"Organizācija Tornis kopš 1992. gada veic aptauju par labāko Latvijas mūzikā aizvadītajā gadā. Balsošana līdz 1.aprīlim (ieskaitot). Rezultāti tiks izziņoti radio NABA (93,1 FM un internetā: www.radionaba.lv).Jau ir saņemtas 45 pareizi aizpildītas anketas. 38 no tām ir apstiprinātas.Pārdomām un balsošanai vēl ir 8 dienas, 21 stunda, 13 minūtes, 48 sekundes"http://www.lanet.lv/aptauja/
Pa ilgiem laikiem iemetu aci Torņa mājaslapā un ieraudzīju šito.
es aizpildīju un apstiprināju 42. anketu.tikai tagad.tas nozīmē, ka daudzi čammājas un neapstiprina savas anketas:Dnuu, jāgaida rezultātus;)
Izskatās, ka Tornis piemirsa, ka lai šāds pasākums notiktos, tas ir arī jāpareklamē.
man bija 41 anketa. ":D plkst 12:40 aizpildīju.jā, nu ja nebūs reklāma, tad tiem dažiem būs lielākas šances topu augšā redzēt savējos. kūl >)
ehh, tik daudz tur jāpilda, slinkums
var visu nepildīt. tad tur jāatstāj tukšums. ;)
wztr, tieši pirms manis:Djā, nu reklāmas gan nav nekādas.laiks atlicis maz, bet ja te forumā nekas nebūtu rakstīts,es ar nezinātu par aptauju=/hc.lv vajadzētu pieprasīt 'KAUT KO' par reklāmu8)
a tāds varbūt viņiem ir mērķis - maz anketu ;] jap, es arī par šo balsošanu uzzināju tikai no šejienes :>
[ Forums ]
Victorcub
Albertoweene
AlbertoNal
© 2005 - 2026, Torņa neatkarīgās/alternatīvās/pagrīdes mūzikas aptauja 2006, HC.LV.