Sveiki tautieši!Tātad uzreiz pie lietas.Vai kāds atminas vecos labos in.Stora,W.M.A.F.,v3v,Les Corte utt.laikus ,kad hardcore bija cieņā?Neaizmirstamie konči R.A.V. un Z.V.Ģ. nohemp un protams neatkārtojamais Tabūns.Lai nu kā gribētos to visu pacelt to laiku līmenī.Gribētos nodibināt hc blicīti.Ja nu te ierāpo kāds ģitārists,bundzinieks vai basists tad esmu es vokāls :Dp.s. apnicis man viss šitas!
esmu tikai par !!!basistam jābūt smukam, par spēlētprasmi spriedīs pēc tam :Dbunģieris ir, respektīvi es !
menedžeris arī jau ir, respektīvi es!
Menedžeris hardcore grupai? Nekādā ziņā. D.I.Y. tautieši, D.I.Y.
a ja mans diktam grib piedalīties, bet ne spēlēt uz instrumenta jebšu rīkli sutināt nemāk?
Riktējas, riktējas, Jums jāpaspēj, kamēr es vēl RAV neesmu pabeigusi :DIzlaidumkonci :D
Es laikam atminos vēl vecākus laikus, kad in.Stora skaitījās vairāk nu-metal :) Un bija Hope Dies Last, Cita Attieksme, One Voice un tamlīdzīgas blices :)
Un vēl bija Distorted Youth un More Than Talking.
kampy - no offence, bet kad insomnia bija dzīva, tad tev ar manadžēšanu diezko nepadevās + jā..ari esmu vairāk par D.I.Y , nevis to, lai šī blice tiktu menedžēta, tomēr vajadzētu kādam pieteikties ari uz skatuves dzērāja un bunģiera padzirdītāja vakanci.
Hm vai tā maz var internetā sapazīties un savākties(nē nu var,bet vai tas ir tas..attieksme? )... kur tad tas kopējais grupas gars un draudzība un vienādie uzskati un vienādās štelles, ko izkliegt? Un kādi vēl dzērāji? Tas viss pēc tuftas izklausās.. un vēl laiciņu atpakaļ pamanīju šādu koncertu http://www.klubsdepo.lv/index-lat.php?p=8&id=1614 nosaukums jau spēcīgs, paklausoties šīs grupas gribas raudāt.
Labāk nevis mēģini uzslākt kaut ko no jauna bet pievienojies jau esošai grupau well set baigi spēcīgi spēlē draugos ir viņu profils un es zinu ka viņiem vairs nav vokāla..
Jā par Well Set pilnībā piekrītu puiši spēcīgi spēlē :)
Nu piekasīties par hardcore birkām būtu lieki, bet teikšu to, ka in.stora un wmaf bija kaut kas neatkārtojams, konkrēti vienos rāmjos nevarētu ielikt. Vēlu veiksmi ar radošajiem projektiem, ar jaunām dvesmām Latvijas skatuvē :)
Ha ha patiešām jāvēl veiksme jauniem projektiem :) Diez, kad mūs zemēs būs kaut kas tāds kā Final Fight, Champion, American Nightmare/Give Up The Ghost, Have Heart ŪŪTĒTĒTĒTĒTĒT...
Iespējams, ka vasarā būs kaut kas kā Staygold un Champion :)
trrr. - "no offense", bet dzert Tu vari mājās zem segas, kur tas nevienam netraucē. Pretīgi skatīties citreiz festivālos uz piedzērušiem ģitāristiem, kuri nevienu noti nevar pareizi trāpīt. Skatuve ir mākslai, nevis sava degradācijas līmeņa reklamēšanai. Kampy, var jau piedalīties kā fans. :)
Kas notika ar - Eighty Six, endo?
no offence ķuse, bet runa iet par cilvēku, kas taka uz skatuves cirku taisa, bet nespēlē štrumu.protams, vieglāk ir pievienoties jau nokomplektētam sastāvam un mačīt ar viņiem..viss kā uz paplātes, tomēr interesantāk IR veidot kautko no jauna..ja kādam nepatīk, tad bļeģ - ejiet dirst..atā ;)
amm jā es arī atminos in.stora new-metal.kad Groševam vēl dredi bija un slaveno jump around kaverēja ;Dun jā kampy piedod bet menedžeri nevajag - no offence.well set nav no liepčas gadienā?eighty six - tur gandrīz visi snobi + ģitārists ir prom anglijā jau labu laikuun tas gruzonkors mani tomēr nepaķēra/un jā tieši insomnia izveide arī notika pateicoties i-neta videi.ja nebūtu alternative.lv es te iespējams nemaz nebūtu ;)labs ir.paldies par gudrajiem komentiem :D
trrr. tav komentārs kādu laiciņu atpakāl bija par 180 grādiem citādāks, skatos izlaboji... un cirku taisi pats. Well Set ir no Liepājas.
pedejais ''hardcore'' pasakums prieksh manīm bija divi Analena (Saksafonaa) un 2 crust hardcore grupas no kanadas ari saksafonaa pirms kkadiem 8 gadiem..protams ari vel valmieras puiku un smiltenes puiku laiki erata..hdl..CA...HUGO..aa vel bija slīpi (smiltenee)....bet nekas jau no tiem laikiem jau nau mainijies LV hardcore publikaa nu ljoti daudziem patiik skatiities spoguli ...Personigi daudz sanaca pabut LT šauļos un viļņaisteniba hardcore ir miris jau sen ..nu izņemot cilvēku sirdiiis..jo problema pie mums LV ir nevis darīt bet gan pirkt vo ta
būs latvijā hārdkōrs, būs... vienīgi vajag pienācīgu bunģieri atrast, tā manuprāt mūsdienās ir vienīgā problēma :D
Tādu nostaļģiju uzsita....
btw kampy, ja gribi būt tr00 hārdkōrā, bet nav liktens lēmis kāpt uz steidža, vienmēr pastāv iespēja veidot zīnus :)
joprojām tiek meklēts ģitārists!
eu tikai nesmejaties. kas ir zīni???
kampy, re ku- http://www.pretspars.hardcore.lt/ ir vieteejaa pretspara dez.kolektiiva ziini .tas taa ieskatam. Pie tekstiem vari paskatiities,kas ir ieprieksh tapis. galvenais ,jaaljaujas kreaativitaates pluusmai un DIY garam. :) endo, diemzheel gichu nespeeleeju,bet taa labpraat iesaistiitos. tik tieshaam prieks,ka kaut kas rosaas. lai veicas! cerams,ka viss izdosies. izskataas,ka pamazaam kaut kas dzimst.kaut vai prieks par zakji un bikes against the machine.
endo, trrr - gjitaara ari shepat ir! vismaz trrr buutu jaabuut lietas kursaa. priekaa!
Lai jums sanāk puiši ;) un bez skatuves dzērāja neiztikt :D :D
[ Forums ]
MRT SPB_eiKr
TedSax
CHIRPzxz
© 2005-2025, Hardcore, HC.LV.