Jābūt pašai sev, nevis jātēlo kāds cits, lai iepatiktos džekam. Kāda jēga no džeka, kuram patīc nevis tu, bet tas nereālais tēls, ko tu tēlo?
nekas nav jādara
Nu ja jau tu tā prasi.. tad jāveic rituāla deja.Bet savādāk, tas man atgādina vienu diskusiju citā forumā, kur meitene prasa - no cik gadiem var sūkties. LOL.Cilvēkam tomēr arī ir doti instinkti, kurus attiecīgajā gadījumā viņš māk izmantot. Arī dzīvniekiem neviens nemāca riesta deju. :p
kādi instinkti ir tādam dzīvniekam (lemūram) , kurš kosļā indīgu milzu simtkāji, kamēr apdolbās un nokrīt zemē uz lauvas muguras?
Nu tagad iet runa par mīlestības instinktiem nevis smadzeņu lielumu.
lol...Es ieteiktu paprasīt mammai, kā viņa iepazīnās ar tēti!!
padomaa pati tak...neesi daarzenis :)
uzreiz atcereejos "Laba" paardomu lapa vai padomu,nes kaa iisti bija :)Galvenais esi taada kaada Tu esi, un atradiisi taadu dzeku kuram Tu patiksi taada.Lai veicas! :)
nu.jāpasaka.TAS.
rupji sakot..izpis viņu...tā, ka maz neliekas izpis...
@#$%!?
esi KOPTA- visu īpašību topa augšgalā, manuprāt!
Nezinu,es nederu neko,laikam tāpēc bez rezultātiem! :D
Skaļi neatraugājies un nenolaid sīvo,smirdīgo. :>un neplivinies ar savu varonību. (ar cik džekiņiem esi salaidusi, nolaidusi vai kā to tagad sauc. hv&z)UN nestaigā ar muti, kura smird pēc atejas.
Labāk vispār staigā ar kājām nevis muti ;)
Pievaldi mēli!
Jāizpilda visi viņa mājasdarbi un jāmāk uzcept pončikus, kad viņš runā tad klusē, vienmēr turi gatavībā aliņu kā pārsteigumu - gadījumā ja viņam zūd interese.Patiesībā attieksme "lai iepatiktos" nekam neder, jo tad visdrīzāk Tevi izmantos, tā vismaz sīrupā stāv rakstīts ;D
nekas nav jadara. (: jabut tam kas tu esi. teloshana nepalidzes (:
Vēl tikai pietrūkst visus sūdus aiz jums savākt...
var mēģināt smagi piedzerties...
tew jabut koptiem apaviem, velams ne kedam un ne armijas zabakiem, tadi piemeram smuki sieviskjig sguuzinji..koptiem tiriem matiem un zobiem, nevajg parshmarzoties,,,, utt.. tas man pirmaja acu skatiena svariigz,, tad sakas nopratinashanas otrais LEVELs.. :D
Tas atkarīgs kādam džekam tu gribi iepatikties
robiic domaaja sevi...
es runāju nopietni.!sen jau atvadījos no nevainības un citām lietām.!es runāju par jūtām,- īstām.!
nu moinc...kādas jūtas...īstu jūtu jau sen vairs nav...izmira ar dinozauriem...un maijakuz...tak ja tu gribi iepatikties kādam čalim, tad ej un iepatīcies, nevis dīc, ka gribi iepatikties...
ja biji tik gudra, lai jau sen atvadītos no ''nevainības un citām lietām.!'', tad tākā būtu jāmāk arī tas, par ko tu te jautā.
neskriet pakaļ un būt patiesai - šitais jau ir pārbaudīts. pozitīvs rezultāts, si :>
a kpc man kādam vsp jāpatīk? vai ta nav labi tpt? ir cilvēki, kuriem es riebjos. tā vnk - bez iemesla, un tādi, kuri ir mani dvēseļu radinieki, kaut gan pirmo reizi satieku :) thats all. kas jādara, lai iepatiktos džekam...pff... mana pieredze - esmu tāda kāda esmu. nepatīku tam, kas man patīk - pats vainīgs :D
mums noteikti bija jāzin,ka tu jau sen atvadījies no nevainības.nevainīga vai ne nevainīga.mīļotais pirms iepazīšanās starp kājām neskatās.vai nu ir klikc vai nav.vai nu ir saruna,vai viņas nav.kurš cits sunim asti cels,ja ne pats.
Turpinot Dzellones LOLīgo padomu - neelpo, nerunā, nestaigā, jo tas viss var sabojāt priekšstatu par sevi. + vēl vnk sapucējies kā kārtīgs manekens un nekusties. Tb - tēlo tik ideālu, cik vien vari. :DC'mon!!! Tas jau izklausās pēc kkādas izlikšanās. Deru, ka tāda meitene skolā uzvedas savādāk nekā mājās un draugu barā vsp atšķirīgi. Tad tik spēj sajēgt, kura ir īstā viņa.
Ja nesanāk ar būšanu pašai sev, tad vari noskaidrot, kādas viņam patīk un mainīties. Vari arī mainīt viņu, lai viņam patīk tādas kā tu. Protams, vieglāk pateikt, nekā izdarīt, bet citu iespēju nav. Sliktāk jau nebūs.
apkartejos saskatam tas ipasibas, kuras pashi veletos,lai mums butu.paradoksali,bet fakts.
piebur :p
dzer alu! >:D
atkarībā kāds džeks
divereiz vairāk alu!
