Kādam mājās nemētājas akustiskā ģitāra, kuru viņš lapbrātīgi nopārdotu cilvēkam, kurš vēlas mācīties! Veiciniet tautas attīstību, jā, dariet to!
paprasi artemijam..moš viņam kkas aizķēries :D :D :D :D
dovai, brauc shurp uz manu kraju
un ar tiem plikajiem pupiem tu centies panākt lielāku atsaucību no pūļa?
bet kampy - tas darbojas! Es ar uzreiz giču mājās sāku meklēt...
:D Katram sievieshu kaartas paarstaavim zem lupataam staav pliki pupi un ne jau ar vinjiem lielaaku publikas atsauciibu var ieguut! :D Bet nu iespeejamiiba pastaav! Ar pupiem jau gichu nechiigaashu! Buttu ljoti jauki, ja tieshaam kaads uzokskjereetu kaadaa stuurii staavoshu akustisko, kura jau nosliikusi tik ljoti miiljajos putekljos! Bet nu paldies par ieteikumiem! :)
skaisti pupi zato.
Kas ir Iev, skauž?
rxx,nē, man ir lielāki un smukāki, bet es viņus nereklamēju dažādu portālu ietvaros. :) laikam cits vecums un citi aizspriedumi :D
It's a possibility! bet nu nedomaaju, ka peec atkailinaatiibas pakaapec vareetu spriest par vecumu, bet par aizspriedumiem gan neko nesaku, man vnk vinju ir mazaak kaa ljoti ieteerptiem cilveekiem! :)
Par šito varbūt jaunu foruma tēmu varētu izveidot... par pupiem, aizspriedumiem... varbūt vēl ko...un ja par tēmu - man ir 2 akustiskās, bet vienu it kā esmu atdevis brālim, kas dot prom diezin vai vēlēsies, pat pupu dēļ nē, un otra ir krievu laika 7 stīgu, uz kuras gan pats mācījos spēlēt (un tēvs mācījās) bet kas nu ir katastrofālā stāvoklī un spēlēšanai viņu galīgi neiesaku...
nu kā..pavisam elementāri - niks atbilst bildei..ja jau runa aizgāja par pupiem...:DDDDDDDDDDDDDDDDDun tādā ziņā drāzen' ja jau vēlies mācīties stringšķināt stīgas - aizej uz kkādu bodi un nopērc lētāko no akustenēm..
Patiesiibaa - nikam ar pupiem nav nekaada sakara! daakumaa biju daarzenis, bet tas es, aciimredzot, izdariiju kaut ko, ko dariit nedriikst un mani izdzeesa, negribeeju nekaadas radikaalaas paarmainjas un tapu par draazeni! un es taa skatos - diskusija itkaa par muuziku, bet nu patiik jau kaadam ne pa kjeksi murmuljot! Bet paldies, skatiishos, dariishos! vispaar, njemot veeraa to, ka nekad neesmu njeemusies apkaart gjitaaru tirznieciibai, kaada ir taas veertiiba viduveeji?!
Veikalā "Tava Skaņa" redzēju pa 60 LVLnezinu vai dārgi vai lēti priekš akustiskās, jo savējās ir mantotas, bet ss.lv vari mierīgi atrast.Un vēl, otrajā un trešājā šīs diskusijas komentārā bija jau kādi ieteikumi, līdz kampy ievirzīja tēmu ne mazāk interesantā jomā...
Muzikāli apgarots cilvēks, bez mūzikas instrumenta.
tas jau izklausās pēc komentāra no seksuāli apgarota cilvēka bez potences.
[ Forums ]
Albertoweene
AlbertoNal
Robertroort
© 2005 - 2026, Muzikāli apgarots cilvēks vēlas aizsākt jaunu etapu dzīvē! , HC.LV.