uzliekot man viskiju!
labaak ir nedariit taa, lai buutu jaaatvainojas, bet ja ir sanaacis.. samiiljot un pateikt- luudzu, luudzu piedod!
domā nostrādā?
kamaz, ja Tu mēģināsi džeku samīļot, tad visdrīzāk nenostrādās!
bet es skaidri zinu, ka shajaa situaacijaa nostraadaas mans variants ;) nu dzjeks dzjekam varbuut var paspiest roku miiljoshanas vietaa.
Atkarīgs, kam un par ko atvainoties. Un atkarīgs no abiem cilvēkiem.
Domāju daudz kas ir atkarīgs kam ir jātvainojas un kada ir situācija par ko ir jātvainojas. Atvainošanās veidi var būt visdažādākie.sākot ar vienkārši izteiktu atvainošanās frāzi līdz sarikotam veselam atvainošanās pasakumam.
mmmm iisteniibaa shaada foruma teema jau vien ir labs atvainoshanaas veids, ja adresaats sapratiis :)
atvainošanās pasākums jau izdomāts..tikai, vai nav pa vēlu...
Atvainoties nekad nevar būt par vēlu. ;)Pamēģini.
nu nez...vai ir vērts atvainoties ???papukosies un paaries :DDDDDDDDD
ar pukji ;)
nav nepieciešams atvainoties, ja tev ir taisnība..
Ģeniāla atvainošanās - es atvainojos.
a ja nav taisniiba?(zinu, ka toch nav).ienakarshi ''atvainojos'' man liekas nenoziimee neko..taa jau var svaidiities ar vaardiem pa labi un kreisi...
a piedot var, bet aizmirst nevar ;DD
sirdsapzinja pateiks iistos vaardus,taa vienkaarshi ir,. var jau stundaam ilgi iestudeet runu ko teiksi, bet kad taa ir jaanoskaita,tad naak citi vaardi uz aaru
atved rumu.lai paskatītos tv.nostrādā vienmēr.vismaz ar meitenēm.
Ieraksti viņai titāniku ar dīleju(kamaz,es vēl divas dienas gaidīšu).
manuprāt, vislabākā atvainošanās ir tad, kad patiešām, no sirds, cilvēks grib lūgt piedošanu
ar atvaonoshanos ir taa, ka ir ljoti gruuti atrast pareizos vaardus, ja vien neesi gjeniaals orators...viens jau ir atvainoties..bet vai taps piedots...var jau protams meegjinaat ievietot tv rulliiti ar kaadu sirdi aizkustinoshu dziesmu visos latvijas tv kanaalos...bet vai taps tapeec piedots ???
lūdzu piedodes tā vairs darīšuja tiešām ļoti gribas atvainoties un ja jūties pie k-kā vainīgs vnk pasaki kā ir - lūdzu piedod, es nožēloju padarīto , tas vairs neatkartosies, ja otrs cilvēks redzēs , ka tu tiešām nožēlo izdarīto tad piedos aha
nekad neatvainoties nekam un nekur!P.S. tarsieri piedo...
lai atvainotos pietiek ar vienu žēlpilnu vārdu - "piedod"
ar šitām acēm zjēlpilns nesanāk:(P.S. labs fotoshopa filtrs.
skābene, būs jaunas acis jāpērk :DP.S.tas nav fotošops :p
da lab-paintshops vai kas taads...who are you kidding..
mans top3:1) Pudele dajebkā2) dārgi un bezjeedziigi saldumi3) Nolamaat to otru taa, ka viņš jūtas vainīgs un dabū atvainoties tev!
3. variants pa pirmo.vienmēr noder
sacīt: "atvainojos!" Vienlaikus lūdzoši un apstiprinoši.>;)
iespert ar kāju pa pēcpusi-nekāda atvainošanās, kas atvainojas, tas tikai parāda savu nepārliecināto rīcību!
neviens: Tu to no pieredzes? ^^:D
arī
katrā ziņā ar vārdiem.
uzdāvinot ceļa zīmi!
es zinu ka pret mani strādā tādas kā neveiklas atvainošanās, ja cilvēks reti kad atvainojas un es redzu ka šis baigi cenšas nu tad man ir grūti nepiedot, jāliek tikai otram manīt ka tas ko saki nāk no sirds
[ Forums ]
jugabet bonos
Charlesdaf
Focuspel
© 2005-2025, kā vislabāk atvainoties?, HC.LV.