bija ok
bija baigi okei.
ja nebuutu kaada nepatiikama starpgadiijuma buutu ok..
(swanka tagad gaida, lai kāds pajautā par to starpgadījumu)
nea :P tev vispaar neko vairs nestaastiishu..
swanka atkal gandrīz kko pazaudēji?(pajautāju, pajautāju, pajautāju :D)
bija baigi baigi baigi ok :)))
apzagtākais fests ever. [?]
Vispār man patikās. Tikai no pirmās dienas pievakares unnakts neatceros pilnīgi neko. Bet otrajā dienā gan visu kārtīgi izbaudīju :)Nepatīkami gan tas, ka man tika nozagts mans bilaparāts. Un manai draudzenei nozaga telti ar visām mantām, skarbi!Un pilnībā piekrītu adellada!Bet tomēr, par spīti tam visam, man ļoti labi patika pasākums! :)
<- :D
Jā, un daiļā meitene arī bija diezgan pozitīvs elements! :D
- ar Tevis doto vārdu :D
Ilzīītēēēee! :Dāa un iepriekšējā komentārā ''daiļā meitene'' bija domāts pēdiņās :)
bija ok !!protams dazhas siikas probleeminjas , bet man patika !!! baudiiju un izbaudiiju !! un pelde peec vaartiishanas sausaa zaalee bija ideaalaakaa mana life ! :)
ō, bāc pazaudēja telti? ņēma un izkrita no kabatas? :D Pēc festa vācot kopā atkritumus tika, neteiksim atrastas, bet skaisti uzceltas un palikušas teltis. :D (tiesa bez mantām), jo bija vēl palikuši pāris no apmeklētājiem, kuri tikpat labi varēja to telti izskatīt un jā, tad jautājums - kādā kondīcijā cilvēks bija piedzēries, ka aizmirst, kur bija uzcelta telts :D
Jaunatne nodzeras??? nekāds jaunums :D tagad manliekas jau retums ir jaunieši kuri nenodzeras!
a ko padariit, ja patiik .
Katram jau ir izvēle un savs ceļs ;)
man patīk kost! es esmu slikts?
Neiet jau runa par to, ka tur kož. Bet par to, ka piedzeras, aizmirst, kur uzcelta telts un pēctam sūdzās, ka ir to pazaudējuši. :D
Nedzer veselu gadu tad jutīsi vai esi slinks :D
[ Forums ]
TedSax
online unsecured personal loans
best quick personal loans online
© 2005-2024, FONOFEST II (2006), HC.LV.