Fono Fest III

14.07.2007 21:30:12 aizsāka dzēsts lietotājs
73 komentāri Komentēt var tikai reģistrētie lietotāji, komentārus redz visi lietotāji. reģistrēties vai ielogojies!
dzēsts lietotājs, 14.07.2007. 21:31:39
Komentāra reitings: 6.157

Kādi iespaidi?!
Man jau patikās!
Maša ļubit regej:D

jānis, 15.07.2007. 07:20:27
Komentāra reitings: 8.894

Man galvenais mērķis bija P.O.Boc un The Hobos.
Nepatika, ka ieeja izvēlēta nejēdzīgā vietā. Ja obligāti bija jāliek ieeja tur, kur viņa bija varēja uztaisīt vienu ieeju tuvāk, lai no telšu pilsētiņas var normāli tikt, jo pa nakti lienot gar to žogu nebija forši iet kā arī daudzi tur krita.
Nožogojums pie skatuvēm likās komisks :D Pie galvenās skatuves jau kad Logo spēlēja tas sagāzās, bet pie otras skatuves bija laikam nolikts soliņš :D pret kuru priekšā stāvošie visu laiku apsita ceļus. Nu kaut kā nebija piedomāts pie šīs lietas.
Kopumā man patika, jo galvenais jau ir lai ir forši draugi apkārt un laba kompānija, tā kā Fonofestā tāda bija, tad bja forši pavadīt laiku vnk kopā. ;)

laimigaka!, 15.07.2007. 07:32:21
Komentāra reitings: 5.951

Bija interesanti.
Bet vajadzēja vairāk grupu.
Biju sajūsmā ka beidzot varēju satikt Artemiju!!! :DD

dzēsts lietotājs, 15.07.2007. 08:14:06
Komentāra reitings: 5.948

Laimīgā, ka tāds gods bija, es satiku vienu meiteni un redzēju Capu, ja acis negļukoja, bet domāju, ka neģļukoja :D

jānis, 15.07.2007. 08:26:20
Komentāra reitings: 5.331

Ha ha laimīgāka man arī bija prieks tevi dzīvē satikt ;)
Veikmes! ;)

dzēsts lietotājs, 15.07.2007. 08:27:43
Komentāra reitings: 5.491

Es gan nesatiku,ne Artemiju,ne Capu,ne Vienu Meiteni :(
Dj bija baigi foršs. Mūzika bija super. Grupas ,kuras grbēju dzirdēt arī dzirdēju-p.o. (d.) box,the hobos. Ieeja stulbā vietā bija,nabaga apdzērušies cilvēciņi ripoja nost no taciņas (: Nu žēl. (:

estere=d, 15.07.2007. 08:33:28
Komentāra reitings: 6.655

viss bij super.!
grupas, apsargi-suņi, dj[T.G], atmosfera, sporta spēles,.. :))
*smaržīgās toaletes..
garā rinda pie vienīgā edinašanas stenda :D

-Un kā punkts uz "ī" 7dienas rita piecelties teltī-kura sķiet kā viena liela pelķe ;) :D

jānis, 15.07.2007. 08:37:48
Komentāra reitings: 7.159

nevermind tu nepieminēji, ka nesatiki nevienu sienāzi un nevienu zirnekli xD

dzēsts lietotājs, 15.07.2007. 08:41:23
Komentāra reitings: 4.263

Ā nu viņi arī diemžēl nebija :(
Kāāpēc,nu ,kāpēc?:(

dzēsts lietotājs, 15.07.2007. 10:24:49
Komentāra reitings: 7.504

Piekrītu artemija pirmajam komentāram-nožogojumi nekam nederēja-un manas kājas cieta no abiem-pie galvenās skatuves atsitu potīti pret kaut kādu dzelzi,kurš "uzradās"pēc nožogojuma sabrukšanas,un no pagraba skatuves soliņa-man ir pārsisti ceļi-un tas tikai tāpec ka gribēju TUMORU.
Bet viss labāk man patika,kad gulējusi tikai divas stundas un jau 7iņos no rīta devusies pa taisno uz drabu-slmnīcas traumatoloģijas nodaļu-darbā satiku džekiņu ar kuru iepriekšējā vakarā smējāmies par to-ka rīt darbā varētu satikt kādu festivālā iepazīto.:D

