padomaaju,ka pa shito caps tochna gribeetu kauko pateikt!!! :Dbaac 4. klasiitee mamma nopirka origjinaalo kaseti.. johaidii!!! :D :D say what u wana , what u rely,realy wana!!! i wana, i wana.. :D :D :D
kur ir sakars?
atceros kaa klasesvakaros kaadreiz pie shitaa visi repojaam!
Oj. Bērnība :)
Oj. Tagadne. :D Vecīt, tu pat nenojaut pie kāda ķēriena esi ticis!! :D
Eu, a viņas tikai pakoncertēs vai radīs arī jaunus gara darbus? O_o
paaris dienas apakalj tik kopaa nofocheejas un raadiss garadarbus.. nez,nez..maximaa nupataas akal dzirdeeju.. viiivaaa FOREVER...!!! xD
dzirdeeju ka vinjas apvienojaas tikai taapeec ka take that apvienojaas un vinjiem baigie tur kjip panaakumi un shameejaas arii grib.:Dgarijs barlovs for eva :D
ES MĪLU EMMU!!!(tā tak sauca to blondīni?!?)
eu,save ass, es arī :DD
eu, es bērnībā tjip biju Emma, jo man bija blondi mati[jā es nepiedzimu ar ziliem:(] un divas ļipas kā tai dūdai :D un manai draudzenei bija rudi mati, tāpēc viņa bija Džerija[?] :D lūk kā :Da, un tad mēs dziedājām viņu dziesmas ar mammu drēbēm un smaržu pudelēm :DD
Tā es gan nedarīju!!!
A es biju mela-b vaikāviņtur. Un mēs ar draudzenēm arī attēlojām viņas.Eh (:
par brinumu man tada buma nebija, ka es vinjas attelotu!laikam vel par mazu biju!tikai atceros ka pirku kosljajamas gumijas pa 4 sant un kraju vinju uzlimes, vesela mape bija ar vinjam noliimeta :D :D
Man tā bija ar hariju poteru :D es domāju ,ka esmu hermione (: Labi ,kuššš,atmiņas,atmiņas (:
[ Forums ]
Victorcub
Albertoweene
AlbertoNal
© 2005 - 2026, they'll try to SPICE UP our lives again!!! :D, HC.LV.