tātad jaunieši..ir tāds jautājums - vai ir iespēja dabūt tukšas lentas kasetes lielākā daudzumā nekā 10 gabali ?
nu pag, vai tad no veikaliem šitas brīnums ir izzudis? ir tak joprojām nopērkamas..
var arī vecajām pa virsu maukt ;)
Latgalītē provēji?
principā ir tā, ka ja man nevajadzētu šitās lietas [kasetkas] lielā apmērā - iztiktu ar to, ko varu mājās atrast..'KUHO' kasetes gan nečakarēšu..moš varam sataisīt akciju - noziedo mcx kaseti un dabūsi muzičku ?? :D
tas ir kāds protests pret ierakstu kompānijām vai kas?
protests tas nav..vnk vajag kasetkas, lai būtu ko ļaudīm koncīšos dot..vnk ir doma sataīsīt splitu, kurā būtu grupu 'neprodukts' un 'v.i.p.p.Basbočka' ieraksti :)un tas skaits varētu būt ap 200 gabali.
viena problēma... a kur vinju atskaņot?uz gala to kaseti?dodat līdzi kasešu magji arī!
hā_hā - aizej uz tirgu un pa piečuku nopērc kasešnieku pleijeri :P :D :D
beigu beigās dārgs tas kaseshu ieraksta prieks sanāk..kas jums ar mārketingu nodarbojas?Slakteris?
hā_hā varu par simbolisku samaksu vienu no savējiem kasešu pleijeriem pārdot :)mcx derēs kasetkas, kurās kkas jau ir un močīt tik pa virsu ? :)
man zjēl mochīt virsū status Q un mashinai vremenji:(
a lentaas forshi, vienu laiku rakstiijaamies uz vinjaam, paaraakais lo-fi
hā_hā..par mārketingu vsp netiek domāts :P_intuiicij_ - a tu vari kkur ap 200gabalām dabūt ??
prikols - uz kasetes rakstīts Jonny Hits vol.3 a iekšā skan Neprodukts un V.i.p.p.Basbočka
nē nē - ''Pamatinstinkts''
labāk ''eldarado''!
Man būtu drusku žēl tās kasetes atdot. Labs ballīšu materiāls - piemēram tās izlases "Būsim pazīstami" ar tiem dullajiem sintezator-dance gabaliem. Bet 200 kasetes- hesus! viņas gadījumā lielā daudzumā nevar kkur pasūtīt?Atvainojos par offtopic.
plovsnav tas offtopiks - tu vismaz vienīgais pasaki iespēju, kā var ko tādu kkur dabut..
200 nē, bet varu mēģināt kādas 10 sagrabināt :p
[ Forums ]
Eileen
Forest
Candyicn
© 2005-2024, vajag lentes kasetkas !, HC.LV.