2007ais. Albumi

15.01.2008 04:15:11 aizsāka dogs
16 komentāri Komentēt var tikai reģistrētie lietotāji, komentārus redz visi lietotāji. reģistrēties vai ielogojies!
dogs, 15.01.2008. 05:34:37
Komentāra reitings: 9.567

2007ais ir kaut kā pagājis un aizvadīts, un pa visu to laiku šādas tādas grupas ir arī pamanījušās kaut ko ierakstīt un izdot vairāk vai mazāk taustāmā formātā.

Mans top 3:
Tesa - "Nekad". Labāk par ISIS. Mīlu.

Hot Cross - "Risk Revival". Pastāvēs, kas pārmainīsies. Tāpat kā Hot Cross nav Saetia, "Risk Revival" nav "Cryonics", vai vēl jo vairāk "A New Set of Lungs".

Radiohead - In/Rainbows. Domāju komentāri nav nepieciešami.

2007tajā neizdoto top 3:
pg.99 - "Document #8" (2001). "Punk rock should mean freedom, liking and accepting whatever you want. Playing whatever you want. As sloppy as you want. As long as it's good and has passion." Trīs ģitāras, divi basi, divi vokāli un bungas kā minimums, labākais no dokumentiem, kurus man nav bijis slinkums novilkt netā vai nopirkt, pieļauju, ka arī labākais hā cē jebkad. Būs jānovelk arī pārējie dokumenti.

Mannequin/Transistor Transistor 7" splits (2003). Transistor Transistor ir labi (savādāk nevar būt), bet biedri no pg.99, kas sevi nodēvējuši par manekeniem, samet tranzistōrus vienos vārtos. Nenožēloju ne kapeikas.

Hot Cross/Holy Shroud 7" picture splits (2005). Tacoma vienā pusē, Clear the Room otrā. Grūti izšķirties, kura ir labāka (lai gan sliecos uz A pusi, tas ir, Hot Cross - Tacoma), un grūti neblenzt un nesiekaloties uz vinilu, kad jāapgriež otra puse.

Vispār neizdoto top 1:
Sailboats demo (kkur ap 2003o). R.I.P. =(

dogs, 15.01.2008. 05:35:31
Komentāra reitings: 2.864

Tātad... jūsu domas, pārdomas un ieteikumi, biedri!

lieliskais kārlis, 15.01.2008. 05:59:18
Komentāra reitings: 3.87

Neteiksim, ka es esmu dzirdējis īpaši daudz no 7. gada albumiem, bet šādi tādi ir manā dziesmu krājumā.

Nu, 5. vietā būs haste the day - Pressure the hinges, kas mani patīkami pārsteidza ar šīs grupas daudzveidību, ko ni viņiem iepriekš nevarēja dzirdēt.
4. vietā es varētu ierindot As I LAy Dying - An Ocean between us, un ielikt to šeit tikai tādēļ, ka tas ir As I LAy dying.
3. Fear My tought - Vulcanus. Tiesa, neesmu šīs mūzikas piekritējs, bet, manprāt, albums ir lielisks.
2. Darkest Hour - Deliver Us.
Un visbeidzot 1. vietā, un šis albūms pēc maniem mērīšanas parametriem ir krietni priekšā visiem šī gada izlaistajiem albumiem - Between The buried an Me - Colors.
Tādu eksperimentālismu un oriģinalitāti jūs nesagaidīsiet ne no vienas grupas, un vēl tik profesionāls izpildījums. Manās acīs es nezinu kādam albumam vēl jāiznāk, lai es šo neieliktu desmitgades labāko albumu topa augšgalā. Tik lielā sajūsmā es laikam esmu bijis tikai par vienu grupu vēl bez viņiem.
Par neizdotajiem albumiem, gan laikam neko nemācēšu pateikt :)

dzēsts lietotājs, 15.01.2008. 08:21:07
Komentāra reitings: 8.377

"Punk rock should mean freedom, liking and accepting whatever you want. Playing whatever you want. As sloppy as you want. As long as it's good and has passion."-patiesības labad jāpiebilst,ka šie ir Kurta Kobeina vārdi.

