Koncerti ārpus LV.

16.12.2007 16:03:57 aizsāka lieliskais kārlis
4 komentāri Komentēt var tikai reģistrētie lietotāji, komentārus redz visi lietotāji. reģistrēties vai ielogojies!
lieliskais kārlis, 16.12.2007. 16:07:29
Komentāra reitings: 12.266

Nu, tā kā esmu bijis tikai uz vienu tādu lielu koncertu ārpus LV, pēc tās reizes sev nozvēr'jos, ka tuvākajā laikā noteikti to izdarīšu vēlreiz. Visticamākais un tuvākais laiks varētu būt vasara, kad tomēr ne par ko nav jāuztraucas, var pastrādāt, iekrāt naudiņu un aizbraukt uz tuvējām valstīm, paklausīties sev tuvus un mīļus izpildītājus, iztusēties un vnk pavadīt labi laiku.

Nesākšu uzskaitīt, kādu grupu koncerti man ir plānos, par vietām es nemaz nezinu, bet, girbējās vnk uztaisīt nelielu, pat ne aptauju... nezinu kā to, lai nosauc. Gribu, lai padalaties savā pieredzē par koncertiem ārpus LV, un vai ir arī kādi plāni doties šovasar uz kkurieni un varbūt pat kāds var ielikt kādu noderīgu info :)

dzēsts lietotājs, 16.12.2007. 17:12:28
Komentāra reitings: 12.529

tikko pa tv Dīvs Reizinieks teica ka visi amīši brauks uz eiropu koncertēt jo tur maz maksā ;)
takā gaidam jaunas vēsmas :P

lieliskais kārlis, 16.12.2007. 18:50:40
Komentāra reitings: 1.312

O! tas ir patiešām patīkamas ziņas, jo ir pāris grupas no ASV, kas mani patiešām piesaista :) tiesa, es gan britiem dodu priekšroku, tieši roka ziņā.

tobis, 16.12.2007. 20:08:20
Komentāra reitings: 12.565

Jāņi Londonā- Raidohead koncertā. :)

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
Ciao, volevo sapere il tuo prezzo.

MiaSax

Zdravo, htio sam znati vašu cijenu.

DimaSax

ЛАДА деталь: качественные автозапчасти, которые не подведут каталог запчастей ваз <a href=zapchasti-vaz-01.ru>zapchasti-vaz-01.ru</a> .

lada_detal_vlmt

ienāktreģistrēties