foreverholly, 15.07.2007. 11:25:05
Komentāra reitings: 6.715

*Es satiku jāņtārpiņu!!! :D
*Tā jau bija skanīgi un skaisti, gan lielā skatuve, gan teltis (īpaši tā, kur kāds spēlēja "Mario" un "Duck hunt". Tas bija psc. :D)
*Volcom telts laikam nekādus paskaidrojumus neprasa :D Tas tik bija kaut kas!!!
*Visām mazajām nejēdzībiņām, piemēram, ieejai, atradu izskaidrojumus ;) Un ceļš uz ieeju bija ekstrēms :))
*Es tā arī nesapratu, kas notika uz tā lielā ekrāna?
*Žēl vienīgais, ka drošības/kārtības sargi bija visai nesavaldīgi un neiecietīgi, bēēēt interesanti - pie ieejas nepārbaudīja somas! Tā bija jābūt?
*Bet pats galvenais - ļoti paveicās ar laikapstākļiem! Par to prieks kā māja :))
*Paldies organizatōriem - darīts bija daudz, bet ir arī kur augt un tas ir pozitīvi. :)
*Gaidām FF IV?

moneta, 15.07.2007. 11:28:29
Komentāra reitings: 4.782

manuprāt, pasākums bija izdevies, tikai tie nožogojumi un ieejas vieta īsti labi nepatika. vēl nepatika tie daži apdzērušies reperi, kas bija gatavi ar visiem izkauties. man liekas, ka beigās policija gan viņus veiksmīgi izveda laukā. jā, un vēl šis rīts, kad telts bija pilnīgi slapja un atlika gulēt peļķē, pat guļammaiss ātri kļuva slapjš.
mūzika, tā gan patika. blindside uzstāšanās bija diezgan iespaidīga, protams arī pārējās grupas priecēja. kopumā bija labi.

twinkle, 15.07.2007. 11:38:31
Komentāra reitings: 5.578

atceros ka peec FF I izdomaju ka tas nau no maniem miljakajiem festiem...
bet shogad apstaklju sakritibas delj devos turp atkal un diemzhel kkas neljava sajusties miligi chiliigaja festu noskanjaa...
[varbut sargsunji, varbut arpusteritorijas telshu sistema, varbut nezheligi pieaugoshais jaunas neformalju paaudzes kvantums...]

ari pozitivu lietu bija daudz: muzikalais asortiments; mani ljaudis; laikapstaklji [paspeju pazust pirms lietus] utt

dzēsts lietotājs, 15.07.2007. 11:50:49
Komentāra reitings: 6.297

normaļoks, tikai deguns sāp, un electro telts varēja kkā labāk uztaisīta.
baigi forši, ka satiku 2 gadus nesatiktus cilvēkus no lietuvas.

dzēsts lietotājs, 15.07.2007. 13:01:03
Komentāra reitings: 8.875

peec ff no metāla bruņām kondesējās svins galvā!

dzēsts lietotājs, 15.07.2007. 13:02:26
Komentāra reitings: 6.311

Patusēt jau bija forši, bet ir ļoti daudzi mīnusi - vairāk jau protams no apmeklētāju puses - pilns ar urlām, pilns ar mazgadīgiem dzērājiem, kuri patiešām traucēja uz visiem 100 %, lielā netīrība, aliņa tirgotāji šmaucās ar naudām :D , futbols diezgan neforšs tajās smiltīs. Noorganizēts jau bij baigi kūl, patik, ka telšu pilsētiņai lampa virs jumtiem spīdēja :), mūzika bij ok, defdump paķēra no sirds he, ja pasākums notiks arī nākamgad, ļoti domāšu par tā apmeklējumu, un kopumā nenožēloju, ka uz turieni aizbraucu. :)
Paldies organizatoriem.

lieliskais kārlis, 15.07.2007. 13:23:47
Komentāra reitings: 5.048

Nu, bija riktīgi labi. satiku tādus cikvēkus, kurus nebiju saticis ļoti ilgu laiku, un vsp šis bija izdevies pasākums, nemaz nerunājot par futbolu, kurā mēs, diemžēl, izkritām 3. kārtā :D Iepazinos ar dažiem jauniem HC.lv lapas iemītniekiem un atkal pierādījās tas, ka te tusējās ļoti forši un sakarīgi cikvēki :) Vienīgais man nepatika, ka kkādi purni tur visu laiku kādam kasījās klāt, vienam pat degunu baigi pārsita. Paldies dievam es šoreiz bez starpgadījumiem, bet nu...

