Sarosās uz vasarīgiem pasākumiem[muļčībām]

08.06.2006 20:25:23 aizsāka adellada
5 komentāri Komentēt var tikai reģistrētie lietotāji, komentārus redz visi lietotāji. reģistrēties vai ielogojies!
adellada, 08.06.2006. 20:25:30
Komentāra reitings: 1.282

IZLASI KAARTIIGI !!!!!!

[JAUNINAJUMS}
Mīļie draugi !
Mes (puika,mlnaa kedinja & elviira) aizdomājāmies, ka derētu kādu dienu izpriecāties "SAVĀDĀK" !

Savādāk- tas ir, sagērbties teiksim pidzmas bixees un rozaa kreklinaa & iziet ielaas... (GALVENAIS IR SMIEKLIIGS IZSKATS)

VISS NOTIKSIES NAAKAM NEDEELJ, visi sageerbusies pienaaciigi,zoliidi ;D satiekas JUURMALAA-kauguros,Kauguru Tirzniecības Centrā un tad mēs ejam uz jūru izpriecāties, veelaak tiek paredzeets iet uz mezhu un taisiit iipashaa vietaa ugunskuru (gan jau dazi zin sho vietu:D)...

Taatad liidzi desinjas...ALUS,SMEEKJI !!!!

WISI KAS VEELAS PEIDALIITIES, PIESAKAAS PRIVAATI PIE MANIIM...

Juus buusiet miili gaidiiti u nsamiiloti ja ieradiisities... :D

puika

P.S. PADOD TAALAAK TIEM KURUS ARII ES PAZIISTU... :D
UN JA PATS NETIEC TAD TIKUNTAA PADOD TAALAAK...

aaa un veeelll..... KONKRETA DIENA NEEKSISTEE... TO SARUNAASIm, LAI VISI TIKTU !!!
:DDDDDD

puika
richards mucelaans (†puika†)

bomzite, 09.06.2006. 06:03:29
Komentāra reitings: 0

nu kapeec..
kapeec taadi pasaakumi notiek tad - kad es nevaru.. ;(
a juus biezi taadus riikojat/riikosiet..?

dzēsts lietotājs, 09.06.2006. 07:42:24

Kad tas notiks? Intereses peec varu iet paskatiities. Es tur pat netaalu meetaajos :)

dzēsts lietotājs, 11.06.2006. 15:15:52

,Kauguru Tirzniecības Centra ?????????????? kur Ligo tirguu :D, labi gan uz to ir japaskatas :D
ps jaiziet ar alu ciemos pie Žopelnieka

jānis, 18.06.2006. 14:55:25

He es jums piebiedrošos Žop un pcnijza! ;)

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
little girls po*rn is.gd/KojS7U did.li/g2hba

DavidImary

Hi I noticed a critical issue on your website that is holding back your Google rankings and traffic potential. Fixing this is essential to get better results from your website. Let me know if you're interested in taking this forward. Thanks, Allen

Allen

Hello, Here is the GOAT Video generator for eCommerce websites like hc.lv. Hi there, Start creating a difference now! Best, Felipe Bowen Letstock AI

Felipe

ienāktreģistrēties