Vai kādam gadījumā nav šīs grupas dziesmas?? Ja kādam ir tad vai lūdzu nevarētu man kādu uz e pastu atsūtīt?! Dc++ izmeklējos un nekā!!Informācijai- The Nerves ir grupa no Amerikas, kura radās laikam kaut kur ja nemaldos 1974. gadā! Viņi bija tā laika Amerikas pank roka aizsācēji! ;)Baigi iepatikās viņu dziesma "Hanging on the telephone"!
Jāpaprasa omei!
prasīsi omei telefonu?
Jā, omulīgās omes riktīgi spārda!!:DBet tagad pa tēmu!!
es ierakstīju sērčā dc++ un man tur atrada - nu varu pateikt haba adresi (varbūt vēlkadreiz noderēs) zlotow.net:6666vienam jūzerim tur bij. ! veiksmi...! :) !
man atradās viena dziesma :D
Es arī tikai vienu dziesmu atradu un tā jau man bija, bet tā pat paldies! ;)
a man zem tās mapes izrādaš bij tikai bilde :D ahahahaha !
Nu vot kā! :D
artemij - www.slsknet.org - novelc tur vienu programmiņu un caur to programiņu es atradu daduz the nerves - ceru , ka tev sanāks ;)!
Paldies, metīšos tulīt iekšā un meklēšu!! ;)
Liels paldies HVZ!! Atradu dziesmas, bet tā programma gan tāda dīvaina, bt nu galvenais ka viss notiek un drīz varēšu klausīties The Nerves!! Jīihāa!!! ;)
jā jā tā programma ļoti dīvanai, bet jā jā galvenais , ka viss notiek :) ! es tur ar atradu ko man vajadzēja , ko citur nevarēja atrast, un vnk atminējos par tavu probēmu un BIJA ;) !
Es tagad klausos tos The Nerves un pārējās dziesmas liekās tādas kā popsīgs šlāgeris + kantrī:DDD Dziesma "Hanging on the telephone" ir pilnīgi savādāka!! :D
Artemij, atsūti man to telefonu uz meilu, ja nav slinkums plz. Arī gribās paklausīties to jūsu hītu.
ok tulīt aizsūtīšu! ;)
Paklausījos. Nav manā gaumē. Kkāds 80to gadu oldskūls :D
Aha!:D Man patika, bet tikai tā viena dziesma, pārējais par saldu priekš manis ari ir ;)
[ Forums ]
TedSax
online unsecured personal loans
best quick personal loans online
© 2005-2024, The Nerves, HC.LV.