http://www.hc.lv/literatura/dzeja/
Tikai mcjenny atceries paziņot dzejas autoram ja tu viņa dzeju izmanto!
es varu uzriimeet kaut ko..nav jau taa ka uzprasos...
es zinu ka jaapazinjo...ka maz neliekas ta buutu ljoti jauki ja tu kko uzriimeetu
Tauriņa lidojums.Es jūtos kā tauriņšNe jau parasts, Bet naktstauriņš...Kas lidoTumšā, vēsā naktīLido pretī nezināmajam...Šķeļ melno gaisuLīdz pamana gaismuGaismu tuneļa galā...Un acis man alkaini iedegas, Mežonīgā kārē.Es tuvojos...Mērķim – Vientuļai ielas spuldzei.Sirdspuksti paātrinās, Elpa aizraujas...Jā! Beidzot...Mērķis.Laimīgs pielīpu tai klātSilts...Tik patīkami silts.Siltāks, siltāks. Karsts...Au.Es krītu...Un nokrītu uz pamestas ielasMans ķermenis raustās Sāpju agonija...Bet es smaidu.Lai gan zinu, ka lēnām mirstu.Es tomēr smaiduNeprātīga naktstauriņaNeprātīgu smaidu.Jo es esmu naivs.Sapņi taču nepiepildās – Beidzot to sapratu.Jā...Es biju Tavs baltais naktstauriņš, Kas lidoja uz spuldzi, lai aizņemtos nāvi.Tevis dēļ.Bet Tu to nesaprati.Žēl...Atvainojos.Ne es skaitos jaunais dzejnieks, ne arii shis dzejolis ir dziesmai paredzeets, bet nu...
Stiprā ticība tev nepalīdzēja,Tad kāpēc man ticēt, kad toreiz lietus lija!?Nav jau tā, kad mainījies it viss ir manī,bet TAVA roka neceļas un man negribas nekko darīt.
Paldiesinjsh!
Man gribas lai stājas domas,Jo visapkārt tikai uzspēlētas lomas,Kliedzot visu kas ir uz sirdsLaikam būšu ko pateicis, jo tu mani sūti d***. :D
hmm shitas velk uz melankolik vakargaismaam..plagjiaats...
Asara redzu tevi tu esi talunevaru aizsniegtun rauduasara nokriit sniega kur tevis nav
znaju nav labs
ak smaids pusmaidsvai tu veel esi tur?nee taa ir veca skropstu tusha...
pieliec galvu paver acistaa nav beegsana no shaushenkas 2
es neesu tavs bossne arii girossun ne arii ross(svimerss)deftones dzjemperiits...
oda sēnēmvakar gāju sēnēstērpies vecajās retūzenēsjau trešo gadu pēc kārtasmanas retūzenes joprojām turas sārtas.uz striķa tagad uz savērtaskarājas sēnes pievarētastālāk tās tiks smalcinātas, pārstrādātas un iepīpētas.vien tās man šai dzīvē svētastik ļoti izslavētasnav vairs mūsdienās lētas!
ka_maz_neliekas - :DDundergro, Tu esi slepkava??:D
Tēmas autorei > Labāk palasi kādu sakarīgu dzejoļu krājumu...
ahahahahahahaha -->Vai tad veci koki nezied?Klausies - man liepa ziedLīdz ar zemi spārnu SPINGĀLīdz ar zemi bišu TVĪKASavu sirdi liepa izziedSavu sirdi Liepa dziedun pa stīgriem bula viļļņiemSmaržu kājām maigums ietNENOKAUNIES - ziedēt zied veci koki.
esmu vegaansman garsho banaanspatiik babuunsun arii tabuuns
Bāc!!! tikko secināju, ka esmu savu dzejoļu failu izdzēsusi :(ja kaut ko atradīšu vēlāk.... hmm.... uzraksti savu meilu, kur sūtīt?
artemij un citi zinoshie!cik saprotu, driikst pie savas muuzikas likt klaat jebkura dzejnieka darbu tik ar noraadi,ka vot taa gjeenija darbam pakljaujas mans muzoninjsh??? un man nekaadas tiesas praavas par zagshanu nedraud? un kur vareetu palasiities shitaadas fishkas. moshk likumi.lv , tik kaadaa sadaljaa ???
http://www.autornet.lv/izmantosana/Nu bet reāli jau diez vai kāds bagi piesiesies, ja tu mājās kaut ko grabināsies ar kāda tekstiem...
ok, mani 20centiYo, shodien laiks ir forshs, yo uz ielas mani gaida porshs,ieksh porsha seezh smuka chikse, wow - vinjai ir sexy bikse!repa staars es esmu varens, kad chiksas mani glaasta - tas ir garens,esiitii chiksai saku yo, shii man atbild - go baby go!yo patiesiibaa arii jeezus ir melns, bet vai tu zinaaji ka no manis baidaas pat velns?
xDDDnav,ko teikt
tavs reps nav forsh un nav tev arii nekaads porsh,un taa chiksa fui tev saka,jo varbuut tev ir ar kas garens,bet pats tu gan nu neesi varens!un tas vellns veel paraus tevi,kur tu redzeesi no malas sitam sevi!
