima linija pelmeniem ; )
Diskusijas aizsācējai bija doma NOLIKT garīgās lietas. Tad jau labāk runāt par pelmeņiem. Kāda jēga ticīgajiem ar neticīgajiem strīdēties. Kas grib tic, kas negrib netic, nevajag bojāt cits citam garastāvokli.
Tieši tā Tini! ;)
Pilnīgi pareizi, tapēc arī teicu, ka gribu jaunu mašīnu! :D
1) negribēju dzirdēt viedokļus2) zinu, kad lielākai daļai liekas, kad izklausās pēc pokemona & nezinu ko darīt.. vai ticēt vai neticēt..3)negaršo pelmeņi..4)neieredzu strīdus..5)piedur.6)Daudziem liekas tā vnk ierēkšu, jo šis cilvēks.. jā zinu [!] 7)galu galā, esmu atejiste..8)piedodiet tie, kuriem -Dievs- saistās ar pelmeņiem.. nezinu ko teikt..
forums ir paredzeets prieksh taa, lai izteiktu savu viedokli..:Ppelmenji ir forshi..keks uz muuzhu..:D
zinu,..
ja nav grūti - noskataties :) http://www.youtube.com/watch?v=y2NgFVVQzbQ :D !
PIZDEC! :D
subjektīva persona...
pelmeņi iisteniibaaa baigi ierullee :Domgh,es ateiste...
nekas labs it kā tewi nesagaida.. :D elle [!] mm.. priekš manis.
kas mani nesagida? :Delle...nu es neticu...
nu it kā tie, kas tic Dievam, tie aiziet uz paradīzi, kad nosprāgst..a wo atejisti.. uz elli..
you can never know kas notiks!
nu vispār loģiski.. pareģotāja nēsmu..
njaaam...bet Tu zin,neticu tai ellei...
īstenībā ķirsi, Es ar neticu.., bet patīk iebāzt citiem acīs.,
ak..nu jaa...
Kas vēl nebūs?
Nu un? Ja nevēlies ticēt, tad netici. Who cares? Zini, ja tu sevi uzskati par ateisti, tad tev elles eksistencei vispār nevajadzētu ticēt...jeb varbūt tu vnk gribēji pažēloties?Ak jā, pelmeņi...paši pretīgākie pelmeņi, kurus esmu pagaršojusi bija ar kāpostiem....omg...mans suns pat viņus neēda...
tiye - gandriiz pilniibaa piekriitu,tik par pelmeņiem man savs viedoklis :D
Dzelone,Tu,laikam,uzprasies lai kāds tev iestāsta ticēt Dievam?!!Es par tevi palūgšu,lai Dievs atpestī tevi no šīs smagās sajūtas:D
Dievs radīja Statoilus un MCdonaldus - Paldies viņam.!
man patik elektriba, kas dod man to, kas man ir.
Vibrātorus jau ar bez elektrības darbināt nevarētu :( āāā :(
imitēt - jā jā -!
Tu esi atejiste? Tas ir tākā saistībā ar toleti? Vai tomēr tu esi ateiste? Nu bet kāda starpība atejisms vai ateisms :) Tas vai tu nonāc ellē vai paradīzē man smagi vienalga. Bet man tev tāds koments.. iedomājies, tu paņem izjauc pa detaļām datoru un neko no iekšā redzētā nesaproti.. tad tu pienem, ka dators ir radies no liela spādziena vai evolūcijas gaitā.. :) Visu kaut kas ir radījis. Arī mūs. :) Un ja tu tici ellei, tad tu tici ar'paradīzei. ja tu tici sātanam, tad tu tici arī dievam. :) Zinu, zinu, tu tagad uzskati, ka esi drūmāka, savādāka, melnāka un stilīgāka, ka tici sātanam, tāpēc priecājies par elli. Un tagad nemaz nesāc gruzīt, ka nē. :D
es ar' grib būt stilīgāka :( :D
Caps tualete nevis "tolete" :D
Nu kreacionisma (uzskata, ka pasauli ir radījis Dievs vai kaut kas tamlīdzīg) piekritējiem es ieteiktu pašiem sev pajautāt - un kas radīja Dievu?
..o, jā, šoreiz piekritīšu dogam... šis jautājusm arī ir jāuzdod mums pašiem sev atbildes meklējumu procesā.....un vispār es laikam visviarāk varētu piekrist deisma idejām...ka Dievs radījis pasauli, betpēc tam neiejaucas tās norisē...un katrā gadījumā laikam vairs nekad tā īsti nevarēšu ticēt Dievam katoļu izpratnē... es tagad ticu eņģeļiem un tie man ir augstākie...:)un par tiem pelmeņiem..mmmmm..man garšo pelmeņi...njā.. viena pati varu apēst daudz....:)
jā, jā, labi, labi .. tas jau paliek smieklīgi. :D Artemij. Atvaino, izgāzos :D Parasti es atceros istaba uzrakstīt ar ''s'' un tualete ''ua''.. šoreiz tā bija neuzmanības kļūda GODAVĀRDS! :D
hāre krišņa.
kas radīja Dievu? - Tīri no kreacionistu viedokļa Dievs ir bezgalīgs. + kā mēs visi zinām mēs izmantojam tikai mazāko daļu no sava prāta,tāpēc mēs to nevaram saprast/aptvert. Tas ir no Bībeles viedokļa, tātad tavs jautājums, Dog, šeit arī apstājas :)
Caps manu sakāmo jau pateica,gribēju piebilst,ka ir lietas ko labāk neuzzināt!
