meklēju dziesmu

09.01.2009 20:38:24 aizsāka tobis
5 komentāri Komentēt var tikai reģistrētie lietotāji, komentārus redz visi lietotāji. reģistrēties vai ielogojies!
tobis, 09.01.2009. 20:43:10
Komentāra reitings: 11.679

tikko atmiņā atskrēja viena tāda dziesma, kuru klausījos tepat hc.lv, kad vēl bija iespēja pie lietotāju profiliem pielikt arī kādu audio failu. Liriki joprojām stāv galvā:
"aplikt rokas ap kaklu
nav grūti, ja ļauj
piecas sekundas
pauze" (atvainojos, ja nav precīzi)

bet nu jā, šī laikam ir vienīgā vieta kur es varētu šo dziesmu meklēt, cerībā, ka izlasīs tas pats lietotājs, kuram tā reiz bija pielikta pie profila informācijas.

tas bija kaut kāds nebūt anderground gabals, kuru iedziedāja vīrietis.
tas ir viss, ko atceros.

:)

foršā_zane, 09.01.2009. 21:36:26
Komentāra reitings: 2.815

dziesmas.lv nemēģināji meklēt?

tobis, 09.01.2009. 22:44:55
Komentāra reitings: 10.203

nedomāju, ka tur būs pēdējās piecgades undergrounds. bet nu, internetā kā tādā nav vispār. es drīzāk ceru uz privātiem arhīviem.

deni2s, 10.01.2009. 12:17:41
Komentāra reitings: 7.25

tobis, ja ļoti baigi pavisam vajag, varu iedot tev kkā visu lietotāju audio arhīvu, vari mēģināt atrast. Bet tur būs diezgan padaudz tās dziesmas. Kontaktē ar mani privāti tad.

modul, 17.01.2009. 16:49:48
Komentāra reitings: 10.137

es arī meklēju dziesmu.
dziesmai nebija bungu pavadījums. melodija tika spēlēta ar ģitārām ar delay/reverb efektiem. un latviski tika izkliegts teksts. vokālam ar tas pats efekts, kas ģitārām. tekstu gan neatceros. pirms gada vairākas reizes dzirdēju pa radio NABA.
diemžēl sīkāk nevaru aprakstīt.

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
Zdravo, htio sam znati vašu cijenu.

DimaSax

ЛАДА деталь: качественные автозапчасти, которые не подведут каталог запчастей ваз <a href=zapchasti-vaz-01.ru>zapchasti-vaz-01.ru</a> .

lada_detal_vlmt

consists of the book itself

Batteriescwr

ienāktreģistrēties