Kaut kā nedaudz aizdomīgi liekas, ka nav tādas lielas reklāmas kā uz Madonnas un Avrilas koncertiem. Nav iespējams ka novembra sākumā koncerts tā "nejauši" atceļās?
vai ta viņi jau nesen te nebij? es kā pa miglu atceros, ka kādā no vasaras sākumiem biju arēnā uz Placebo.. 2007 gads varētu būt..
http://www.bilesuserviss.lv/lat/concerts/muzika/cits/?concert=52564
jā, 2007.gada maijā, laikam 29tajā, bija :)Placebo oficiālajā mājaslapā arī ir info par tūri 'Battle for The Sun' un koncerti arī Lietuvā un Igaunijā būs:)kaut gan - man arī likās dīvaini, ka reklāmas nekur nav un par koncertu tieši no HC.lv uzzināju.
Nedaudz dīvaini bija šo uzzinot, jo atceros, ka pēc pēdējā koncerta Latvijā Braiens presei paziņoja, ka viņiem ne īsti ir patikusi publika un ka diez vai šeit vēl būs kāds viņu koncerts, bet laikam jau būs....Tiešām šubos vai kāds tagad sāktu tirgot biļetes, bez viņu pašu apstiprinājuma, tas iaklausās pārāk jancīgi.
Un arī viņu mājas lapā skaidri ir norādīts.TuesdayNovember 17thRiga ArenaSupported by ExpatriateLatvia
>> Braiens presei paziņoja, ka viņiem ne īsti ir patikusi publika un ka diez vai šeit vēl būs kāds viņu koncerts, bet laikam jau būs.... Lai tas Braiens iet pa gaisu! Toreiz nospēlēja dranķīgi un tagad kko činkst.
Es gribu iet vēlreiz?
[ Forums ]
MRT SPB_eiKr
TedSax
CHIRPzxz
© 2005-2025, Vai tiešām placebo būs Latvijā?, HC.LV.