domāju, ka muzikāli instrumentālais ansamblis Explosions In The Sky komentārus neprasa. Vakarnakt interenta tīmeklī "nozagu" jauno albumu šim ansamblim Explosions In The Sky - All Of The Sudden I Miss Everyone - un vnk iesaku Jums viņu izme''gināt un NOKAIFOT to , ko sniedz šī mūzika. Nevaru atraut ausis no šī albuma. Mana recepte - vakars, grāmata un šī mūzika.
noskanja!shis tieshaam ir kaut kas savaadaaks...jauno gan neesu dzirdeejis:(
viena dziesma man nenormāli patīk.varbūt citas arī patīk,bet neesu klausījusies =D
Nespēju nekad vienlaicīgi lasīt grāmatu un klausīties mūziku. Nesaprotu, kā tas ir iespējams.
Par šo grupu man naw it nekā slikta, ko pateikt, jo jau no pirmā mirkļa, kad viņus izdzirdēju - tiku aizgrābta.. :)Mani fascinē tas, cik lieliski var ar mūzikas palīdzību nodefinēt emocijas, var izmantot dažādas nianses un galu galā to darīt arī ļoti augstā profesionālā līmenī... prieks, ka es neesmu vienīgā, kas šo grupējumu uzskata par kaut ko tiešām unikālu.. :]
novilku albumu,tagad tik jāpaklausās kkad :)
noskanja lidziiga ir dredg tikai tur ar vokaals un nav tik safishkota...bet jaa interesanti kaa bez vokaala tomeer var paarnest emocijas..instrumenti runaa pashi par sevi...
visas dziemsas vnk paņem. :)
Mhm baigi labs, novilku pēdējo albūmu, vispār bez komentāriem. Tagad velku pārējos albūmus. :D
okeeey uzliku kachaaties :) bet gramatu lasit un klausities muziku e sar vienlaiciig nevaru..
bez mūzikas nu galīgi neko nevaru.ne aizmigt,ne palasīt kko.vispār neko,paripināties ar nevar.beidzas mūzika,es atslēdzos :D
patīkama mūzika:)tieši tā,kā hvz saka:)
dziesmas nomierina kā suni.mhm
nu nevaru es ta, kad es klausos muzik es visp paraleeli neko nevaru dariit. vnm paarak iejuuutos muuzika vai tekstos. un tad var tikai dejot. :)
[ Forums ]
TedSax
online unsecured personal loans
best quick personal loans online
© 2005-2024, Explosions in the sky, HC.LV.