meitenei nav par smagu !?
mhmmmmm
es laikam nesapratu..:D
Tu esi viņš vai viņa !?
mamma teica, ka puikaam ir, bet meiteneem nav..un tad es saaku lieliities, ka man ir!!..:D
un vispaar?..kas tur pa smagu?..cik ta shie sver?..:D
šitas nav smags! ... ārāk! .... man patīk! :)
Vienu nesaprotu - kapēc tie cilvēki (pēdiņas) nedzīvo tā kā viņi izpauž savas lirikas ! nu visi šie "MELNĀS" masas gājuma "cilvēki" !!! runa tik par nāvi un tamlidzigi, tad nu komooon....
tb pārāk!
runāt ir viens darīt otrs! .... bet ja cilvēks runā par nāvi..nenozīmē to ka viņš ies un nāvēsies! bet nu jaa cilveeks murmulē ka ies mirt...nu tad kamooon! :D
nu kamoon... šitā ir laba dziesma .. nu pa klipu jau nerunasim .. tas vnk ideāls .. :)un šitie nav "melnas" masas cilvēki .. reāli džekiņi kas dzied par miroņiem :D .. un netikai miroņiem :DD
neluuri, pakalusies un nosver ;)klips tiešām ir ideāls :)
vispaar jau diezgan mieriiga...nu uz beigaam paliek mosh aatraak..takaa es teiktu, ka nav par smagu...un taa ruuukshana man ne iipashi..labaak kko pokemoniskaaku paklausiities..:P :D
pff..dari kā zini :p
.. he he .. tā ruukshana tā labākā .. .... wuuupss... es.. laikam nepareizā saitā esmu ienācis .. :DDDD
!?grind, Tu kko nejauc? :D
dzelone, ko tad esmu sajaucis ? :) ...
nūu.. 1) nesmaidi kā sūdā iegrimis.2) Tu ienāci pareizajā saitā.
.. aaa tad tomēr pareizajā... bet saitc saucas HC Lv .. a es no HC niko neklausos.. :D ai nee .. kko hc liidzigu klausos gan :D
āaa.. Tu par to hc.. āaa :D nu jāaa, bet vai tad obligāta prasība ir klausīties hc? :\
.nu, laikam jau nava obligāta prasība.. :Djaaa... un runajot par Six Feet Under ... nu nenormāli laba grupa.. man patīk :D ...
ou! nu tad palieku pie savām grupām. emm, piekrītu tev. par Six Feet Under.:)
nu man nē :D !
he he...
iipashi Six Feet Under neklausos, bet shito dziesminju zinu...klips nezeliigi reciigs :D
ou!
nosaukums jau vien man izraisa bailes.!
nelaid biksēs hvz.
Zveeriigs muzon4ix (mm)
Dziesma normāla, bet klips ir slims..
narmaaljna...
Jā dzelone, Tu priekš meitenes esi biš pa smagu! :)
[ Forums ]
Feederuge
Incipiozst
Nespressomhc
© 2005-2025, Six Feet Under - The Day The Dead Walked, HC.LV.