Tie kasmāk rakstīt pokemoniski - lūdzu ieemāciet man arī!
ej dir-iģēt!
http://www.freewebs.com/siriuss/prikoli.htmšitais varētu palīdzēt ;) tur lapas apakšā :D
bet es nemāku dir-iģēt! :((ViSSsspar yau eSSss qAYOKooYw
palDiEz tEW opTImiztE! :*
šis temats ir vairāk kā debīls.nav smieklīgi.
jādomā, kas notiek ar to jaunieti, ja vinjsh velas rakstiit pokemõniski...manupraat tas ir bikinj takā muļķīgi...man, piemēram, nepatīk saņemt vēstules kuras rakstītas pokemonu valodā, jo neko vairāk par kkaadiem pika-pika burtiem tur nesaskatu...
Paldies dievam, es tādas vēstules nesaņemu.cilvēks vienkārši grib tikt ievērots. neuzskatu, ka šis temats būtu veidots nopietni. :D
zinu jau zinu, ka temats vnk debīls. šis temats ir vnk ****** un tam vispār nav jēgas.uztaisiju šo tematu tikai tāpēc, ka bija garlaicīgi.POKEMONI SMIRD!!!
še mācies --> http://riexc.r1g.edu.lv/stuff/webparmod.php?hc.lv
es nesaprotu, kas notiek? Kāpēc te visādi idioti sākuši pa forumu ārdīties...
nu kaa..pokemini uzzināja par hc.lv...tagad skaties..foruma tēmas virsraksti drīz būs pika-pika valodā...jebkurā gadijumā..somainiiti..tad jau labaak uztaisi forumu par kaadu vitāli eksistenciāli svarīgu problēmu, kā piemēram "nedaudz" apspriesto tēmu par draudzību/mīlestību/attiecībām/naidu/valsts budžeta sadali/pozitīvo laiku ārā/viesstrādnieku ieplūšanu sākoties šengena zonai/un tā tālāk/un tā joprojām, nevis kautkādu cirmenību par pika-pika valodu...
Deni2s, tiešām tava krāniņu sistēma cilvēkus attur no stulbu tēmu veidošanas! :)
Nomirt negribi? Kāds varētu palīdzēt.. :D
a w0t me ganj njetejktu ka sjis temats i smiekliIgZ waj debiIlZ:P:Dme njepap0tj waj tj0k njawa wienjalga kaa raxtja cilweEks?:Da kpc uzrejZ p0kEm00niski?:Pme piemeEram raxtja tjaA kaA manj i wieglAak, unj ja dazjiem tjas njepatiik njuu s0rRz, njawa manja pr0bEma:D:D
veronika, redzi lapas augšējā labējā stūrīti podziņu - iziet?nospied un nekad nenāc atpakaļ :)
zaabis, kaApeEc?:D taApeeC, ka tjew njepatiik manja raxtiiba?:D:D
"me piemeEram raxtja tjaA kaA manj i wieglAak"Nu ja tā rakstīt ir vieglāk, tad man laikam ir ļoti nepareizi uzskati.
iedur zemē zīmuli un uzlec virsū - pāries gribas rakstīt, jo sāpēs ribas!
[ Forums ]
jugabet bonos
Charlesdaf
Focuspel
© 2005-2025, Gribu iemācīties rakstīt pokemoniski! Lūdzu izpalīdziet kuri māk!, HC.LV.