vai gads man nevar mācīt???:)
Kā var iemācīties bungas? Ko tu gribi iemācīties - gatavot, spēlēt, uzzīmēt, varbūt izstudēt līdzi nākošo grāmatiņu?
es gribu iemācīties lidot, kāds var man iemācīt?
Dodies uz tuvāko mūzikas skolu, tur iemācīs.
es ar gribu iemaaciities...taa pa rihtiigam :D :D :D
Mēs katrs kko gribam. Es arī, labprāt, iemācītos. sameklē tik privātskolotāju un uz priekšu.
Jā, pagaidi, es tūliņ iemācīšu!!
muzikasskolas maca tikai berniem.gribu sev normaalu privaatskolotaaju.
kas tev skaitās normāls privātskolotājs?itālis ar franču akcentu ?
Arī privātskolotājs var mācīt bērnus spēlēt muzikas skolā.Domāju atšķirības nav.
Atšķirība ir gan - muzikas skolā var mācīt tikai kvalificēts profesionālis, ko nevarētu teikt par privātskolotājiem, kuri piedāvā savus pakalpojumus uz katra stūra. :) Īsi sakot, muzikas skolā var dabūt augsta līmeņa apmācību.
Caps, kā īsti tagad ir ar tām mūzikas skolām un bungām? Vairāki bērni, ar kuriem esmu par to runājis stāsta, ka bērnu mūzikas skolā viņiem mācot spēlēt baigās partijas uz ksilofona, bet bungu komplektu dabū paspēlēt tikai tā - atslodzei. Protams, mācēt spēlēt jebkuru instrumentu ir vērtīgi, un arī ksilofons ir instruments, bet, ja es gribētu spēlēt kaut ko ne tik virtuozu uz komplekta, es diez vai gribētu piecus gadus vālēt ksilofonu. :)Am I right? Es tiešām nezinu, kas tajās muziķenēs notiek.
mana muzikas skolā visus gadus bija tikai ksilifons un maramba, bet specialitāte skaitijās "bungas". Varēja tad arī nosauktu "sitamie instrumenti".susrite- jā, gads Tev nevar mācīt. Vispirms labāk patrenējies tos pamatritmus, lai nav lieka naudas mētāšana.
Pats pusgadu mācījos pie Mikus Čavarta Tautas Mūzikas centrā. Bija visai forši, viņš toreiz mācījā spēlēt arī džambi un kaut kādus ritmu pamatus. Nu painteresējieties.http://www.draugiem.lv/friend/?673174
rxx, jā, tev ir taisnība, jo bungas muzikas skolā tiešām sākumā māca uz ksilofona. Bet to, cik tas ir vērtīgs, parasti, muzikas skolas audzēkņi saprot tikai tad, kad sāk kaut kur spēlēt(vai mācīties tālāk) bungas, jo ksilofons maksimāli attīsta rokas un improvizāciju, kas nereti trūkst tiem, kas ir gājuši pie vietājā privātskolotāja - metaļōra, kurš māca kā kabināt uz 200bmp kardāna m/!!! :D Katrā ziņā ksilofons ir vispareizākais veids kā sākt bungu spēlēšanu. Arī formulā reti kurš momentā sāk braukt - vispirms nāk kaut kādi kartingi, ralliji vai vēl visādi herņas, kuri tieši nesasaucas ar F1. :)
Nestrīdos. :)
varbut ir vel kadi ieteikumi,kurs varētu mani mācīt???:D
muzikskolā var bungas spēlēt, bet tur jau tā lieta, ka tas nenotiek dažu mēnešu laikā-jāmācās gadiem. Un tagad dažiem šī gribēšana ir tikai tā-grib tagad un uz ātro iemācīties spēlēt, cik labi, tam pat varbut nav nozīmes. Pacietība arī vajadzīga.
Bungas pirmkārt ir vajadzīgas un vieta kur tās spēlēt. Tāpēc es nemācījos, jo vecāki teica, ka necietīšot...
es piemēram meklēju labu jazz vokāla pasniedzēju!Par bungām, Gain fast bundzinieks draugiem.lv kko piedāvā...
gain fast bundzinieks... mhm
Bet nosaukums diskusijai izklausās pārdomāts. :D
Dafni, kas tev pret gain fast bundzinieku?
Vai tad viņam ir kaut kas pret?
es tik cenšos cilvēkam palīdzēt...ir jau vēl dažādas iespējas
Ja gribi iemācīties spēlēt bungas - vari pieteikties pie manis.karps@inbox.lvSist bungas prot visi - spēlēt - sasodīti maz.;P
neonrain - varbūt tu vari piesvist kādu materiālu man, ko un kā pareizāk izspēlēt + par to vālīšu turēšanu rokās - kā būtu adekvātāk ?
Tikko bija forumā piedāvājums http://www.hc.lv/forums/muzika/2353/
SCREAMPIECE Grupas bundzinieks, studijas "Meziko" pedagogs piedāvā visiem interesentiem, neatkarīgi no vecuma, pieredzes un mūzikas gaumes apgūt bungu spēli!http://www.draugiem.lv/screampiece
[ Forums ]
MRT SPB_eiKr
TedSax
CHIRPzxz
© 2005-2025, gribu iemaciities bungas, HC.LV.