melankolik
grūti teikt, neesmu sen apdeitojies ar svagām skaņām. man jau nu ieper soundarcade..
soundarcade!!!
grūti tā vienu izcelt...Kriegopfer, WMAF, Insomnia, TESA, Melankolik, Anpher, Enhet, Emanon. tas no grupām, kas dzīvajā dzirdētas un ar kko atšķiras no lielākās daļas... bet vienu nosaukt nelieciet
INSOMNIA, In.Stora, The Beauty of Crying Star, S.I.L.S., Sidemind, Sanctimony, Saving Daylight Remains. un visi iepriekšminētie =Dvienas nekad nebūs.
vienbalsiigi Sanctimony :D:D:D.nu lab..daudzas jau latviešiem labas grupas :D:D.
tesa/in.stora 8)
nevaru nosaukt vienu vislabāko, bet viena no labākajām noteikti ir jau minētā soundarcade
Dun Dun :)
goran gora...
insomnia :D
rokgrupa inokentijs mārpls
Nespēju nevienu izcelt, tas vnk ir nepieklājīgi uz daudzo Latvijas grupu fona.
Balsoju par Butter In Fly, lai iet tas vella sviests!! :DD
TESA, Butter In Fly, Thursday 12th, Ghiarta, Solaris.
LV ir daudz labu grupu, kā jau teica, izcelt vienu konkrētu būtu ļoti pagrūti.
SideMind, Jaialai, TESA - mans super trijnieks, un, protams, pārējās grupas, kas arī ir ļoti labas!
The Violence of Silence (nezinu kā īsti raksta) , cita nenāk prātā tagad
Vaska muzejs sasodiits
Man loti patik grupa Junk. Nevaru pateikt ka tas ir labaka Latvieshu grupa, bet viena no.Kas vel nedzirdeja: http://myspace.com/jekisjunk
tika pieminētas grupas, kas jau vairs diemžēl nepastāv. tad es arī atļaušos pieminēt man mīļas vairs nepastāvošas grupas - SDR, In.Stora, TBOCS un V3V. grupas tiešām neatkārtojamas, nav iespējams aizmirst
Tas viss ir štrunts.Inokentijs Mārpls, Baložu pilni pagalmi, Aurora(!), Vaidava, Pērkons,....Līvi lohi!
NAV TĀDAS
rxx - "Līvi lohi!" atvaino, bet tev visi mājās ir????
rxx smuki izteicies, tfui tev!!
KriegopferWmafDrunk PunkInokentijs MārplsNeviens NezinPND62 I.PAll day longNon skidLes CorteRūsaKukaiņiJūdas grašiGirls Leave Me NakedSanctimony1. sērijaMazie smirdīgie kociņiMorālā AtejaLoco LocalsTanku Dūre.laikam viss kas man patīk, mīļākās nav!!!
labaakaa grupaa ir taa, kurai kvalitatiivaaki shtrumi/aparaati pieejami, producents ar superspeejaam un iespaidiigs ieraksts anglju valodaa! :D aighttt
nu vispār tā iedalīt nū nezinu, ir vnk kuras tu klausies vairāk par pārējām LV grupām un tās ir tesa, vismaz tris vardi, enhet, kriegopfer, emanon, kuba, dun dun, aj nu tā tač var skaitīt un skaitīt, vnk nosaucu tās kurās pirmās ienāca prātā.
es zinu.. 7 pieaugushi viirieshi!!! ;) jaa, vot tie ir labi!nee,nopietni!
Jā, artemijs, man ir visi mājās. Līvi vienmēr nezin kāpēc ir tikuši iecelti bezmaz vai dievu statusā, kas jau pats par sevi kaitina. Dziesmas? Nu pēc Ķiģeļa laika gandrīz nekas prātīgs darīts nav, dziesmas it kā līpīgas, bet principā kaut kāds radio2 šļāgeris. Lirika? "Un viņš kājās pieceļas, divreiz riņķī apgriežas..."... Sveists. Sptiņreiz riņķi apgriežas. Kas tagad notiek? Nekas, Grodums pasūtījis Virgu nahren un tagad ir divi sastāvi (Kā Gipsy Kings, bļ*), abi sastāvi vienādi sūdīgi...Ir jāmāk izjukt ar godu un to vajadzēja izdarīt jau tad, kad grupas galvenais narkomāns devās ārstēties uz štatiem. Viņiem visiem kā labiem mūziķiem vietiņas kur spēlēt atrasos tā kā tā, bet vismaz nebūtu jākaitin tauta ar truliem tekstiem.Ģ.lv forumā viens cilvēks baigi pareizi izteicās, ka svarīgi ir tas, kāda grupa ir šodien, nevis kāda tā bija kaut kad!http://gitaristiem.lv/viewtopic.php?t=1266&postdays=0&postorder=asc&start=16
Jā, jā, mīnuss, mīnuss. Viens cilvēks māk sakarīgi argumentēt un tad visiem lielie brīnumi...
