Nu nu kaa patika Korn,kas bija?

11.02.2008 23:05:40 aizsāka syzix
32 komentāri Komentēt var tikai reģistrētie lietotāji, komentārus redz visi lietotāji. reģistrēties vai ielogojies!
syzix, 11.02.2008. 23:06:46
Komentāra reitings: 12.81

Nezinu kaa citiem,bet man bija labi,ljoti patika Flyleaf nu un Korn arii bija ok,patiikami,ka LV apciemo arii taadas grupas. :)

čalis, 11.02.2008. 23:35:12
Komentāra reitings: 8.331

Gaidīju un arī sagaidīju dziesmu BLIND!!!!! liels paldies par to!!!
un vispār bija tā enerģiski!

dzēsts lietotājs, 12.02.2008. 00:11:45
Komentāra reitings: 0.437

jaa,Flyleaf bija makteni tiikami ( un vinju basists!! nu traks!!!) : ). Korn vecie gabali - jaa; jaunie - nee. nu vismaz peec puulja taa vareja nospriest... un taas dejotajas skatuves malaaa.. ;D ("vai mes tiesham pa brivu varam tur iet?") . bet kopumaa koncerts skaists :)

dzēsts lietotājs, 12.02.2008. 05:43:05
Komentāra reitings: 8.13

Bija ļoti labi!
Pirmos labāk nekomentēšu :D
Flyleaf bija super, un bija visas dz, kuras vēlējos. Es tikai visu laiku apbrīnoju to 2 ģitārisku, kurš nu bija dikti aktīvs! :)
Korn, jā, patika! Bija,protam, vecie gabali, kurus ļoti vēlējos dziredēt,bet kuri nebija, bet bija labi arī tie, kuri bija! Kas man pie Korn vēl patika, bija tas, kādas pārejas bija no vienas dz uz otru.

ilzee, 12.02.2008. 07:17:57
Komentāra reitings: 2.197

bija lieliski, nu to var just pēc sāpošajām kājām un muguras šodien. blind šie varēja likt kā pēdējo dziesmu jo tā riktīgi paķēra :) tik kaitina tie cilvēki,kas nostājās priekšā un stāv kā stabi,it kā uz kādu izstādi atnākuši nevis koncertu un tad ja viņiem mazliet uzlec virsū,tad skatās it kā nezin kas būtu noticis,nu ja vēlas mierīgi izbaudīt mūziku tad lai stāv aizmugurē-visu tāpat varēs dzirdēt un redzēt ;)

keder, 12.02.2008. 08:53:39
Komentāra reitings: 12.587

tā kā man tas bija pirmais, tāds lielais koncerts, patika jau baigi, visi tie tūkstoši cilvēki apkārt..visas tās emocijas. LABAISZZ!!!!
kaut arī pa tiem Korn diži nefanoju, pakjēra tomēr baigi.
esmu laimīga >:D

dzēsts lietotājs, 12.02.2008. 09:16:39
Komentāra reitings: 10.198

bija feini. ļaudis beidzot bija kautcik aktīvi, nevis kā stalti bērzi. dažās vietās pat veidojās kautkas līdzīgs mošpitam. žēl, ka nepietika spēki got the life, jo visa pēdējā enerģija tika izlikta iekš blind!

kampy, 12.02.2008. 09:54:09
Komentāra reitings: 3.952

uzsvaru liku uz flyleaf. tiny heart diemzjeel arii nesagaidiiju, bet vismaz so I thought iepriecinaaja manas ausis. kaarteejo reizi shkrobeejos par sektoru sadaliijumu, kas, kaa jau vienmeer sadala visas kompaanijas, bet vismaz nebija ierastaas anormaalas rindas peec uzkodaam un uz tualeti. paldies korn par Coming Undone, sabiedrotajiem- par mazo vajadziibu apmierinaashanu spotaa un andai par bezmaksas diviem alinjiem! un laadziigajam jaunietim, kursh atveda muus maajaas. knipe chaliitim, kursh trolejbusaa lieliijaas ar korn nokjerto bungu vaaliiti. neatdeva, vells taads..

