Beach Party Depo

17.12.2007 00:49:45 aizsāka deni2s
12 komentāri Komentēt var tikai reģistrētie lietotāji, komentārus redz visi lietotāji. reģistrēties vai ielogojies!
deni2s, 17.12.2007. 02:48:42
Komentāra reitings: 8.165

Šogad biju pirmo reizi, tāpēc padalīšos iespaidos, ko sagaidīju no gaidītā un ko nesagaidīju.

Kopumā pasākums patikās. Patīkami, ka klubā nevarēja smēķēt vispār. DJ arī bija forši. Varēja kārtīgi izdejoties :) Kuchenbeat vispār superīgi (jo īpaši limbo!), bet Inokentijs šajā pasākumā, manuprāt, neiederējās. Nākamā grupa bija atbilstoša (tā kas regeju spēlēja), bet mani kkā neaizrāva.

Smiltīs biju vīlies - gaidīju sausas pludmales smiltis, taču izskatījās, ka tās ir tikko ziemas laikā izraktas, nevis sagatavotas sausas no vasaras. Kaut kā saulainākam laikam prasījās zālē arī gaišāku apgaismojumu un kādu palmu (nu nav tak grūti kādu dabūt, ja ļoti gribētos). Par atbilstošiem kokteiļiem arī nebija padomāts - kad jautāju pēc kāda tropiska kokteiļa ar lietussardziņu (atbilstoši tēmai), man piedāvāja kā alternatīvu tikai skrūvi.

Ejot prom nepatīkams pārsteigums - nevaru atrast savu jaku vietā, kur pakāru. Pēc ilgām meklēšanām apsargs norāda uz kaudzi uz krēsliem - lai pameklējot tur. Tur arī atradās. Domāju ka klubam vajadzētu padomāt par garderobes problēmas risināšanu, jo tas nav normāli, ka nevar būt drošs par savām atstātajām mantām.

Bet kā jau teicu, kopumā pasākums patikās - bija labs atmosfērs ;) Ā, ļoti patika tās meitenes garajos košajos svārkos - efektīvi izskatījās!

Kādi citiem iespaidi?

mouse, 17.12.2007. 12:16:24
Komentāra reitings: 3.984

Es neko neatceros :)

dzēsts lietotājs, 17.12.2007. 13:54:50
Komentāra reitings: 6.289

Ļoti lielisks pasākums.
Arī biju sašokēta par to, ka nebija vasarīgo kokteiļu.
Smiltis bija aukstas, bet ērtas. Labi atvēsināja. :)
Inokentijs varbūt neiederējās, bet bija ļoti jautri. :)
Grīdas bija ļoti siltas. It īpaši pēc tam, kad basām kājām biju uzpīpēt. :D
Visi cilvēki likās ļoti laipni un draudzīgi. Visa pasākuma gaitā nejutu nekādas barjeras cilvēku starpā. Radās sajūta, ka visi ir viena liela kompānija un viens otru pazīst. Iespējams, tāpēc man tagad nākas nožēlot, ka neuzprasīju dažam labam, kā viņu sauc. :D Likās tik mazsvarīgi.
Žēl, ka ne visi bija ievērojuši dress code. Un nepatika, ka bija cilvēki zābakos. Bet tādu bija salīdzinoši maz, tāpēc netraucēja. :)
Vispār viens varens pasākums, patīkama atslodze no citiem Depo pasākumiem. Jutos šainīgi. :)

P.S. Būtu ļoti jauki, ja varētu aplūkot bildes. :)

minkucs, 17.12.2007. 13:59:29
Komentāra reitings: 9.898

Man ļoti patika atmosfēra, ļaudis likās atbrīvoti (vairāk nekā parasti).
Kuchenbeat dzirdēju pirmo reizi - ceru, ka ne pēdējo! Bija super, ideāli iederējās kopīgajā pārtija atmosfērā.

Galīgi garām bija bārmene lielajā zālē - visu laiku dusmīga uz visiem. Vienalga ko pasūtīju - sidru vai kokteili, izskatījās, ka viņai prasīts k-kāds personīgs pakalpojums :(( Varēja jau arī par kokteiļu dekorācijām padomāt, ja reiz tāds pasākums.

Bet kopumā bija super - īpaša uzslava par autobusu ārā!!! Tas tiešām bija labi izdomāts, lai nav jāpārģerbjas uz ielas!
nākšu atkal!

dzēsts lietotājs, 17.12.2007. 21:01:01
Komentāra reitings: 3.066

par tām jakām runājot, ir takš tā, ka samaksā 50santīmus un tavu jaku augšā pakar.
katrā ziņā 50 santīmus samaksāt ir tā vērts, jo draudzenei bija gadījies reiz pavisam traki.
pagājušajā ziemā viņai pazuda jaka depo gardorobē.
ziemā, aukstumā.
noveicās ar to, ka otra meitene bija ar mašīnu, tāpēc nekur salt (tas vēl maigi teikts) nevajadzēja.
bet vispār traki.un jaku tā arī neatguva vairs.

walx, 17.12.2007. 21:49:35
Komentāra reitings: 3.066

baigi zeel ka nepasekoju labaak liidzi nfaam un nezinaaju ka Dambis speelees, par pasaakumu zinaaju par IM neee grrrrrrr.... deelj IM buutu aizpeeries....

dzēsts lietotājs, 17.12.2007. 21:53:42
Komentāra reitings: 3.491

uz pašu pasākumu gan nebiju bet nākamajā dienā gāju garām depo_cūku kūts konkrēta_benīši un pudeles_cūkas tādi.. :/

dzēsts lietotājs, 18.12.2007. 04:16:18
Komentāra reitings: 4.735

jap endo...to cūku kūti es ar nakamajā dienā piefiksēju ejot garam :D

kas_te, 18.12.2007. 08:09:47
Komentāra reitings: 3.443

Denis, http://www.hc.lv/muzika/apraksti/ !! :D

deni2s, 18.12.2007. 12:36:19
Komentāra reitings: 1.735

Neuzskatu, ka mans viedoklis būtu cienījis titulu "apraksts".

sarkans, 18.12.2007. 15:36:20
Komentāra reitings: 1.735

Drušciņ plašāk būtu uzrakstījis un būtu foršs lasāmgabals.

deni2s, 18.12.2007. 16:32:50
Komentāra reitings: 3.412

Vai nu nebija iedvesmas, vai gribēšanas, vai vnk nebija vairs ko rakstīt. Grūti rakstīt par lietām, kur viss ir ok, viegli rakstīt, ja kaut kas nav kā vajag. Bet negatīvu aprakstu labam pasākumam un labai idejai negribas rakstīt.

Turklāt pārējiem viedokļiem te ar nav ne vainas, pašam bija interesanti lasīt :) Prieks, ka cilvēki māk sakarīgi un pamatoti savas domas pasniegt.

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
Ciao, volevo sapere il tuo prezzo.

MiaSax

Zdravo, htio sam znati vašu cijenu.

DimaSax

ЛАДА деталь: качественные автозапчасти, которые не подведут каталог запчастей ваз <a href=zapchasti-vaz-01.ru>zapchasti-vaz-01.ru</a> .

lada_detal_vlmt

ienāktreģistrēties