Reigans, tas ir tas ansamblis, kurā no tesas, soundarcade uc pārstāvji??:)
tieshi taa!!! apbriinojams vokaali instrumentaalais ansamblis!!! ;)
nu argumentēt ir forši, bet nu savu gaumi uzstādīt par ultimātu nav feini katrs te izsauc savas "labākā latvijas grupa" nominācijas pēc savas gaumes un pēc saviem uzskatiem kā šī savā mūzikas stilā spēlē.
jāskatās, jāskatās, jāskatas - IDIOTISMS. reklāmās arī ir forši skatīties. nav jāskatās, bet jāklausās nu ne reklāmās.
rxx - tavs viss arguments ir tikai tava gaume, bet par grupas izjukšanu, narkomanu u.t.t. kaut kāda tava neapmierinātība nez ar ko - nepatīk neklausies, tāpēc nav jānosauc kāda grupa par lohiem - domā ko runā!
OZOLS
pff. :D OZOLS. :D :D :Dman personīgi Līvi arī nepatīk, bet man vienalga par viniem. klausos to kas patik.
Artemijs, palasi to topiku ģ.lv, tur viss ir pateikts.
man jau ar neliekas, ka rxx par liiviem lielu nepatiesiibu neuzrakstija. nu vismaz uz skatuves izskataas, ka vini speelee taapeec, ka viniem spiez speeleet! nekaadas energjijas un tad vel "lieliski izdevushaas" lirikas.vispar latvieshu populaarajai muuzikai ir tendence rakstit bezsakaru: vilnis naaks, virsuu shljaaks; zilais valis gejs; uzmini nu, kas tas ir - un citi tadi sviesti, kam reali nav nekadas jegas vispaar!!! taa ir tuksha muca, kas taalu skan!man jau liekas, ka cilveeki veido dziesmas no emocijaam, kas vinjos ir, nevis kjip "uzrakstiishu smuku dziesmu... par ko, lai raksta?"vatafak???? tadu sapimpipripinojumu taks nevar klausities. nee, nu var paklausiities, taadi tirlinji, kas muuziku nevis klausaas, bet dzird.
Nez, prims gada redzēju viņus uz skatuves tīri enerģiski bija.Nu piedošanu, ja viņi būtu tāds sūds, tad neviens uz viņu koncertiem neietu, biļetes nebūtu izpirktas u.t.t.Par tekstiem, tie atbilst tiem laikiem, kad viņi dzīvoja un rakstīja šīs dziesmas. Pašlaik tas liekas no malas tā tizli, jo lietas mūzikā ir mainījušās un attīstījušās, un viņu teksti tagad liekas banāli.
Vot vot, pilnībā pievienojos Preslim.Bet galvenā problēma ir tā, ka par Līviem ir pieņemts būt sajūsmā. Un tad visi arī ir.Saprotiet, man ir vienalga gan par abām avārijām gan par narkošanos.... nav muzona, nav jēgas.
"Bet galvenā problēma ir tā, ka par Līviem ir pieņemts būt sajūsmā. Un tad visi arī ir. "Galīgas muļķības tu runā. Nevienu grupu es neklausītos tikai tāpēc ka tas ir pieņemts vai stilīgi. Un šaubos, ka dēļ tā ka pieņemts būt sajūsmā, sajūsmā ir tik daudz cilvēki.
rxx tāds naids pret Līviem, ka bail paliek :D Ja jau esi tāds "labas mūzikas" zinātājs kāpēc uzklupi tieši Līviem? Ja neesi ievērojis ir vēl daudzas citas grupas, kurām ir līdzīgi teksti no 90tajiem gadiem.Un jā, 90tajos un vēlākajos gados šie teksti tā teikt bija "stilīgi", jo ne par ko citu nebija par ko rakstīt, nu artemijs jau arī pieminēja šo lietu par tekstiem.Un par to "lohi", piedod rxx bet tu esi cūka, nekāda cieņa pret tevi.
atgriezhamies pie grupaam!!!!es saku inygo!
