iR briizi,kad wnk taa juuties kaut vai pashu labaako draugu puulka,ta ir...un kad ar tewi neweelas draudzeeties tawa stila deel&uzskatu briiviibas...tas ir lOoti truli,kad tas nOotiek iR pat sapiigi....man netiik ka ir taa...kad sawadaakos nesaprot un nepienem...tikai tadel,ka i sawadaaki...baaC stuulbie sterOtipi...deEm...
walk into this world with your head up high
Piekrītu tīnim :D
Smejies par dzīvi, tā par tevi neraudās.
bet vienmēr paliek pēdējā iespēja :) nu gRIEzt w33NAzz :)
ui.šitādus cilvēkus gan nevaig klausīt. muļķības samāca :)vajag vienk visiem tiem truliķiem,kas tevi nemaz nepūlas iepazīt,uzspļaut.jāturas kopā ar īstajiem cilvēkiem,un tad būs labi.man piemēram tie,kas mani nepieņem vai nesaprot ir pilnīgi vienaldzīgi.un nevaig ņemt galvā.visi mēs nevaram būt vienādi,un tas ir arī labi
Un vēl - svarīgi ir iemācīties sevi pasniegt! Ne visur ir vajadzīgs, lai to uzskatu brīvību redz... Un stereotipus vajag apgāzt ar darbiem!
jUusu ietekums nemshu veeRaa[paldies]...Man jau i vienalga ko citi[peleeka sabiedrriba] dOoma vai uzskata pa mani,bet wnk man riebjas...tas,kad sawaadaakos nepienem...tikai taadeel kad wini maak paraadiit tO,ka ir sawaadaaki un kad nebaidaas no citu cilweeku runaam utt. mulkiibaam...uN es tik tO daru,kaa censhos apgaas ieRuuseejUshos steRiOotipus...piemeeRam: *zEeni,kuri krasojas ir geji,*90 60 90[ideals augums-meiteneem],*iista meitene ir taada meitene kura nesa aukstpapeezu kurpes rozaa kostiiminu ar iisiem swaCciniem un izbalinaatiem matiem,*bLondiines ir stuulbas...shie sterotipi taa ir ieRuseejushi...dEem:/
Krāsoties - that`s cool, mkay. :)) kaut kas gejisks jau tajā ir... jo domāšana par savu piemīlību it kā ir meiteņu sfēra vairāk..
tie,kas krāsojas ir visīstākie džeki.nekas gejisks tur nav,varbūt tikai sievišķīgs. zēni arī drīkst izskatīties smuki :)
Spriežot pēc tava komentāra, visīstākie džeki ir sievišķīgi.. neliela pretruna :) varbūt, ka visīstākās sievietes ir tādas, kas kaujās un dienē armijā?
Es sevi nekad nekrāsotu!! Nespēju iedomāties tādu skatu- es esmu sakrāsojis seju un man blakus stāv meitene kura ir sakrāsojusies :D tas man liekas toč ir pretdabiski- bet tās tikai manas domas!!
ja tu uzkrāsotu acis,es tev gan gribētu stāvēt blakus :Dtīni,tas bij tāpēc,ka teici,tur esot kas gejisks.
Nu tad es uzkrāsotu tikai uz vienu brīdi pus aci, kamēr tu stāvēsi man blakus :D (pēc tam ātri tīrīšu nost) :DDD
labi.šito es uztveršu kā solījumu :D
Ammm nu es nez :DDD es sāku nervozēt! :DDD
zini,man vienmēr acu zīmulis pie rokas,es tev pati ta uzvilkšu svītriņas :D
Tad jau labi, zin kā es jau domāju, ka tagad vajadzētu meklētu kurš man uzkarāsos, atradīšu vēl kādu amatieri un šis man vēl aci izdurs vai ko nez vēl!! :DDD
Blāviens agony! Atkal mēs ne pa tēmu runājam!! :D
vajag tēmu ''artemija un agony_ bezsakari'' :D
tur varēs izpausties ar stulbībām
arkaadijs..maita sievu man grib atnjemt..:DD[skaudiigi]..
agony_ nekad vairs ar artemiju nerunās,ja vīram traucē :D tikai kāpostos aizies :D
:) man pašam patīk krāsoties, tikai es to daru ļoti reti, jo uz darbu jau tāds neiešu un daudzkur citur arī nē :)
Principā gaumes lieta ;)P.S. Ak jā es tak nesen izšķīros :D
vecis sakrasojies ka vecene fu pretigi ! 2 tinis tu gadijuma neesi dranka praidists ? vai transvestits ? :D
transvestīts noteikti nē :)
pcnijza nomierinies ar saviem pradistiem!! :D
pcnijza: Iesaku rūpīgi izlasīt http://www.hc.lv/hclv/vienosanas/ pievēršot lielu uzmanību 2. a) punktam. Un šai pašā sakarā, lūdzu, nomaini savas bildes pret ko mazāk vardarbīgu. Paldies jau iepriekš!
Deni, tev kas pret HTF? =P
[ Forums ]
RobertSax
BrianNeway
BrianTak
© 2005 - 2026, KaD juuties wnK newaidzigs un aizskarts&atstumts..., HC.LV.