Domājat mēs pārspēsim.? :D
Ziņās teica, ka vēl 600 cilvēki pietrūkstot, tā kā, šaubos.
a?
es došos atbalstīt!
man šķiet jau ka pārspēsim, bet juška tāda ka pēc paris nedēļām kadi gudrinieki ņems un mūs pārspēs. :D
oukēj, pirmo komentāru neuztvērāt, tad varbūt tagad varēsiet mani apskaidrot, kas tas par cola mentos ?!
www.nakotnespilseta.lv
eu IR!!! hehe >:)
Bija ļoti forši! :) Pirms šaušanas mazs uztraukums parādījās-kopumā baigi feinais pasākums.
Pozitīvi, Melo-M arī ierullēja :) Forši, ka nebij daudz apdzērušos.
nepaguva...
nedabūju lietusmēteli - biju galīgi neaizsargāta pret colas salūtu :/ :D
manī gan tas īpašu vilšanos neizraisīja, bet būtu tikai pamatota vilšanās, par to, ka bija tik ierobežots skaits, un, lai gan biju reģistrējusies, paliku "aiz svītras" un man priekšā vēl 7 cil apm tikai, bet aizmugurē daudz, un tātād tiek laipni paziņots, sorrī, aproču vairs nav. khm, man likās, ka, jo vairāk jo labāk, laikam kļudījos, un rekords ir tikai 1900 cilvēkiem paredzēts. varēja paredzēt paredzamo un saprast, ka cilvēku būs vairāk.
Bļīn, tik labs bija, aplaistīju un mani aplaistīja visi un vsp visiem bija labs noskaņojums un pasākums izdevās, tikai ceru, ka colas pleķus var izmazgāt :D
Ar to kolas pleķu izmazgāšanu gan ir tā, kā ir.Vēroju to visu prieku pie zilā ekrāna un būtu jāsaka liels fuj LNT, kuri nespēja pienācīgi tiešraidi nodrošināt, bet tā - izskatījās forši un iespaidīgi.(:
Kārli, mana gaišā soma mana stulbuma dēļ(tiešām stulbuma dēļ,jo neiedomājos,ka soma jānoliek tā,lai nemētātos kādā kolas/mentosa peļķē-zem lietusmēteļa tā neietilpa) pamatīgi izmirka,arī manas kājas attapās kolas peļķē. Bet tas viss piederas pie rekorda! :)
Eu, a salūtu filmēja? Ja filmēja, tad mani varēja diezgan ilgi redzēt pa teļļuku :D
jā,un tevi ar varēja redzēt ;D uk!
āaah tas tik tiešām bija lieliski. Pirms visas kūlminācijas iekšā tik tiešām valdīja tāds neliels stresiņš jo nevarēja zināt cik liels būs tas kolas šļaksts. :D Beigās bija tā ka kola bija VISUR - acīs, matos, uz drēbēm, kedās, bet ko tur daudz tas bija lieliski tagad apzinoties, ka esi viena maza daļina no ginesu rekorda. ^^
Heh, mani aicināja uz Andrejsalu, pats nezināju kādēļ aizgāju un atjēdzos TUR neko nezinot. :D Bet bija jautri. Doma palikt somu un jaku zem galda lai nesalīst gan bija stulba. :D
Par rekordu jau prieks un tā, bet tikko biju A-salā, tur vēl aizvien nav sakopts :( Cerams, ka tas ir tikai lietus dēļ, nevis ka tā arī atstās visu.
njā ar skopšanu daudz kur iebremzee. peec "sens. wait"pie areenas varēja bradāt burtiski pa atliekaam visu dienu
[ Forums ]
jugabet bonos
Charlesdaf
Focuspel
© 2005-2025, Cola-Mentos salūts - Ginesa rekorda uzstādīšana., HC.LV.