ka_maz_neliekas, 12.02.2008. 10:11:50
Komentāra reitings: -6.616

make me bad!

grind, 12.02.2008. 11:27:31
Komentāra reitings: 6.659

eehh. es nemaz pirmos neredzēju.. klīdu kkur ar aliņu :D
no Flyleaf redzeju tik pusi, bet man ne īpaši piedūra,
vo Korn.. bļāviens kā parāva, brīnos ka pranda šodien nesāp, kkur konča vidū vnk pietrūka spēka,bet lab ka tā lēnā dziesma bija,vismaz varēj atvilkt elpu.
mjaa tie mietpilsoņi besija gan,bet es izcīniju savu vietiņu kur ārdīties un ārdījos,uz beigām jau pievienojās vēl kāds un tad jau sāk kko līdigu mošam :D
mjaa.. un piedodiet tie kas stāvāja aiz manis, man liekas tas nebija nesāpīgi ka ar kerziem šiem papirkst galiem palēkāju ;)
bet nu zaibis koncis.. būtu bijis ar ko remdēt slāpes tad es tur vēlvien stundu vnk varētu ārdīties ...

kas_te, 12.02.2008. 11:49:51
Komentāra reitings: 6.863

kā ar bildēm?

dzēsts lietotājs, 12.02.2008. 11:56:21
Komentāra reitings: 11.738

tvnetā 47 bilžu galerija http://www.tvnet.lv/izklaide/music/eventreviews/article.php?id=498837

dzēsts lietotājs, 12.02.2008. 13:14:14
Komentāra reitings: 6.789

kāpēc jums nepatika deathstars?
_
koncerts bija, manuprāt, ĻOTI labs.
skaņa likās laba, publika-aktīva.
vienīgi priekšā nebija gandrīz nekāda fun stāvēt, pat rokas pacelt bija grūti+bezgaiss, tāpēc gāju uz vidu, kur varēja normāli nodot.

sancis, 12.02.2008. 13:36:44
Komentāra reitings: 7.15

Ideāls pasākums.
šodien jūtu kā kakls sāp no lielas bļausanas kājas ar tādas jūtīgas.
pēc koncerta vnk smaids pa visu seju.
bija tik žēl ka vis tas jau ir pagājis gribu vēel. mierigi varētu vēl kādas paris stundas nolēkāt.
jāgaida šāmējie līdz nakosai reizei. :)

ruu, 12.02.2008. 15:17:56
Komentāra reitings: 0.591

neteikšu ka baigi aizrāva, bet bij labi.
'To arī parādija publika. Iesildošās grupas tiešām pamatīgi bij iesildījuši..

dzēsts lietotājs, 12.02.2008. 15:45:25
Komentāra reitings: 8.639

Emociju eksplozija, mati pa gaisu, elpas trūkums, visa slapja! Bija labi.... pozitīvu emociju lādiņš visam gadam! Dziesmām ko zināju bļāvu līdz, šodien aizsmakusi balss! Korn, super un iesildītāji tāpat, visu cieņu Flyleaf, jo 50% viņu dēļ gāju uz konci!

dzēsts lietotājs, 12.02.2008. 15:53:15
Komentāra reitings: 7.108

Biju. Flyleaf neizbaudīju, jo biju gandrīz pie pašas skatuves un cīnījos par dzīvību jo ik pa brīdim gāja tāds kā grūdiens. Uz korn pagāju mazliet maliņā un izbaudīju cik vien varēju.

dzēsts lietotājs, 12.02.2008. 17:01:41
Komentāra reitings: 8.838

ar mani bij precīzi tas pats kas ar uno;d :)
lai arī Flyleaf nebiju dzirdējusi, man patika!liekas, ka tai meitenei ir līdzīga balss kā Bjorkai.nez.:) katrā ziņā iespaidīgi.

kas ar tiem reperiem?kas viņi bija?tas bij paredzēts??:D

es ar neesmu nekāda paarākā Korn fane, bet griēju to koncertu.sagaidīju un esmu 100% apmierināta, kaut arī bij jāuzturas sviedrainā bezgaisa telpā.arī man bija patiess prieks par Blind, arī Kiss savādajā izpildījumā un jā, arī paarējais bij super:)
nu kad tad vēl, ja ne tagad?

