Vispār jau iespējams, ka te kādam šajā lapā tas varētu ne īpaši interesēt, bet leģendārā black metal grupa Cradle Of Filth būs Latvijā kādas jūsu domas par to?
vispār tur baigās zvaigznes salasās :o
:OJezus un Marija...diez ka vini pievilinati sheit ? кнутом или пряником?:)
oh mandy.. :))LABAISZZ!!!!
Nu baigi forši,ka brauc. Pati gan laikam nedošos-neinteresē COF. Bet prieks faniem liels gan jau ;) Pārāk daudz tās labās grupas brauc-bet labāk par daudz,nekā nemaz.
Norises laiks:11.jūlijs - 12.jūlijsPiedalās: Cradle Of Filth, The Exploited, Pain, Agnostic Front, Skyforger, Sinister, Tyr, In Mourning, Dead Shape FigureIeeja:Ls 20.00
POKEMONI SAROSĀS!
Neko laba jau tā grupa vairs nav, bet gribētu redzēt kaut tāpec, ka agrāk iefanoju.
kurmix komentēja:"leģendārā black metal grupa":D Noteikti būšu!
nez, man prieks.talantīga grupa.
Ir jau ok..Pats vairs šos neklausos,bet prieks,ka Latvijā bedzot ir tādas līmeņa grupas.:)
COF ir jāredz. kaut kādreiz klausījās vai arī vēl tagad klausās. tās tak leģendas ar grandioziem šoviem, cerams ka Latvijā ar būs labs šovs..
man viņi galīgi netraucēs, jo pasākumu tāpat neapmeklēšu, bet prieks par teim kam šī grupa patīk utt :)
āā rodas jautājums kad var pirkt biļete-s vaj aŗi tikaj pasākuma dfineā?
http://www.metalshow.lv/fest/ - tur viss info, arī par biļetēm.
biļetes ir pārdošanā jau no 1.februārā, Biļešu servisa, ja nekļūdos, kasē.
es domāju, ka tu nekļūdies, ka biļetes var nopirkt kasē :D
vārdu salikums ''ja nekļūdos'' bija attiecināms uz Biļešu servisa nevis konkrēti uz vārdu kase....:D
[ Forums ]
Victorcub
Albertoweene
AlbertoNal
© 2005 - 2026, Cradle of Filth spēlēs metalshowaaaa Blomē....!!!!, HC.LV.