Aj, vnk bija labs, riktīgi labs :)

dzēsts lietotājs, 15.07.2007. 13:38:36
Komentāra reitings: 4.891

kas kasijās?man neviens nekasijaās bez ta suņa mezjā...

eiforija, 15.07.2007. 15:02:43
Komentāra reitings: 5.102

nju nebija ne vainas...
uz pirmo dienu taa iisti nebija jeega pirkt billeti...:)
jo maz sanaaca pabuut festivaala, bet vairaak gan telssu pilseetinna...

ieeja tiessam debiilaa vietaa!!
to laikam ka pamniija visi!!

apsardze ar bija biki pa traku, lai gan dazbriid vareeja pa ieeju ieiet jo neviens neko nepaarbaudija!!

kopuma jau jauki!:)

tagad tik jaagaida kad zilumi noies!!:D

caps, 15.07.2007. 15:12:20
Komentāra reitings: 7.525

Tā, tikko pamodos, nebiju aizgājis gulēt pāri 40h!
Apsveicu pirmos apmeklētājus FF, kuri tur bija divas dienas iepriekš, brutāli nodzēra un tā arī neiegāja festa teritorijā! Gaidīsim viņus nākošgad. Nu neko, vismaz dienu iepriekš palīdzēja bluķīšus panest. :D
Bet fests bija pa pirmo. :)
Blindside. Fak! Bija perfekti. :) Biju gaidījis, ka būs labi, bet bija vēl labāk. Pirmo reizi pa pāris gadiem es atkal atrados pūlī. Mani pārsteidza tas, cik daudz vārdus es zināju no galvas.
Daudzi ienīst mani un manu vakardienas draugu - ruporu.
Turklāt artemijam paveicās sastapt mani! :D

plunksh, 15.07.2007. 15:32:56
Komentāra reitings: 9.722

Njā-šoreiz teikšu godīgi-kaut kā nebija-tiešām ,emu bijis uz visiem 3 ff, bet šogad...
nepatika, tas,ka dzīvais beidzās tik ātri-citos festos grupas uzstājas līdz pašam rītam-un tas tad arī rada TO festivālu noskaņu-nevis kaut āds tuc tuc vai disko.protams bij labi dīdžeji un dejot gāju, lai nebūtu jāguļ-bet es biju ieplānojis ka braucu uz FESTIVĀLU-tapēc-nep,nepatika
PS tagad drošivien būšu nopelnījis vesalu lērumu mīnusu-krāniņš nost :D

snibitis, 15.07.2007. 16:05:05
Komentāra reitings: 5.276

Man patika. Grupas, lai arī dažas ne manā gaumē, manuprāt, nospēlēja godam. Apkārt esošie draugi un paziņas viesa patiesu omulības sajūtu un jestru prātu. Tā kā vēl naktī jutos pārpilna ar enerģiju, tad priecājos par veto telti - izdancojos kamēr kritu.
Vēl aizvien man šķiet nedaudz nepārdomāta tā ieeja. Kaut kā nesagādāja baudu pa tumsu brist pa to mazo, ar saknēm pilno, pauguraino celiņu.
Arī garnadži spēja sabojāt lielisko noskaņojumu. Diemžēl pārliencinājos, ka pat guļammaisu nedrīkst atstāt teltī. Vispār cilvēki festivālos vairs nešķiet tik lādzīgi kā agrāk, jebšu vienkārši nemitīgi gadījās sastapties ar bezkaunīgiem ļautiņiem, hehe.
Kopumā esmu apmierināta un nākošgad arīdzan apsveru iespēju doties uz šo festivālu.

keder, 15.07.2007. 16:26:40
Komentāra reitings: 0.089

jaja, visu cieņu organizātoriem :)
baigi patika.
forši ka dīķis bija tik tuvu :D
ehh..

pecizzz, 15.07.2007. 16:35:04
Komentāra reitings: 3.093

fests bija o.k tik pirmajā vakarā tur tiešām nebija vērts iet iekšā bet otrais vakars atsvēra visu dzirdēju tā grupas kas man patika un parejās grupas ar nospelēja labi! vienīgi urlu bij ta pavairāk!
iepazinos ar daudz jauniem draugiem un satiku ilgi neredzētos!
vienigi kas patiesām nepatika bij daudz jauno neforemaļu kuru mēķis tikai bij atbraukt piedzerties bija tur ar tads bariņš arī ar 12 un 13 gadīgiem kas jau staigā palī riņķī ar cigareti zobos un tas bojā priekstatus par labu festu!

