CALIBAN!

23.12.2007 08:14:09 aizsāka dzēsts lietotājs
6 komentāri Komentēt var tikai reģistrētie lietotāji, komentārus redz visi lietotāji. reģistrēties vai ielogojies!
dzēsts lietotājs, 23.12.2007. 08:22:31
Komentāra reitings: 11.903

Nu lūk tas bija feins koncis :P
tās iesildītājgrupas gan visas bija nenormāl vienādas vienīg pirmie man patika kuri drusku atgādināja Killswitch engage laikam Sandtrout saucas..
Tad bija Enhet ar savu neizturamo un garo skaņošanos nu labi jau viņiem skanēja tās bezvadu ģitāras ;)
un tad bija Trendkill method kuriem visas dziesmas pēc vienas programmas - gluži kā Nickelback :D
Un kā beidzamie kāpa uz skatuves Caliban - lūk tas bija tos 8ls vērts - wall of death :D
pasākumam baigais mīnuss bija tāds ka nebija face control jo tie mazie apdzērušies bērneļi vnk krita uz nerviem-bet toties pasākums atpelnijās-cerams..
man patika kopumā!

dzēsts lietotājs, 23.12.2007. 09:34:52
Komentāra reitings: 4.817

Bija forši. Man gan patika,tas mazais ķipars,kurš `Metāls` rādija :)

dzēsts lietotājs, 23.12.2007. 09:36:24
Komentāra reitings: 9.474

un unikaalais_dredainais fotograafs iepeera pa ritiigo :P

dzēsts lietotājs, 23.12.2007. 09:44:34
Komentāra reitings: 3.324

Māja pa riktīgo!

dzēsts lietotājs, 23.12.2007. 10:13:24
Komentāra reitings: 8.698

Tur, pie skatuves, kad Caliban uzstājās, bija tiešām patīkama atmosfēra.
Šodien skaitu zilumus.
Tas tiešām bija to 8 Ls vērts.
Un Caliban mūzika ir tiešām spēcīga.
Es vēl joprojām smaidu par vakardienu. Tādas izjūtas mani sen nebija pārņēmušas.

Es nez kāpēc nemanīju apdzērušos bērnus. Vai arī viņi man tik ļoti neuztrauca, ka nepievērsu uzmanību. Katrā ziņā tas sīcis bija foršs. :)

dzēsts lietotājs, 23.12.2007. 21:30:09
Komentāra reitings: 6.258

jā vakar caliban nodeva godam!!!
Tie 8Ls ir nieks ar to ko vinji vakar darija uz skatuves - valdija un skadija!!!

vienig Distro vareja but mazliet raženaks nevis tikai t-krekli, bet bij ok :)

Reklāma
Padalies priekā
Ciao, volevo sapere il tuo prezzo.

MiaSax

Zdravo, htio sam znati vašu cijenu.

DimaSax

ЛАДА деталь: качественные автозапчасти, которые не подведут каталог запчастей ваз <a href=zapchasti-vaz-01.ru>zapchasti-vaz-01.ru</a> .

lada_detal_vlmt

ienāktreģistrēties