liekas, ka Korn tomēr bija apmierināti ar faniem kaut gan ir cilvēki, kas apgalvo pretējo.

dzēsts lietotājs, 12.02.2008. 17:07:33
Komentāra reitings: 16.226

Citēju - ''Jau sākot ar pirmo dziesmu „Korn” piecēla kājās visu „Arēnā Rīga” sapulcējušos publiku un lāzeršova pavadījumā ar simtprocentīgu atdevi izpildīja savus hitus. Kā koncerta beigās atzina „Korn” solists Džonatans Deiviss, tik atsaucīga publika deva papildus stimulu un koncertā varēja izjust īstenu vienotību ar klātesošajiem.''
tātad ,laikam jau tiešām korn bija apmierināti ar publiku.
tas priecē :)

dzēsts lietotājs, 12.02.2008. 17:43:51
Komentāra reitings: -13.916

tie nebija reperi.... tas bij horrorcors... :/
protams, nedzied kaa visi reperi par chiksaam, bling-bling un daargaam mashiinaam.. bet gan par saapeem,cieshanaam.. nu taa kkaa.

dzēsts lietotājs, 12.02.2008. 19:16:44
Komentāra reitings: 6.392

Koncerts bija ideāls! Tik ilgi biju gaidījusi, ka pat likās, ka sapņoju :D Gribu jau atkal viņus redzēt

emtee, 12.02.2008. 19:34:43
Komentāra reitings: 1.351

deathstars kkaa diezgan nepatika nu un tas skaitiitaajs bija vispaar garaam. bet nu briesmiigs prieks bij par flyleaf. varbuut bish vienveidiigi vinji uzvedaas uz skatuves, bet taapat es to vokaalisti gribu preceet :D

nu staavot 3. rindaa un aardoties pie right now taas emocijas kas bij koncii vareeja izjust vnk nezheeliigi labi. es gribu velreiz kko tik nezheeliigi forshu!

zete, 12.02.2008. 19:34:59
Komentāra reitings: 3.454

jap, es ar no paša sākuma turējos tuvāk skatuvei, tādejādi daudz ko no iesildītājiem neredzēju aiz pārējo mugurām ... ā nē, ik pa brīdim tomēr varēju saskatīt flyleaf ģitārista galvu, kad viņš ik pa laikam palecās uz kkā :D bet kad nāca korn, tad negribējās riskēt, pagāju maliņā un tad no mana skatu punkta pavērās ideāla redzamība - jeii ;)

baacam, 12.02.2008. 19:51:01
Komentāra reitings: 5.357

Cik dzirdēts daudziem nepatika Deathstars. :o
es personīgi par viņiem biju sajūsmā. ^^ un par Flyleay un Korn jau arī. āā. ^^
Vnk satraucoši IDEĀLS vakars.
šis koncis tiešām paliks ilgi atmiņā. vismaz man. :]

dzēsts lietotājs, 12.02.2008. 20:03:48
Komentāra reitings: -5.263

Vienreiz jau to aprakstīju alternative domubiedros iekš draugiem.lv, tāpēc atļaušos šeit iekopēt to pašu.

Nepatika mirēji, kurus vilka pāri nožogojumam. Tā vien likās, ka sajaukuši Avrilas koncerta datumu. Ja nevar izturēt spiedienu, tad lai nelien. Visu atmosfēru bojāja tie apsargi, velkot ārā līķus vai stiepjot vārguļiem ūdens glāzes.
Par sāpēm un slāpēm jāuztraucas pēc koncerta.
Nepatika iesildītāji. Garlaicīgi likās.