dzēsts lietotājs, 15.07.2007. 17:36:55
Komentāra reitings: -6.841

visiem mazajiem--
>
http://i.lawka.pl/graf/zdjecia/org/1301.jpg

dzēsts lietotājs, 15.07.2007. 18:17:36
Komentāra reitings: -12.025

ieniiistu to disku zhokeju, kursh visu laiku lika AC/DC

dzēsts lietotājs, 15.07.2007. 18:45:08
Komentāra reitings: 5.898

zipidi dūdā iekāpju...desās..P.S. paldies dzeltenajam sunim-visu cieņu, bez tevis nesanāktu tikt ārā no mezja, desas uz mana reekjina!

lieliskais kārlis, 15.07.2007. 20:01:46
Komentāra reitings: 4.221

Cap, tu mani samulsināji ar to savu ruporu, stāvot aizvārtiem un tāpēc ielaidu vienīgos vārtus visās turnīrā no pendeles :D

caps, 15.07.2007. 20:06:50
Komentāra reitings: -1.991

Tu no rupora cieti vismazāk, tici man! :D

theivis, 15.07.2007. 20:15:02
Komentāra reitings: 4.117

Man tiešām patika,tikai man bija pārāk liela škrobe no tā kā jau otrajā dienā aizvilkos uz Rīgu,jo obligāti bija jābūt darbā ehh.. :/

Bet tas,ka kkādos septiņos jau čakli čāpoju pa šoseju vien liecina cik ļoti gribēju tur pabūt,kaut vai vienu nakti, lai gan 2.ajā bija gan vairāk cilvēku gan vairāk grupu..

P.o.box tas bij kkas...

Ja atskaita to,ka poboxu uzstāšanās laikā pūļa milzīgās moša kustības dēļ pūlī apsargi ieveda suņus un paši ļoti grūstījās, viens pat sāka raut mani aiz matiem..

[Bet vēlāk viņš par to gājienu esot no organizatoriem dabūjis pa seju.muhahaha]

Nē, bet bij labs.

Žēl tikai ka teltis bija ārpus maxas teritorijas,turklāt pie pašas šosejas, tā ka kurš katrs urļiks varēja pielīst klāt, kā arī bija......

caps, 15.07.2007. 20:39:21
Komentāra reitings: 2.814

es tikai nesaprotu kāpēc starp taviem komentiem ir 3 min atstarpe? :D

dzēsts lietotājs, 15.07.2007. 21:24:30
Komentāra reitings: 1.41

deja vu!

blūmī, 15.07.2007. 23:18:42
Komentāra reitings: 0.51

BIJA LABI.

dzēsts lietotājs, 15.07.2007. 23:19:36
Komentāra reitings: 7.585

sveiciens fono tautai! :)

pasakums patikas. viennozimigi. lai ari bija daudz sikumu kuri uz laiku vareja sabojat noskanojumu, tachu uzreiz atradas citas lietas, kuras lika smaidit..

+ visu cienu kundzem, kuras nenogurdinamas stradaja edinashanas telti, jo rinda bija visu laiku, lai ari kartupelishi ar cisinu maksaja 2ls, tomer paldies, ka vismaz tas bija.

+ dzirdeju daudz negativas atsauksmes par to, ka nebija kur nomazgaties.. mulkibas, netalu no toaletem atradas mucina, no kuras teceja tirs udens. tas manuprat bija loti noderigi

+ ka, nevareja ienest savu alkoholu, jo vairakumam tas butu stikla pudeles, kuras pec izdzershanas iespejams visados veidos tiktu sasistas, bet dejojot vai vienkarshi zvilnot saule izbaudit stiklu sava miesa nebut patikami.

+/- neipashi patikas pirmas dienas grupas, otraja diena bija nesalidzinami labakas.
it ipashi naca pie sirds Cacophonics un Pcholi. BET shis punkts skar tikai mani, jo ta ir gaumes lieta

- manuprat lielakais minuss ir ar telshu pilsetinu. pats minimums, ko nakamgad deretu izdarit ir
!atdalit autostavvietu no telshu pilsetinas! pati paris reizes pamodos no mashinu rukonas ar domu, kaa tik kads lopaa neuzbrauc uz telts. it ipashi, ka daudzi bija atluzushi tur pat zale, un braucot ar mashinu, pamanit cilveku, kursh gul salmos ir loti gruti, paraleli tam vel jaskatas uz cela, lai kads piem. neizlec ar vardiem: give me automatic :D
butu labi, ja telshu pilsetinaa laistu cilvekus kuriem ir festa aproces, lai ka jau minetas urlas un reperishi, kuri bija sabraukushi ar mashinam tikai, lai kadam piesistu seju, netiktu ieksha..