Bieži var dzirdēt apgalvojumu: "Zinātne ir pierādījusi, ka Dieva nav." Nerunāsim pašlaik par to, cik pareiza ir pati nostādne jautājumā par Dieva esamību, atzīmēsim tikai, ka pierādīt kaut kā neesamību principā nav iespējams (tas pats sniega cilvēks - kaut kur viņš vienmēr var paslēpties). Pierādīt, ka kaut kas eksistē, arī dažkārt nav vienkārši: vienmēr ir iespējama krāpšana, mistifikācija, liecinieku labdabīga maldīšanās, halucinācijas, neuzticēšanās citiem cilvēkiem utt. Cita izplatīta kļūda: "Es noticēšu tikai tad, kad ieraudzīšu savām acīm." Šeit jāatzīmē divi faktori: pirmkārt, ja cilvēks ir pārliecināts, ka kaut kas principā nevar būt, viņš nenoticēs arī tad, ja pats redzēs. Otrkārt, visu ieraudzīt savām acīm principā nav iespējams, cilvēks gluži vienkārši kaut kam, kas iederas viņa modelī, tic, bet kaut kam, kas neiederas, netic.
palasiet hinduismu:Dom.
agnese* nu tad tu palasi šo -- http://laacz.lv/f/txt/zilite/ izglītojies.!
krusta kari ir beigušies,tā kā vēsi vari neticēt...
re, "Simtiem autobusu Londonā sludina, ka Dieva nav"! un, manupraat, pamatoti. --> http://www.tvnet.lv/izklaide/fun/weird/article.php?id=536711"Idejas autore ir britu komiķe Ariane Šerina, kuru nokaitinājušas uz Londonas autobusiem redzamās kristīgās reklāmas ar interneta vietnēm, kurās brīdināts, ka cilvēkus, kas noraida Dievu, sagaida mūžīgas mokas ellē."saistiitie video --> http://www.youtube.com/watch?v=1q-UhF5lH2U
ticēt dievam vai neticēt - tava izvēle...bet jau netici dievam, tad kam tad ticēt ??
Malacis, hepatīt, es gribēju īstenībā atsevišķu foruma tematu par to uztaisīt, bet man slinkums bija.Mcx, nez, varbūt paša spēkiem?
Komentāri gan tur apakšā ir stulbi zem tā raksta...
laikam jau nevar ne ticēt, ne neticēt, bet kad es tiešām pievēršos šai tēmai "Dievs ir/nav", tas viss beidzas ar morālu caureju un neko īsti beigās sapratusi es neesmu.pašlaik man ir tā, ja kādu tas vispār interesē (jo man neinteresē parasti kā ir citiem), es ticu, ka Dievs pastāv, bet reliģija gan ir cilvēka radīts mehānisms, lai iegūtu politisku varu.(šāds uzskats dod brīvības sajūtu, jo es dzīvoju tā kā uzskatu, ka ir labāk.) man patika kā teica Vonnegūts: "kad es nomiršu, un, ja nonākšu debesīs, paprasīšu Dievam kas tad bija labs un kas slikts." mēs esam cilvēki un taisnība jau ir, ka ir lietas, ko mūsu smadzenes vienkārši nevar aptvert, tāpēc mēs nekad nevaram 100% zināt kas ir izdomāts un kas īsts. skumji dažreiz noraudzīties uz dedzīgajiem kristiešiem, kas, pēc paša domām, dzīvo godīgu dzīvi pēc Svētajiem rakstiem, un paši nepamanīdami, ir kļuvuši par kretīniem, pat ļauniem kretīniem, jo zaudē jebkādu cilvēcīgumu.
Mans necilais viedoklītis. Viss jau ir baigi skaisti, bet atbaida tas Baznīcas sektantisms. Ne jau sektantisms kā sektantisms, bet tāda nosliece uz to. Vismaz es tādu sajūtues nevaru ieteikt neko, lai radītu lielāku brīvības sajūtu, bet, manuprāt, tieši atmosfēra un noskaņa var atbaidīt 'iesācējus'Ar to taču saskaras pirmoPar to, vai Dievs ira vai nava ir pavisam cic stāsts
Reiz man Jēzus teica, ka Dieva nav!
ko gan cilvēks ar savām it kā ''lielapjoma'' smadzenītēm saprot no pasaules, ja spēj uztvert tikai lab ja 1/5 no visa, kas ir apkārt... :D
[ Forums ]
TedSax
NoahSax
© 2005-2024, Nevēlos ticēt Dievam., HC.LV.