Patika man, protams, Korn. Tas bija ideāli tieši acu priekšā redzēt savu bērnības elku, dzirdēt to balsi, kuras dēļ 5., 6. klasē miru vai nost. Un tie svārki, un dūdas... Papinkšķēju ar nedaudz. Pie Blind un A.D.I.D.A.S. beigās, kad viņi sāka spēlēt Good God (manas mīļākās dziesmas) ievadu, bet tā arī nenospēlēja. Biju dusmīga par to. Vēl ļoti gaidīju Kill You, jo manās rokās bija nonācis fake setlists, kurā bija minēts, ka viņi izpildīs šo dziesmu.
Likās, ka pārāk ātri beidzās tas pasākums. Biju šokā, ka pulkstens bija jau pusdivpadsmit.
Tagad tikai jāārstē ribas - uzpampušas no spiešanās un sišanās pret to nožogojumu.

lieliskais kārlis, 12.02.2008. 20:16:02
Komentāra reitings: 11.172

Pēc šī video materiāla - http://easyget.lv/video/89/ - sāku nožēlot, ka tomēr neaizgāju.

gribējās tikai pajuatāt kādam Muse un Korn koncerta apmeklētājām - kurš koncerts bija labāks? es ceru, ka Muse, lai sirds mierīga :D

Bāāāāc, lasot šos visus komentus - neviens slikt vārds, tieši tāpat, kā pēc Muse konča. shit, kur es tik stulbs padevies?

lili, 12.02.2008. 20:26:11
Komentāra reitings: -12.531

Vienkarshi kauns neirasties ;)
Ideali!
man patika bet vienigais ka talu staveju pec tam Korn laika :(
ammm nja bet sakums flyleaf bija dikti milja awww ideali :*
^^

dzēsts lietotājs, 13.02.2008. 08:46:29
Komentāra reitings: 13.357

Karli, uz KoRn nevareeja neiet! Muse bija labaaks (protams subjektiivi), paskaidroshu kaapeec. Tapec, ka KoRn koncis ir 'family (tour)' pasaakums un publika ir raibu raibaa - viens vinu klausiijaas pirms 14 gadiem, otrs pirms 4. Otrkaart, NU METAL stilinsh nav tas, ko cilveka organisms var uznemt lielaas devaas. Taapeec publikaa bija visaadi diivainji - vieni, kuriem 'koncis kaartiigi atspaardiija', citi tieshi preteeji vareeja stundaam filmeet konci ar savaam mazajaam kamerinjaam. Manaa gadiijumaa statiskie nuugji izbesiija dudz vairaak nekaa 'spaardiitaaji'.

macis, 13.02.2008. 11:23:47
Komentāra reitings: 13.359

pec manaam domaam shis koncis pats labaakais kas vareja notikt Latvijaa!!!nospeleja +- ok ..tauta gan taada nevisai...drosh vien tapeec ka arii kreisie bij sanakusi..citos Korn kon4os bija labaak>laikam jau tapeec ka gandriiz visi korneri tur bija ,nevis taa kaa sheit:-/..lai nu kaa ir ok...aa un jaa>deathstars un flyleaf pat neklausiijos :) he he

kikinja, 13.02.2008. 23:00:27
Komentāra reitings: -7.535

mmm - patika :) trakot patika :)) flyleaf ar :) un deathstars ar, lai gan mazāk...bet nu korn :)) vēl kādu šitādu konci derētu :)

dzēsts lietotājs, 18.02.2008. 00:48:25
Komentāra reitings: 2.59

KORN- wnk perfekto! Domās joprojām esmu koncī! Lai gan balss man sāk atgriezties tikai tagad- bij to wērts. =))))

zaabis, 18.02.2008. 15:34:30
Komentāra reitings: 1.209

koncis ideaals, vieniigais ko gribeetos piebilst- nu cilveeki, ja juus esat aizgaajushi uz taadu koncertu, kur juus gruustiis un dunkaas, tad nu nestaaviet pashaa priekshaa, bet aizejiet uz beigaam, un tad nevajadzees protesteet, ka sis neesot nekaads esiitis, kur varot spiesties un gruustiities..

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Zdravo, htio sam znati vašu cijenu.

DimaSax

ЛАДА деталь: качественные автозапчасти, которые не подведут каталог запчастей ваз <a href=zapchasti-vaz-01.ru>zapchasti-vaz-01.ru</a> .

lada_detal_vlmt

consists of the book itself

Batteriescwr

ienāktreģistrēties