- toaletes.. nja.. pasakumu zona to vareja but nedaudz vairak.. tirakas vinas neklus, bet mazak pietaisitas.. varbut

- zadzibas.. tas bija un bus, lai ko tur ari nedaritu.. ja nenozags, tad pats kkur pazaudes..

- laikam jau ta ieejas atrashanas vieta, kaut ari man ir gruti spriest, jo pati jebukra stadija gaju normali.. tur bija 2as tacinas.. un protams ejot pie pasha zoga, tur bij ka bija

bet kopuma, katram fono bij tik labs, cik pats to velejas.
braukshu ari nakamgad

dzēsts lietotājs, 16.07.2007. 02:12:30
Komentāra reitings: 4.211

Liidz shim forshaakais fests shovasar;)
blindside iepeeraa taa pa ritiigo:D
patika ka vinji speeleeja dziesminiekus no pirmaa albuuma arii ;)
bija feini!gaidam ff4 :P

dzēsts lietotājs, 16.07.2007. 08:26:08
Komentāra reitings: 3.097

Baigi patika. Sīkumi, kas netīk ir vienmēr, bet kopumā esmu ļoti apmierināts. Nospēlējām super konci un es pats biju priecīgs par atsaucīgo publiku, kas mums bija

vegan, 16.07.2007. 08:29:31
Komentāra reitings: 1.731

nu taa! par ieeju viss jau izteikts! galiigaa dibeenaa! un stulbi bija arii tas, ka kkaados 7,8 turr visu aizsleedza! nevareeja tikt ne peec alus, ne uz tualeti! Apsarigi arii bij bisku diivaini, laikam vieteejie, jo paarsvaraa vaaca nevis urlas, kas naaca kasiities, bet tos, kas taas urlas dauziija!
totaalaakaa cuuku kuuts!
tie bij tie sliktie faktori!

par labu:
tas DJ sarkanaajaa kreklaa bij vnk fascineejosh! tas man baigi patikaas!
un visu balsi es nodziedaaju tajaa videejaa teltii, kur man par ziedaashanu neviens nemaksaaja!:D
cilveeki bij patiikami!
bet pati apzinos, ka paarspiileeju ar alkoholu! shoreiz!
dienas gan man ir sajukushas, bet emocijas ljoti, ljoti pozitiivas!
un tie baarmenji varen gribeeja runaaties!:D :D
naudu gan man vinji neshmauca, pat pieleeja vairaak nekaa vajadzeeja!:D

elīn, 16.07.2007. 09:27:13
Komentāra reitings: 4.083

nu manuprāt bija labi. vienmēr jau ir kkādi sīkumi, kas varēja nebūt, bet tas jau to visu būšanu padara interesantāku. :]
hehe. daudzi izsakās ka 1. diena nebij laba mūzikas ziņā. nepiekritīšu. bija ok. bet tas jau gaumes jautājums. ;]
gaidu [jau tagad] FonōFest 4. :D

theivis, 16.07.2007. 09:45:59
Komentāra reitings: 4.805

Piekrītu,arī man liekas ka vismaz līdz šim labākais fests šovasar.

foreverholly, 16.07.2007. 10:38:33
Komentāra reitings: 4.701

Te ir kāds no tiem, kas Volcom teltī pirmajā dienā dziedāja "Sweet child o mine"?
Tas bija fantaziozi! :D

maksliniece, 16.07.2007. 11:11:56
Komentāra reitings: 1.352

Nokļūšana uz festu jau vien bij , ko vērta.. ;D
bija jauki, bet.. :D
vajadzēja 1.dienā vairāk ārdāmos gabalus, jo 2.dienā vairs nebija spēka :D
nu bet kāpēc tās tualetes nevarēja nolikt vismaz uz daudz maz taisna zemes pleķīša!? :D
un vēl šādi tādi sīkumi, kas ne visai..bet ideāli jau nebūs nekad..
kopumā-grandiozs vasaras festiņš :) Toma Grēviņa disco circus bij vnk kapitāls! Un dzīvās grupas-godam :)
Prieks, ka uzlija tikai 2. dienā :D negribētos divdienieku pavadīt-peļķē :D