Ej pakaries.
ja pīpē nepūt sejā dūmus un pārāk nelamājies ;DIeteicams būt jaukai ;D
Par šito jau grāmatu var sarakstīt! Principā:*nesmejies par katru viņa joku. Ne visi sapratīs..*izejot sabiedrībā arī attiecīgi uzvedies kā Izgājusi Sabiedrībā.*nemēģini pirmajā randiņā uzzināt visu viņa iepriekšējo meiteņu vārdus. nesaisti sevi ar viņa pagātnes meitenēm.*Svarīgs ir Acu kontakts un smaids :) ja runājot pēti viņa purngalus, tie var aizčāpot prom.*Sameklē ar viņu jūsu abu kopīgas intereses, nevis pielāgojies visām viņējām.***** Nepietēlo pie savas uzvedības - esi dabiska - ja tu viņam patīc, tad tāda, kāda esi, nevis samākslota. Un vispār - sper pirmo soli pati, negaidi, kad vilciens aiziet, paspēj ielēkt!
lielākoties viss sākas ar draudzību.ja draudzības nav, tad uz tālāko nav vērts pat cerēt
ar draudzību nekas nesākas, vai nu ir vai nav, nekādi varbūt neeksitē, bet pati jau laikam neesmu īstā pamācītāja. Kā var ieteikt esi kas esi, ja pats nezini kas esi, jo vairs to neatšķir.
sasien un ieslogi pagrabā!
dzirdeeju, ka zilas acu eenas un sarkana luupukraasa darot vinjus trakus..
dalabiLOL/me akal liiks par shito forumteemu..ja gribi vinjam iepatikties tad piedaavaa alu uz pagjiraam ! :D
tas pats, kas uz mūžu aizmigušām princesēm skūpsts...atmodina pašu vellnu!
:* kamaz.
es esmu kaščejs besmertnijs-iedarbojas tikai aviācijas degviela un sitiens ar māju uz vistas kāju!
Nomazgaa vinjam maajaas traukus un pabaro vinju! Miilestiiba iet caur veederu! :D
kamazam jau sen brokastis taisu.kā staigā ar atvērtu ķūli, alu rokā un saviebtu ģīmi, tā staigā joprojām ;(
bet patiic tak! :D
kamaz, Tu mani mīli? :D
protams!a tu mani?(blush)
mcaa mcaa mcaa sawlj! :D
tātad rezjumeē-jābūt vannā un jāprot lasīt(vai vismaz izlikties, ka proti lasīt)!tēma slēgta.
keder, panjem graamatu un lec vannaa :DDDDDDteema sleegta!
Nekas nav jādara.Viss notiek pats no sevis>>>
tev nav variantu, ja tu uzdod tadus jautajumus, tad esi glupa ka zivs.
Neesi lēta.
nuu..atkariba no situaacijasvareetu vnk uzsaakt chatu,parunaat par intereseem varbuut ir kaadas koopiigas,uzaicinaat pastaigaat un tad jau viss notiksiesja nesanaak vnk uzvelc iisaakus svaarkus :D
tēlo vien, ja vēlies ,bet zini ka rozā brilles reiz nokritīs un būs šķiršanās ar asarām..sirdij nevar pavēlēt.
rej, kā suns!
Uztaisi tatū
uztaisi minetu!
xdrugx: tatoo cilvēku labāku nepadara. Tā ir sekla domāšana
Vai tad es kaut kur pieminēju, ka tas padara labāku cilvēku? Tas ir sarkasms.
sirdij nepavēlēsi.
tieši tā.(visam augšākrakstītajam piekrītu) kpc Tu šeit prasi tādu jautājumu? meitenīt,cik Tev ir gadu? :D:Dnevari to pašu jautājumu uz POPCON vai Spico (LOL btw) aizsūtīt?? ja džekam nepatīc,tad neiepatiksies kko tēlojot. :)mēģini pieburt,bet šaubos,vai tas izdosies.... :D:D
nemet lūpu ^-^es vnk tā sapratu. Vienkārši te meitēns uzdod tādu jautājumu, ka man liekas tatū viņai nepalīdzēs. :D
jādara šitā un dziedāt ar tā jāmāk - http://dojo.fi/~rancid/loituma__.swf
big boobs,blondie mati,nu pilns komplekts.p.s. šitais darbojas tikai uz ārzemju tūristu un miljonāru ap 40 copēšanu...
Atkariibaa ko tu gribi dabuut, biezo, IT studentu, Panku, dzeeraaju, celtnieku, bomzi, paardeveeju, hiphoperi. Katraa gadiijumaa savs riiciibas motiivs...
Ja ir kantaina galva, vari alus dzērāju uzreiz dabūt!!!
Aizej uz tusu,kur viņš būs,iedzer un pamēģini salaist,ja dzērumā ņems pretī,tad skaidrā tev ir cerības!
kāpēc jāizpatīk džekam, lai viņš izpatīk tev !
morphine: Arī fakts! ;)Meklē tādu, kurš cenšas izpatikt Tev!
tad jau var atrast kādu gīgu, kas būs sajusmā, ka tik kopā turies O_o!
:DDD
[ Forums ]
TedSax
NoahSax
© 2005-2024, kas jādara lai iepatiktos džekam.?, HC.LV.