Legāla Moby mūzikas izmantošana bez maksas

06.02.2008 13:06:04 aizsāka deni2s
8 komentāri Komentēt var tikai reģistrētie lietotāji, komentārus redz visi lietotāji. reģistrēties vai ielogojies!
deni2s, 06.02.2008. 13:07:26
Komentāra reitings: 3.649

"hi,
i'll keep this brief.
this portion of moby.com, 'film music', is for independent and non-profit filmmakers, film students, and anyone in need of free music for their independent, non-profit film, video, or short.
to use the site you log in(or on?) and are then given a password.
you can then listen to the available music and download whatever you want to use in your film or video or short.
the music is free as long as it's being used in a non-commercial or non-profit film, video, or short.
if you want to use it in a commercial film or short then you can apply for an easy license, with any money that's generated being given to the humane society.
i hope that you find what you're looking for,
moby"
http://www.mobygratis.com/film-music.html

save_ass, 06.02.2008. 17:46:51
Komentāra reitings: -5.446

Malacis! Vairāk mūziķu šitā darītu...

Iedomājieties pasauli, kur mūzika nav bizness (mmmmmmmmm...)!!!

jessicamonroe, 06.02.2008. 18:24:25
Komentāra reitings: -5.387

ja muzika nebutu bizness,tad visi beztalantigie radijumi beigtu eksistet un dzivotu tikai true talanti,un butu vnk (mm100x)

rxx, 06.02.2008. 19:08:32
Komentāra reitings: 5.391

Muļķības jūs te gvelžat. Ja nebūtu biznesa, tad jūs nedzirdētu gandrīz neko. Klubu nebūtu, tehnikas nebūtu, albumu nebūtu, studiju nebūtu, normāla lieluma koncertu nebūtu, radio normāla nebūtu.

Mobijs jau forši dara, bet tas arī ir bizness (ko gan es nepārmetu). Viņš ir pasaules līmeņa mākslinieks, taču rada mūziku, kuru zina ļoti daudzi, bet viņu kā tās autoru pazīst daudz mazāk. Līdz ar to, viņam šāda akcija lieliski palīdz pacelt savu popularitāti un palielināt savas mūzikas pārdošanas rādītājus, jo "iešārējis", cik es saprotu, viņš ir tikai kaut kādu daļu un arī tikai nekomerciālām filmiņām. Tas nozīmē, ka viņš tādā veidā dabū lielisku reklāmu, kas radīs interesi par viņu un, loģiski, nesīs arī ienākumus.

Bet, es vēlraiz uzsveru, ka tas ir baigi labi, jo iegūst abas puses. :) Taču tas vienalga ir bizness... :)

deni2s, 06.02.2008. 19:11:28
Komentāra reitings: 5.287

Jāpiekrīt rxx. Nebūtu biznesa, mēs daudz ko labu nedzirdētu no tā, ko dzirdam tagad. Bet varbūt dzirdētu ko citu...

kas_te, 06.02.2008. 19:27:04
Komentāra reitings: 2.057

Tā niecīgā adrese man lika sākt mobiju klausīties :D HC forumam ir spēks

save_ass, 06.02.2008. 21:16:59
Komentāra reitings: -0.002

Tak ir praksē pierādījies, ka mūzika attīstās, ja tai pamatā arī nav biznesa...

Un mana ideja vairāk gan bija jāuztver tā, ka mūziķu pašu spējās ir apturēt to, kas notiek ar mūzikas industriju mūsdienās.

3. teikums jāuztver kā vīzija nākotnei.

Un ja runā par klubiem (neapmeklēju), radio(neklausos), studijām utt. tad jāpiemin veco labo trū blekera galveno pazīmi - izpausties vienam pašam meža vidū, radīt mākslu pašam priekš sevis...

nezaale, 07.02.2008. 09:11:10
Komentāra reitings: 5.312

Moby gluži nav vienīgais. Radiohead albumu 'In Rainbows' jau arī bija iespēja novilkt par velti. nu bija iespēja izvēlēties, cik maksāt. vai nemaksāt nemaz.
ņemot vērā rxx komentu, nebūtu visas mūzikas industrijas. tad te Latvijā, iespējams, pat Pērkonu nebūtu dzirdējuši.

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
Ciao, volevo sapere il tuo prezzo.

MiaSax

Zdravo, htio sam znati vašu cijenu.

DimaSax

ЛАДА деталь: качественные автозапчасти, которые не подведут каталог запчастей ваз <a href=zapchasti-vaz-01.ru>zapchasti-vaz-01.ru</a> .

lada_detal_vlmt

ienāktreģistrēties