aa.p., 16.07.2007. 13:37:00
Komentāra reitings: 6.124

idjeaļņiks!!! Labākais līdz šim šovasar! :) bet ir arī sekas - sāp viss, kas vien var un pat nevar sāpēt. VETO bija grandiozi.. dejas līdz rīta gaismai (kā boonuss otrājā dienā - redzēta varavīksne), grupas super-super-superīgi. tikai, manurpāt, pagraba telts galīgā nevietā novietota bij, no tiem tikai Tumoru dzirdēju, kad netīši slājot garām (gar otru sētas malu), auss saklausīja šīs patīkamās skaņas un nespēja doties tālāk, bet lika griezties uz otru pusi, uz pārējiem nesanāca notrāpīt. :(
visā visumā - gribu vēl! :))

dzēsts lietotājs, 16.07.2007. 14:29:09
Komentāra reitings: 6.527

ļoti patika. nav daudz, pie kā piekasīties. nu vispār nav nekā, pie kā piekasīties, jo man likās super. labi pavadīts laiks, forša gaisotne, cilvēki, mūzika utt.
garšīga zupa sanāca, dabūju vīru, kko pazaudēju, kko atradu, satiku daudzus hc.lv iemītniekus - nu darbīgi ^^
paldies visiem tiem, kas domā, ka mošā galvenais ir izkauties, par zilumiem, un tiem, kas mani piecēla, kad kritu :) un dāsnajiem cilvēkiem paldies par aliņu ;D bet tas tik tāds sīkums, tā vienmēr.
nākamgad noteikti braukšu atkal!

theivis, 16.07.2007. 15:42:47
Komentāra reitings: 3.336

Vispār, atsauksmes ļoti pozitīvas! :)

ed, 16.07.2007. 16:57:54
Komentāra reitings: 6.763

jauns atklājums - Starlight nine, kas ļoti priecēja ar savu uzstāšanos .
Par dEFDUMp, P.O. box un Enhet nemaz nerunājot.

comachild, 16.07.2007. 17:24:09
Komentāra reitings: -2.435

nekad tā īsti fono nav paticis. kkā nav tās sajūtas ko vajag. varbūt dēļ šosejas blakus, varbūt dēļ atsevišķās telšu pilsētas, kas apvienota ar autostāvvietu. esmu bijusi uz visiem 3 fono - ar katru gadu sliktāk. bet varu pateikt, ka to rada tikai cilvēki apkārt. pagājušogad lielā zagšana, es pusmiegā pat dzirdēju kā man blakus zog telti. par traku. šogad - urliskums. pat starp tiem saucamajiem neformāļiem. visiem ka tik piepist mūli un iet kādu sist. kā problēma tā dūres pa gaisu. pilnīgi rodas sajūta, ka uz festiem brauc, lai piedzertos un uzkautos.

ed, 16.07.2007. 17:54:48
Komentāra reitings: 3.559

nu ir vienkārši cilvēki , kas savas debīlisma izpausmes nevar pievaldīt.

dzēsts lietotājs, 16.07.2007. 18:21:01
Komentāra reitings: 2.089

nezinu, ko jūs te varat par urlām un kaušanos, un dzeršanu ņemties. neredzēju nedz kādu urlu, nedz mūli aizlējušu sīko..

moneta, 16.07.2007. 19:09:46
Komentāra reitings: 2.347

savādi, tad laikam būsi visu laiku teltī gulējis.

dzēsts lietotājs, 16.07.2007. 19:30:02
Komentāra reitings: 6.559

Njā-jurģis laikam bija tikai uz otro dienu,kad visi mazie jau pārdzērušies gulēja savās teltīs :p vai paģiraini uzvedās mierīgāk!
Bet nepārspējams skats bija,kā kāds mazais-nu apmēram man līdz viduklim,skrien pa pļavu ar šņaba pudeli rokās,viņam seko vesals bars tādu pašu,un mēģina pudeli atkarot,bet mazais,lai citi nedabūtu kāroto-apstājas un iedzer pāāāāmatīgu malku,tādu,no kura es jau stabili būtu komā...Bāc,jautājums-kur skatās vecāki?Un vai šito kkā festos[nerunāju tikai par ff]nevar kontrolēt?
Ja mans sīkai šitā kostu-es personīgi panāktu,lai viņš vairs organiski nevarētu iedzert!

