Sāc valkāt mazāk drēbes, vīriešus ANARHISTUS (tavā uzksatā protams) tas itsevišķi uzbudina.
Tas nozīmē, ka jebkurā brīdī viņš tev var iesist pa seju. Labāk baidies.
oooooo....,,,,njam..njez...!?
bxz-tcici man sauliiiite nav taada....!un lai es no vinja baidiiitos HA :D:D:D:Dvinjs vnk ir super cilveeecinjsh=]*
es vienīgais nesapratu evuciiic1 pirmspēdējo komentāru? :(
ed-njeeeee...!kaapeee uzreiz taa domaaa...???taaa nav..!?=]*tas bija domaaac par 1mo komentaaru...!
nopietni !! - tas ir joks vai nopietni?
gandij nesapratu...par ko tu runaaa...????***[tieshi]***
par to, ko tu runā.
jaaaa nopietni;(diemzeeeeelllll.........saproti juuuku praataaa un nezinu ko dariiiit...aizvakar gandriiiz uztaisiiiju pasnaaaviiiibu;(***[nozžeeelojami]***
a, kas tev liedz ar viņu tikties?
neviens...itkaaa....tikai vinja maasa....;(besiiiitaaad maita...!?vinja nesaprot ka sirsninjai nevar paveeeleeeet...!!!!un vinsh-peedeeejaaa laikaaaa ir pazudis nevar vinju dabuuut rokaaaa....;(kautkur visu laiku dzrstaaaas...!?
man tūlīt asaras līs....
man jau liiiist un nepaarstaaaaj liiiit...!vieniiigais ko vinjs vakar man pateica bija taaaaaa::::°caw....luuudzu vairaaak taa nedari...!!!apsoli..?un tad labi man jaabrauc ;(
vēl vairāk līst asaras...
beidz...!!!es vinju ieniiistu peeec taas reizes kad vinjs patieca ka es vinjam patiiiku...~!;(;(;(es vienreiz paliku pie vinja maasaaas un vinjs atnaaca maaajaas iedzeeeris un vinjs atnaaaca uz maasas izstabu..es vinjam teicu ej guleeeet...!!!vinjs apguuulaaas man blakus tad vinja maasa aizgaaaja un vinja izstabu guleeeet...!?meees palikaaam 2vataaa.....:Dnaakamajaaa dienaaa vinja mani ceela augshaaa jo bija jaaajiet uz skolu es negrribeeeju celties jo viinjs bija mani ciesi apkeeris apaaaac es pat negribu acereeties...!?
vari sākt ar to, kapēc tu taj māsai nepatīc - noskaidro un atrisini šo jautājumu.
meees esam labaakaas drawdzenes...!!es pat nesaprotu kaaa viens dzeks var izbojaaat draudziiiiibu....!!!!=[*kaaaa vinjai nedalec kad vinja neeemaas ar manu braaali es jau neko neteicu man bija poh....
varbūt tu vari aplikt kopā ar savu brāli un lai tava draudzen paliek kopā arī ar savu brāli :D ha ha haa ha
tas nav smiekliiiiigi...:@man vinju vajag
miiiljo, hc!man ir viena liela probleema! vairs nezinu, ko dariit!!? lai kur ietu, ko dariitu, visur priekshaa shii seerga- mazas meitenes paarnjemtas ar dumjam problemaam!luudzu, luudzu paliidzi! citaadi gribas iet un uztaisiit pashnaaviibu, bet ar, nezinu kaa!
gaisma es neesmu nemaz tik mazinja
tad tas ir veel nozheelojamaak
baigi labi
kāds atkal ākstās! 100% ka f[ei]k, nodod pārspīlēti pokemonzētais rakstības stils.
nu jau tā ir vēsture.
NU JAA
rip
Varbūt vienkārši izstāsti mums visu savu dzīvesstāstu? :(
suffering_me - es domāju, ka tu arī varētu pastāstīt :)
njam..!kaa tad jus domajat vinjai palidzet.?
izdzer folleri (drosmei), aizej pasaki vinjam, ka vinju miili un nevari dziivot bez vinja, un ta skaties, kas buus. maasu nenjem pieree. labi, nevari pateikt, uzraksti veestuli. sms! vot! tas tagad modee. un noskaties "the anarchist cookbook". ja teiks, lai tu ej kaatot, ta nav ko seerot, znacjit nebij lemts. anarhisti naak un iet, bet follers paliek!!!!
a kas ir anarhīts?p.s. a mans džeks ir urla- jīhā ko man tagad darīt? e?
ebal.!urla.?
sauliiit ,,, tu vinju gribi tad ej nem un dari
Kāda starpība, ka feiks? Tik un tā kāds tur otrā pusē pamatīgi cepjās, un tas ir smieklīgi.Labi, īstenībā tas ir stulbi.
Gandija komentāri ir pa visiem 100 XD
nu feiks vai nefeiks, bet katrs mēs ko tādu kādā no vecuma posmiem izdzīvojam. un vēl pasakiet, ka nee. "Sveika, avīze, LABA, man ir 13 gadu un man nav puiša. vai tas ir normāli? man liekas, ka es esmu slima un man nav vietas šajā pasaulē..."
ES nekad neesmu rakstījis uz šīm tīņu avīžu problēmu lapām! Bet lasījis gan esmu! :D :D :D
jebatj. tas ir forshi)))
ahreņeķ :D
izsist shamam logus un nodedzi malkas sķūnīti!
Cepums gaismai.Pieļauju, ka Šizatronam taisnība.Eu, a pēc kādiem principiem cilvēki tiek banoti ārā, un kāpēc viņu izbanoja, man pat tīri smeiklīgi palikās, kad Aicis viņai sāka palīdzēt :D
[ Forums ]
jugabet bonos
Charlesdaf
Focuspel
© 2005-2025, ko dariiit ja patiiik drawdzenes braaalis un vinjs ir anarhits...???, HC.LV.