2007:
1.Dinosaur Jr.-Beyond
2.Thurstone Moore-Trees Outside Academy
3.Blind Lemon Jefferson-Texas Blues Box
4.Antelope-Reflector
5.Billy Childish-Punk Rock At The British Legion Hall

melomaans, 15.01.2008. 09:20:06
Komentāra reitings: 8.547

01. Arcade Fire - Neon Bible
02. Bright Eyes - Cassadaga
03. Laura Veirs - Saltbreakers
04. Tunng- Good Arrows
05. PJ Harvey- White Chalk
06. Beirut- The Flying Club Cup
07. Devendra Banhart - Smokey Rolls Down Thunder Canyon
08. Goran Gora - Jetlag
09. Bjork - Volta
10. Cocorosie - The Adventures Of Ghosthorse And Stillborn
11. Rufus Wainwright – Release The Stars
12. Maps- We Can Create
13. Imants Daksis- Vēl nedzimušas reliģijas templī
14. Gogol Bordello - Super Taranta
15. Sigur Ros – Hvarf/Heim
16. Jose Gonzales – In Our Nature
17. Arctic Monkeys – Favourite Worst Nightmare
18. Patrick Wolf - Magic Position
19. 17 Hippies - Heimlich
20. Babyshambles- Shooters Nation
21. M.I.A.- Kala
22. Andrew Bird- Armchair Apocrypha
23. Imants Daksis- Mežs ieiet sevī
24. Klaxons – Myths Of The Near Future
25. Kate Nash- Made Of Bricks
26. YACHT- I Believe In You. Your Magic Is Real
27. Radiohead- In Rainbows
28. Jamie T – Panic Prevention
29. Manu Chao- La Radiolina
30. Andy Palacio & The Garfiuna Collective - Watina(I Called Out)
31. Bloc Party - A Weekend In The City
32. Feist - The Reminder
33. Bonde Do Role - With Lasers
34. Mika - Life In Cartoon Motion
35. LCD Soundsystem - Sound of Silver

dzēsts lietotājs, 15.01.2008. 12:11:35
Komentāra reitings: 6.787

pelican - city of echoes!
unkle - war stories
hopesfall - magnetic north
enter shikari - take to the skies

dzeerwene, 15.01.2008. 15:58:31
Komentāra reitings: -2.184

a kpc visiem tā patīk Radiohead jaunais albums? klausījos un klausījos, mēģināju kko wow saklausīt un nesaklausīju..

dogs, 15.01.2008. 19:34:50
Komentāra reitings: 5.153

Germsburn: True. Patiesības labad jāsaka, ka tie nav vienīgie Kurta vārdi, kas dzirdami Document #8. Kā minēts kādā Mannequin/Transistor Transistor splita recenzijā, "it was clear from the audio samples that littered pg.99’s Document #8 LP that someone in the band was growing seriously obsessed with Nirvana..." ("...and Mannequin seems to be a musical outgrowth of that obsession.")

Dzērvene: Vismaz pēc mana pasaules uzskata, tās daļas, kas atbild par mūziku, "man patīk Radiohead jaunais albums" un "Radiohead jaunais albums ir labs" nozīmē divas atšķirīgas lietas. Ok, In/Rainbows man patīk, bet tāpat ir pietiekoši daudz dziesmu, ierakstu un grupu, kas man nepatīk, tomēr es nevaru noliegt, ka mūzika ir laba. Un tas pats ir spēkā arī no otras puses - ņemot vērā manu "apsēstību" ar skrīmu, ir daudz screamo grupu, kas man ļoti patīk, taču, godīgi sakot, nekas īpašs nav. Diemžēl esmu tik mūzikas klausītājs, ne kritiķis, tāpēc nevaru tā konkrēti pa punktiem uzskaitīt, kas In/Rainbows ir tik labs =(

Daži no jūsu minētajiem ierakstiem manā topā nav iekļuvuši tāpēc, ka man nav sanācis tos īsti paklausīties (Bright Eyes), vai nav sanācis paklausīties vispār (Sigur Ros, Pelican, Babyshambles, Arctic Monkeys), vai arī esmu vnk piemirsis, ka ieraksts ir iznācis 2007ajā (Bloc Party, Goran Gora). Arcade Fire nenoliedzami ir labs, taču, pēc manām domām, "Funeral" bija interesantāks.

tobis, 15.01.2008. 19:40:31
Komentāra reitings: 1.911

dzeerwene- nav ko nesaprast- tev nepatika, citiem patika.