keder, 16.07.2007. 19:32:43
Komentāra reitings: -3.768

tas jau Lāčplēsis xD

theivis, 16.07.2007. 19:40:35
Komentāra reitings: 4.559

jurģis tad laikam neko nav redzējis :D

puslaiks, 16.07.2007. 20:24:51
Komentāra reitings: -0.048

kolosaals pasaakums..nezinu jur juus taas urlas tik daudz redzeejaat? es pa visu laiku kaadus 3-4 gab tik maniiju..mosh taapeec,ka acis man bija galiigaa lenkjii un/vai taapeec,ka kkaa jau pie vinjiem baigi pierasts uz ielas un pat shitaados pasaakumos :D

veel,kas man ljoti patika bija modinaat guljoshos :D kaut arii paaris reizes man naacaas dzirdeet draudus manai galvai,sejai un veseliibai :D:D

mis sus, 16.07.2007. 20:34:23
Komentāra reitings: 3.545

eev, kam ir bildes tādas globālās obdžektīvās no fonōfest? /dikti gribs redzēt /

dzēsts lietotājs, 16.07.2007. 20:34:58
Komentāra reitings: 1.888

nujā es biju tikai otrajā dienā, bet nu anyway no visiem lv festiem tieši FF ir kulturālākais visādā ziņā..
ko lai dara - tagad visa šitā lieta ir meinstrīms un mazie, tikuši vaļā no vecāku grožiem, dara visu, kas aizliegts. nu bet taču visi vairāk vai mazāk tam iziet cauri..

vairs nav kā tabūnā senos laikos, hehe... :)

shokolaade, 16.07.2007. 20:37:21
Komentāra reitings: 5.345

fests bija tiešām labs, man personīgi labākais , kāds bijis;]
pirmkārt jau tas ka bija ļoti atsaucīgi cilvēki stopējot, ļoti ātri tiku līdz festa vietai.
otrkārt P.o.box. vnk tik labi nospēlēja un vēl plusā ,sapaziņos ar grupas dalībniekiem, ļoti jauki cilvēki;]
defdump arī kkas labs. var teikt tikai šo abu grupu dēļ braucu.
7dienas rītā(nebiju gulējusi kopš 5dienas) uzkāpām ar draudzeni kalnā, ar ūdenspīpi un vērojām saulrietu, tas skats bija vnk neaprakstāms un plusā vēl divas varavīksnes ,kuras redzēju kā izveidojas ;]] vnk neaizmirstams festivāls ;]

dzēsts lietotājs, 16.07.2007. 20:44:11
Komentāra reitings: 1.174

ja, starpcitu.. kur ir kkadas bildes no fono?

dzēsts lietotājs, 16.07.2007. 20:46:00
Komentāra reitings: 6.595

buushu negatiivais teels... nepatika :( :)... teikshu kaa ir, - parasta paseedeeshana sanaaca... kkur mistiski nozuda dafiga bildes, bet vismaz daudzus sen neredzeetus tautieshus satiku :)... + pirmajaa vakaraa bija normaala koma, otrajaa dienaa bijaam tik nogarlaikoti, ka radās doma doties mājup, bet tas beidzās ar valmieru un Mont...D jubilejas konci, kurš manuprāt bija dafiga labāks par Fonofest... bet myb tā ir tikai gaumes lieta... neapvainojaties :)

nata, 16.07.2007. 21:48:02
Komentāra reitings: 5.48

shokolaade, saulriets 7dienas rītā? :D

bet 7dienas rīts bija ļoti skaists, paskatoties pa labi, pavērās varavīksne, pa kreisi - saullēkta nokrāsotas debesis. Tas piedeva tādu kā burvību pēdējai FF notij :)

Man patika festivāls, varbūt tāpēc, ka nesaskāros ar telšu pilsētiņu un tajā notikušajiem nepatīkamajiem brīžiem, man negatīvu iespaidu nav (jo citiem tie pārsvarā ir saistīti tieši ar to vietu). Taču man patika mūzika, dj telts, laika apstākļi, sporta spēles, satiktie cilvēki un kopumā iegūtie iespaidi, kas uz visiem 100 ir pozitīvi :)

