Uz to pusi jau velk!
;DDDDDD Skaties, ka jums beigās nesanāk kautiņš.
..:DDmanupraat nav!
NAV un viss.
nu tas, ka solists agraak iztijaas peec kkaada emo jau nenoziimee, ka tie uzreiz ir emo... vinji nespeelee nekaadu tur emo/ screamo... esmu par to, ka nav...
nesne lasīju vinos interent tīmekļ saitos, ka FUGAZI esot bijuši post-hardcore emo un vienīgie tādi emo vailonce he un pāreiev airs neesot - bet nu cik tur daļa taisnības hmm . ! bet vien lieta gan skaidra FUGAZI ir spēks mūzikā un būs :) ! tas no elvisa preslija ōperas.! :)
bet pieturioeties pie foruma te'mas - es šamos pielidzinu TOKIO HOTEL :)
Man laikam nekad nesaprast tos,kas par variiteem meegina visas grupas kkaa iedaliit kaut kaados raamjos...nu baac.Galvenais ir muzikaalais ieguldiijums ko sniedz grupa, nevis tas,vai vinji ir EMO, KEMO, Kljeko vai Gurkju grupa.
melomaan, shajaa diskusijaa vnk tik uzdots jautaajums vai vinji ir vaj nav... tas jau uzreiz nenoziimee, ka shis iedaliijums kko maina... :P
swh teica, ka ir.
vieni saka, ka ir, otri, ka nav citi saka, ka vinji vsp izpilda popmuuziku.... :D
Ev es saku, ka Elvis Preslijs Sibīrijā rok kartupeļs...
Tik vērtīgu informāciju labāk neizpaust!!! Tāda informācija maksā nereāli lielu naudu!!!
par shitadas informaacijas izpaushanu saaksies vel karsh...
SWH daudz ko saka... ir cilvēki, kas saka, ka Kurts Kobeins ir dzīvs, tāpat arī Elviss un Merlina... un ka teletūbiji ir mums līdzās =P
nevejag ticeet visma ko saka... :P tam aju mums pashiem domatas smadzenes... lai no fakties izsecinaatu... :P
Un es atkal biju absolūtā pārliecībā, ka smadzenes ir domātas, lai, atsitoties ar galvu pret sienu, nebūtu dobjš būkšķis... silly me =(
pag, pag..dog tu netici teletuubijiem?.. nu pagaans taads..xD
šitādi strīdi parasti beidzas ar asarām... tāpēc labāk nevajag! :)
Es ticu Stinkijam-Vinkijam, bet pārējiem neticu =P
stinkijam drinkijam lolz :D
Bet kaut kādi trakie ta4u ir piesolījuši milzīgu atlīdzību cilvēkam, kurš pateiks kur atrodas Elviss. Jo tam cilvēkam esot baigie pierādījumi, ka Karalis vēl ir dzīvs. Taču diemžēl šis cilvēks pats viņu nevar atrast...Bet vaitad kāds šaubās, ka teletūbiji tiešām ir???
ticu teletūbijiem no visas sirds,viņus tak pa tv rādija,kā ta var neticēt? o.O
Kad jums saka televizors muus visus appeed!!! burtiski!! vienu dienu mees visi vnk atstiepsim kaajas skatoties teletuubijus... :P
Tas ir vēl viens pierādījums, ka teletūbiji tiešām ir!!!
A Maikls Dzeksons shodien uzstaasies World Music awards.Un taaa patieshaam ir taisniiba ;)Bez jokiem ! :)
Alternative rock
wtf.. cik var vārīties "emo" shitas "emo" tas un tā tālāk. Jums pašiem neapnīk?
mjā, alternative rock.man dikt tīk.turklāt mans ōpis arī klausās.xD
galiigi nav...:P
es ar tagad pa swh dzirdēju,ka viņi ir k-kāds emorock:Dtā arī izklausās:D
MCR sux!
Nu tiešām MCR arī izklausās pēc kkāda popdropa vai emoroka :D
Kāds man var apskaidrot, kas ir emorock?????
