Vai tad, ja es ar kājām nostāšos uz sliedēm un ar rokām turēšos pie vadiem es braukšu kā tramvajs? :D
Tev krāniņš par īsu priekš tā.
Es esmu meitene. Un meitenēm nav krāniņu vispār. :P
E-pasts: laimucitis77@inbox.lvPilnais vārds: LiamaAtrašanās vieta: LatvijaSkype: lizzzzzzzy1Sauklis: Nekad nesaki nekad!!!Paraksts: laimuxDzimšanas datums: 1994. gada 7. jūlijsReģistrējies: 2008. gada 19. maijsPēdējo reizi ielogojās: 2008. gada 28. maijs 13:07Ielogojies reizes: 2Krāniņa garums: 13.25 cm
Bet man NAV krāniņa! :D
Tev NAV e-respekta citiem vārdiem sakot.
Un?
Un tas mani padara pārāku par tevi.
Un šai idejai nemaz nevajag krāniņu. :)
Kāpēc tas tevi padara pārāku par mani? :^)
Tāpēc, ka viņu e-respektē. Tu vienmēr prasi kāpēc? -kā Tev iet?*-labi-Kāpēc?* šodien laba diena- un kāpēc laba diena?* jo bla bla bla-a kāpēc blabla bla?* jo bla la ka- kāpēc jo bal la?
ar nejēdzībām neizsitīsies
piekrītu, hc.lv dabiskā atlase ir vienkārši brutāla
Bļin, tu esi debila?
http://www.corsinet.com/braincandy/stupid.html
kursorinsh :*:*:* es tevi miilu.
Ja stāvot uz sliedēm aizsniegsi vadus, moš arī brauksi... pamēģini!
A man ir pie dir*as ka viņu e-respektē. :PNē. Es vienmēr nejautāju kāpēc. :PKurš tad te mēģina izsisties? :?Mhm... :P Un forums ies*kā. :?Nē. Es neesmu debīla. :P Kur tu te redzi kādu pankūku? :o Es piemēram neredzu nevienu. :PPaldies kid. :* Es Tevi arī. :* :* :*Ok. Pamēģināšu. :P Rīt. Šodien nav laika. Jāpiespamo hc.lv forums, lai mani izbano no šejienes. ;) :* :* Mīlu jūs visus atsaldētie lohiņi! :* :* :*
Debīla ir pankūka? Man likās ,ka bļina ir pankūka.Nekasies daudz,nekrīti uz nerviem,neuzdod pārāk daudz jautājumus un varēsi hc.lv justies ,kā mājās.Akjā,lai justos šeit kā savējam,nevajadzētu mūs saukt par atsaldētajiem lohiņiem! :)Tu vari pavisam vienkārši izdzēsties no šeienes pati-nav obligāti jāgaida,kamēr tevi kāds izbanos,tādējādi krītot uz nerviem citiem.
Visit - www.danger.lv ;) ir gan!!!!!!!!!
Aizveries taču.
Ok. mAN ZB! Jūs visi esat lohi!!!!!!!!!!!!1
Ak jēl,kur nu vairs tālāk!
Ed --> izdzīvo stiprākais! :Dbet šis nu jau dzēstais lietotājs acīmredzot bija par mazu savos 14 ( kā spriežu pēc tobis rakstītā) nemaz nerunājot par viņa smadzeņu attistību
[ Forums ]
jugabet bonos
Charlesdaf
Focuspel
© 2005-2025, Ja jau nejēdz;ibas, tad nejēdzības. , HC.LV.