Un vēl patīkami pārsteidza zemās saldējuma cenas, jo ne katrā pasākumā ir iespēja nopirkt ēdamo par tādām pašām cenām kā veikalā

cekule, 16.07.2007. 22:43:41
Komentāra reitings: 2.497

the best fonofest no visiem FF un BLINDSIDE vnk ideali plus draugi , citas grupas augstumaa arii bij,, jauki DJ utt... lielisks laiks...
reali pretendee uz shii gada labako festu...
domaju no svara buus kadi dabas apstaklji buus zveraa un ZB..
rudenii varesim stadiit festu topu:D

laimigaka!, 17.07.2007. 06:11:50
Komentāra reitings: 3.548

cik sapratu tad bildes no fonofesta te nav jo viņi nebija noslēguši ar hc.lv komandu nekādu sadarbību. artemijs fotogrāfēja pasākumu, bet tikai savus draugus un to kas vienkārši viņam apkārt darījās. Ja pagadījāties viņam apkārt vai esiet viņa draugs tad jums ir jābūt bildēm :D

dzēsts lietotājs, 17.07.2007. 06:24:29
Komentāra reitings: 4.174

tatad es neesmu vinja draugs..labi lab artemij-i'll remember..

jānis, 17.07.2007. 06:32:21
Komentāra reitings: 4.245

Nē es tevi vnk nesatiku :D
Pareizi jau ir kā laimigaka! minēja, nebija runāts nekas ar Fono veidotājiem, ka man speciāli jāfotogrāfē Fono pasākums, ne arī viņi izrādija kādu iniciatīvu, lai informācija tiktu atspoguļota arī HC.LV tā kā lieldaudzuma bildes izpalika. Patika Sutas Balss komandas sadarbība ar HC.LV tāpēc arī bija daudz bildes. ;)

caps, 17.07.2007. 09:09:47
Komentāra reitings: -2.767

Gan jau FF ar četriem profesionāliem fotogrāfiem un šādiem tādiem filmētājiem pietika. ;)
Bildes ļoti'drīzā nākotnē būs pieejamas fonofest mājaslapā, bet kamēr nav(vismz man pašam) ir interisanti paskatīties bildes draugos zem galerijām.

eiforija, 17.07.2007. 13:52:07
Komentāra reitings: -1.697

jā artēmīj kā tu mani varēji nenofotogrāfēt!?:D :D

labi....

pagajūšas nu jau 3 dienas....

un sajūita laba..;)

nebija jau tik slikti..:)

dzēsts lietotājs, 17.07.2007. 15:19:53
Komentāra reitings: -0.088

es atrad šiten
->
http://festi.lv/gallery/3/

adellada, 17.07.2007. 15:32:05
Komentāra reitings: 2.453

Vēl tač salūts bija! (:

dzēsts lietotājs, 17.07.2007. 16:19:35
Komentāra reitings: 2.701

oooo.. uz salutu es biju in vrait kondishn ... saluts likas parak lielisks.. manuprat uz ta briza sajutam parspejot visus Riga 800 uc salutus :))

shokolaade, 17.07.2007. 19:54:25
Komentāra reitings: -2.351

oi , ļoti atvainojos pa kļūdu, saullēkts ;D tā ir ka raksta ātri ;D

dzēsts lietotājs, 19.07.2007. 14:10:26
Komentāra reitings: 0.377

es satiku un tagad zinu, kas ir she:D

capu redzēju ar;)
un vsp caps,vairāk bilžu nebūs??tur pa maz.zinu, ka jābūt vēl..;)

jānis, 19.07.2007. 14:31:49
Komentāra reitings: 1.506

caps jau teica, vajag sekot fonofest.com lapai.
Lūk bildes: http://www.fonofest.com/lv/28/

deni2s, 21.07.2007. 23:28:57
Komentāra reitings: 2.777

Vēl bildes:
http://www.hc.lv/muzika/bildes/2007-07-13-fonofest/
http://www.hc.lv/muzika/bildes/2007-07-14-fonofest-3/

dzēsts lietotājs, 10.12.2007. 12:14:48
Komentāra reitings: 0

Šogad netiku gandrīz vai ne uz vienu festu.
So sad :(

Bet liels paldies visiem kas šeit padalijās ar savu viedokli
tas rada kaut kādu priekštatu kas tur tajā ff notika

Nākamgad braukšu.
Ceru ies tikpat labi kā jums šogad un pat vēl LABĀK :]

Reklāma
Padalies priekā
Ciao, volevo sapere il tuo prezzo.

MiaSax

Zdravo, htio sam znati vašu cijenu.

DimaSax

ЛАДА деталь: качественные автозапчасти, которые не подведут каталог запчастей ваз <a href=zapchasti-vaz-01.ru>zapchasti-vaz-01.ru</a> .

lada_detal_vlmt

ienāktreģistrēties