Trādi rīdi ralalā uzcepu pa brīvo laiku šādu tādu video materiālu. nezinu vai vajadzēja publicēt, bet tenu viņš tomēr ir jūtūbū redzams.http://www.youtube.com/watch?v=9Agt_jbmMCA
nu bet loģiski ka a - sala :Dbet glīti !
skumīgi-man otrās mājas...daļa no manis vienmēr paliks tur uz apmalītes...
Patīk, labs, ar domu un savu "odziņu".
kaut arī neesmu bieža ostas apmeklētāja, tāpat aizķēravisu cieņu par māsterpīsu!
skaisti un skumji. visu cienju.pilniigi sagribeejaas buut tur. cerams, ka riit...
Video tiešām labs. Beigas it īpaši. jāa, bet man šķiet neviens nevēlas tādu likteni A-Salai. :|
Jā, Dānijā ar "Kristiāniju" pamazām notiek tas pats - visu mākslas telpu novākt grib.Dikti skumji par Asalu.Un video es dodu 5as acis.
drīz būs ''reiz bija''-skumji - piekrītu, bet video jau nudien emotion aizķerošs.
cepuri nost par šo un pārējiem taviem video ;)
ta tach vienkarshi pashreklama par padarito ... jeb noslepta Andrejsalas 'propaganda' ?
Manuprāt, a-salas liktenis bija zināms no paša sākuma, tāpēc tagad par to nav ko čīkstēt. Neviens jau neliedz to pašu darīt jebkurā citā vietā/rajonā/kvartālā. Vajag tikai gribēt, nevis gaidīt, kad kāds atkal labvēlīgi norādīs uz kādu vietu, kuru var uz laiku izmantot. Rīgā (pat Vecrīgā) ir pa pilnam vietu, kuras netiek izmantotas, un kur varētu izveidot ko līdzīgu. Nebūs a-salas, būs kas cits - varbūt ne labāks vai sliktāks, bet savādāks. Viss ir atkarīgs no mums pašiem.
bet video pa riktīgo
davai krievijas pierobezjā?tur daudz brīvas vietas un nevienam nemaz netraucēs, un nekādi projekti arī nav iecerēti!
gandrīz apraudājos, jau biju piemirsis par kapitālistu cūkām, kas vienmēr visu grib apbūvēt, izcirst mežus, nosist bebru, utt.. bet denisam ar taisnība - dzert var arī citur, vajag tikai gribēt!
n - jā es ar šito video nopelnīju lielu naudu un tagad varēšu māju Jūrmalā iepirkt un būvēt tur jaunu j-salu! jē.!
es iesaku savākt visas tukšās pludmales andrejsalā un būvēt turpat blakus Daugavā jaunu salu, respektīvi, ko līdzīgu tām Dubajā būvētajām makslīgajām salām. Pa manam visideālāka forma salai būtu- (finger) vai ar kāda saukļa formā, piemēram, ''hc.lv''.
Video tiešām super! ;)Bet nu ir jāpiekrīt Denisam, jo vismaz es par to, ka Andrejsalas prieki būs kādus 5 gadus ilgi, zināju jau vismaz pirms kāda pusotra gada vai pat senāk. Bet nu var to saparast, jo tā teritorija ir samērā ekskluzīvā vietā un ir vairāk nekā skaidrs, ka tukša viņa palikt nevar.Cik, es palasīju un zināju par Kristiāniju, tad tur jau tas viss ir veidojies vairāk kā 30 gadus, tas tomēr nedaudz atšķiras no nelielas teritorijas, par kuru jau sākotnēji bija zināms, ka tas būs uz visai ierobežotu laiku.
[ Forums ]
TedSax
NoahSax
© 2005-2024, Propaganda!, HC.LV.