reps - tas ir viss manaa dziivee, aatri, deels, uz virtuvi - salaatus riivee!neapshaubi jel manu repa stilu, citaadaak naaksies pataisiit tevi zilu!redzu, ka arii maaki repot, bet vai tev tas dod tiesiibas blatot?tu labi zini kursh ir repa karalis, jaa tas esmu es - ghetto varonis!
eminems uzvareeja ,jo nolika pats sevi!!!moshk tas ir piemeers!??1 who knows!!! O_o
ķengurs ķepurojas ķimenē.. =DAmerikāņi apdriskātiem asfalta akmeņiem aspsita aborigēnus āliņģos aber austrālieši aborigēnus apsita ar atpakaļgaitas aplūzušajiem asmeņiem! =D
reps tev kā kleps,kam prasās mazliet zāļu,lai noņemtu to brašo stāju,kas izaugusi līdz pat griestiemun paari visiem redzētajiem sviestiemrunā tu par kaadu stilu?es redzu tikai bezstilu,kam izredzes ir vājas,jo prasās parādīt kā repot klājas!un neesi tu ne karalis ne varonis ne reperisvien parasts lauku ziperis!;D
reps man nav kaa kleps,tu tagad uzvedies kaa dzhonijs deps,kursh tagad zvaigzni meetaa,bet izklausies peec dzejnieka leetaaun runaajot par tiem laukiem,tev, deels, vajadzeetu atbriivoties no taukiem!muuzhu ieksh ghetto esmu audzis,galvaskausus urlaaniem lauzis!un tagad tu mani te maaci,tev laiks gultinjaa, apmiiljot laaci!
kurš zvaigzni mētā?kurš ļoti lēkā iepakojumā lētā?kam līdz repam tā kā marsam un vēl jo tālāk līdz kam skaistam,reiz putekļus no ausīm ārā slauki,lai patiesību dzirdi jauki!tas ghetto nedara tev godu labak ej uz super netto un nopērc kādu desu lēto,lai runām mazāk paliek laikaun citiem arī tiek tā paika!
mcjenny tagad varēs riktīgi mikserēt :D
ir ko darīt!tik niku uz lil jenny paarkristīt..
šitās acis aug no manas pieres laukāun par prozjektorgalvu mani saukā!
to es zinaaju ka tevi par prozhektorgalvu saukaa,jo tu iznjemot skolas dienas, nemeedz iet laukaa!
ko tu mani te apsaukā?eju es laukā, kur mašīnas braukā...un skolas dienas man jau atmiņas vienas
IZJUKUSĪ COPE.brauc ar laivu divi Latvieši staltiacu āboli gan tiem baltivakar džekiem drope bijanamamāte piedzirdījašodien laikam cope nebūsja būs tad pa kaklu dabūs
chaliit, ja reiz tev skolas dienas kaa atminjas vienas,kaapeec tad katru dienu redzu tevistaavam pie chakenes sienas?
PAZUDUŠAIS CIRVISsēž pie galda četri vīri drūmipīpē cigaretes visur dūmivarētu cirvi pakārt gaisāja cirvis nebūtu paslēpts maisāiešu nu es to cirvi meklētnevarēju atrast uzkāpu eglēkritu no egles lauzu kājuknapi aizvilkos uz mājupiecēlies no rīta es atkal gājumani nevar apturēt lauzta kājaes gribu atrast to cirvi kas maisālai beidzot varētu to pakārt gaisā
kaa teiktu pasaules slavenais reperis Lil JupiterMC - RESPECT!!
es tev neesu ne čalīts ne brālīts ne neeģerīts!izskatās šis tev nav bijis labs rīts,tu atceries kaut dienu,kad neriji tabletes uzdzerot pienu?kad nemelsi nieku, nozogot citiem prieku?man nav jātaisa te kādam atmazkasun jāklausās visādas debīlas skazkas
SADOMAZOHISTSspēcīgs sitiens pa krūtīmtu izjūti to tu izbaudi tovēl viens sitiens pa liesuun patīkamas sajūtas pārņem tavu miesutu nokrīti ceļos un domā par vienukaut šitā mani sistu katru dienu
kamaz, tev to "needjeriits" nevajadzeeja te piemineet,par shito deni2s tevi no shejienes gribeetu izniideet,un ja tu pazustu buutu dikti labi,muusu ausiis tad sveetdien skaneetu bazniicas zvani!piena vietaa es dzeru shnbjabi,un tableshu vietaa lietoju kaadu savu leetu fani!
es kā tāds nezāle te auguun uz šito noskatos ar lielu baudu,es, piemēram, kosmosa lidot gribu, bet tādēļ jau nelauztu kādam ribupazust es zudīšu, ja sabalsos ļauni,kā tādi auni, kam parādi pļavu un dod brīvu vaļu.bet zvani tev neskanēs to pasaku gan, jo ļoti jau atriebties gribēsies man.fanus tev neredzēt -beidz taču fantazēt!
[ Forums ]
Victorcub
Albertoweene
AlbertoNal
© 2005 - 2026, Lūdzu palīdziet! Man vajag iedvesmu dziesmām lūdzu jaunie dzejnieki uzrakstiet kādu pantiņu!, HC.LV.