Vakardienas Depo Smagās nakts koncerta atkājums grupa Patriots!
Ā, jā, kopš indygo pamainījuši stilu viņus noteikti varētu ievietot kaut kur augšgalā!
Es ar piekrītu rxx, ka Līvi ir lohi. Atceros vienu viņu konci Vērmanītī pirms pāris gadiem kādā labdarības pasākumā. Uzkāpa uz skatuves, paziņoja, ka viņiem tūlīt jāsteidzas uz nākamo konci kkur Liepājā vai velns zin kur. Sāka spēlēt, un pēkšņi disks pārleca - izrādās šie uz fonogrammas spēlēja. Šie pat ģitārās vadus nebija iesprauduši.Nu un tas ka viņi atbalsta homofobu pasākumus arī manā skatījumā neko labu par viņiem neliecina.
Fonogramma? Ui nesmuki :D bet nu tajā koncī kur biju es giču vadi vismaz bija iesprausti xD
aa un veel es par Inokentiju Maarplu.Veel man ljoti patiik kaada grupa bet par vinju neko sen neesmu dzirdeejusi, draugos arii nevar atrast... Vinegar into pearls..Kad dabuuju rokaa vinju disku, tas bija AAA, skaistas dziesmas, nu WNK taaaads pieduuriens.
Tesa un Enhet ir viennoziimiigi labaakaas latvieshu grupas.agraak bij taads projekts kaa in.stora
Darmans, līdzīgs viedoklis man ir arī par Credo un Opus Pro. Te vnk kaut kā sākās runa par Līviem...>> Un jā, 90tajos un vēlākajos gados šie teksti tā teikt bija "stilīgi", jo ne par ko citu nebija par ko rakstīt,Davai, nevajag di*st! Deviņdesmitajos problēmu valstij bija vairāk kā jebkā cita, cilvēki palika bez naudas (gan reformas, gan BB un "Auseklīšu" dēļ), tauta turpināja nodzerties, darba nebija utt. Vēsturi vajag pamācīties. Roka lirikas pamatfunkcija ir stāstīt par sabiedrības sociālajām un politiskajām problēmām, nevis par mīlestību vai citu sviestu. To var darīt, bet uz to nevar balstīties.... Un vispār, ja jau nav par ko rakstīt, tad mož nevajag rakstīt?
Vinegar into pearls bija tā Jansona no Star FM (viņš visās reklāmās ar basu kopā) projekts, ne? Viņam pirms tam nebija arī tāda grupa Herlis (vēlāk Citrus) no Jelgavas? Tie, cik atceros, bija forši.
http://amivax.draugiem.lv
nebuutu bijusi in.stora kas tagad buutu tesa?
tesa = meeslsvisi shamie klausaas isis un veido kautko liiidziigu..nu labi jau labi vinjiem sanaak bet nevajag jau kopeet.nedaudz paklausiiju tesa(neatceros kuru dalju)bet nokopeejushi callisto taa ne pa jokam ;)par gaumu jau nestriidas bet man patiik jau mineetie indygoc.a.p.(laikam jau izjukushi)v3vautoritaatessoundarcade uc.
cap nav izjucis-jauns vokāls tik, bet kā rift jau nebūs nekad...
Manā skatījumā TESA!
labākā latviešu grupa ir tā,kas spēj iekustināt cilvēka iekšas.katram sava.
SkyForger
v3v3 ,jaialai, kriegopfer, in stora, sdr, wmaf , anpher , toolarcade , jumprava ^^
Pure Sickness ir labākie priekš manis.
Līvu faniem:Noklausamies: http://reinis.eu/amors.wmaUmberto Tozzi - Gloria (1979)Zigmars Liepiņš - Amors Superstārs (spēlē Līvi) (ja nemaldos 1984)Nav pārāk smuki samontēts (pacietības trūka), bet nu saprast var...Par šo tēmu vēl: http://www.gitaristiem.lv/viewtopic.php?t=1266
endo tev viss ir mēsls, ko tiektu ja pateiktu, ka insomnia ir mēsls, patiktu to dzirdēt - izlasīt? un arī varētu uzskaitīt ko jūs kopējat :) takš katrs spēlē to , kas viņam patīk. aj.
[ Forums ]
Victorcub
Albertoweene
AlbertoNal
© 2005 - 2026, nu tauta.. ka jūs domaa kura latviešu grupa labākā???, HC.LV.