MCR nau nekas emo..k kads sviests.. o_O
es laiakm ar sākšu visus savus strīdus postēt fōrumos eh :(
dogs - to Tev jāprasa raio swh darbiniekiem..liekas,ka tas bija Artis,kurš to teica!:p:Daici,kāds bija Tavs pēdējais strīds?:o:D
sho grupu klausaas visi kas veelaasshiis grupas tips ir roksemo jau ar vinjus klausaas bet tas nenoziimee kaa shaads ir mcr tips
citēju Džerardu Veju [my chemical romance solistu]"Uzskatu, ka emo ir miskaste, buļļa mēsli! Un nevajag mūs pielīdzināt citām grupām! Mēs spēlējam vienkāršu roku."secinājumus izdariet paši. nav viņi emo.āj, es dievinu MCR. :*
Tvnet bija slidinājums pagājšvasar, ka pie Saldus notiek rokfestivāls Zvērā...Mūsdienās pat Discovery kanālam nevar ticēt, pat tu visadus sviestus rāda...Un MCR līdz emo tālu. Un lielākajai daļai no emo arī līdz emo ir tālu, tāpēc MCR ir tieši piemērots viņiem...Kāds negrib pastrīdēties, kādam stilam pieder Mortiis???
Ir zinātniski pierādīts ka viņi ir EMO un tur neko nevar padarīt. Vienkārši samierinaties, tāda tā skarbā dzīve. ;) Un tur nav ko kaunēties ka klausaties emo, tak pieņemiet sevi kādi esat un nemēģiniet lekt augstāk par savu dirs*.Priekā!
kāda tam nozīme? :Dkaujieties cik gribat, tā taču ir tikai grupa
Tākā tā ir mana mīļākā grupa, es skaidri zinu, ka viņi pilnīgi noteikti nav emo! MCR spēlē alternative rock Nejau visi, kuri valkā melnas drēbes ir emo
alternative rock ir arī nickelback :D
Nejau visi emo valkā melnas drēbes(!)
Bet es vispār nesaprotu kāpēc cilvēkiem ir tādi aizspriedumi pret emo...Man nav nekādu aispriedumu ne pret metālistiem, pankiem vai emo. Vienīgi reperi riebjas
Vienīgi reperi riebjasTātad tev arī ir aizspriedumi,dārgā?
aha, bet reperi man ir ĪPAŠS gadījums :D
Reperi normāli cilvēki - ļoti labs draugs man viens tāds ir. Tapat savi undrground tusi, sava mūzika ko klausās, savi pokemoni (tie kas repu pa radio klausās un MTV skatās). Ir pat tāds man visai tīkams stils kā horrorcore hip-hop, kur kas līdzīgs metālam parasto bītu vietā skan...
reperi ir forši ciUwEeciNji! :*:*:*
hm... analizejot no 'dziedashanas' manieres, varetu piekrist..bet kopuma.. nez nez..baigi safabriceti- sapopulizets tas pasakums izskatas..
sapopularizets
Reps jau ir dažāds-reiz bija tādi vīri kā Public Enemy,Last Poets vai Run D.M.C un tagad mums ir tādi kā 50 Cent,The Game un sazin kāds vēl tur dranķības.Protams reps ir komercializējies un velk pēdējo dzīvību,bet tas pats jau vairāk vai mazāk sakāms arī par rokmūziku.Bet nu šeit mēs runājam par ''meinstrīmu'',ja parokās dziļāk visāds foršas lietas jau var uziet.
bet ziniet - da vienalga!par stulbām lietām nevajag strīdēties.
Viņi ir kaut kādi mīkstie - nesaprotu, kā kādam tas vispār var patikt, laikam tāpēc, ka MTV starp fifķiku, džī vienību un timbalendu vai timbaleiku arī tādi tur uzpeld.....
[ Forums ]
Victorcub
Albertoweene
AlbertoNal
© 2005 - 2026, strīdos ar vienu pazīstamo par to ka grupa My chemical romance ir EMO grupa vai naw????, HC.LV.