Man klausoties In Rainbows skrien tirpiņas un gribas raudāt no tā cik ir forši. Manuprāt,Katrs jau atrod tādu mūziku sev, kas tā liek viņam justies.

garmish, 15.01.2008. 20:53:01
Komentāra reitings: -1.376

atshkjiriigaa gaumju dimensija neliks shai teemai aizvesties lidz nobeigumam kompromisaa ;)

dzēsts lietotājs, 15.01.2008. 21:10:44

es nez man kautkā pērn nekas tā īsti nepiedūrās, ja nu vienīg enter shikari . visi uz komerciju bliež - tie kuri man patika. hopesfall , funeral for a friend , alexisonfire . utt.
bet tas jau saprotami .

emtee, 15.01.2008. 21:30:25

1.) Emmure - Goodbye to the gallows. Vispaar grupa izlec no pierastajiem metalcore standartiem. Interesantas lirikas un daudz forshu fiichu.

2.)Crrust - Pain is only a mere sensation (LP) Briesmiigi labs krievu hc. Personiigi atgaadina taadu defdump un FBTMOF krustojumu. Netipsiks jo viss albuums ir 1 gara gara dziesma.

3.) The Fall Of Troy - Manipulator TFOT atgaajushi vairaak no hc daljas savaa stilaa bet nu tomeer skaisti kaa jau vienmeer.

lieliskais kārlis, 15.01.2008. 21:59:24
Komentāra reitings: 6.852

Garmish, tā vnm bijis un vnm būs. Katram liekas, ka viņam ir taisnība.
Kā es mēdzu teikt - mūzika ir karš, kas nekad nebeigsies.

plovs, 15.01.2008. 22:34:00
Komentāra reitings: 6.81

I Pilot Daemon - Happily Depressed. Nezinu, kā lai raksturo, kkas starp pelican un the sons of saturn.Dažbrīd monotoni, te pēkšņi forši gāž.

Hot Cross - Risk Revival. Gaidīju vilšanos, bet nē, viss kā vajag un lirikas labu labās. Manā vērtējumā Scrape Wisdom albuma hits :)
Battles - Mirrored. Nenormāli pozitīvs un interesants experimentālais post rocks, vai velns viņ zin kas, bet nu kā saka manuprāt stipra inovācija mūsdienu mūzikā.

Hella - Theres No 666 In Outer Space. experimentāls math rocks[šajā albī, nu jau ar balsi]. ripinoša bungošana un nezinu kapēc atgādina tādu pozitīvu NIN.

Between The Buried And Me - Colors. Tikai manuprāt labāks ir viņu iepriekšējais albums - Alaska, bet lielā mērā par viso to tehnisko un inčīgo jāpiekrīt lieliskajam kārlim.

Indie atslodzei:
Sunset Rubdown - Random Spirit Lover
Menomena - Friend And Foe
Arcade Fire - Neon Bible
Citi pieminēšanas vērti: August Burns Red - Messengers, War From A Harlots Mouth - Transmetropolitan, The Number 12 looks Like You - Mongrel, The Devil Wears Prada - Plagues, Pelican - City Of Echoes.
Vilšanās: The Dillinger Escape Plan, Poison The Well,Hopesfall, The Fall Of Troy albumi[iemesls līdzīgs, kā endo] daļēji arī In Rainbows, lai gan neesmu varbūt pietiekami iedziļinājies.
Tad vēl atskaņotājā man ir bieži battls starp Dun Dun un Tesu, kurā tomēr ar mazu pārsvaru uzvar pirmie pieminētie.
Oioi,nekaunīgi gari sanāca :D bet tik un tā tāda sajūtā, ka kko būtu piemirsis-labi vien ir!

dogs, 16.01.2008. 06:32:57
Komentāra reitings: 3.509

Garmish: Kompromisa atrašana nebija mans mērķis, kad aizsāku šo "diskusiju". Kā rakstīts augstāk, mērķis ir "jūsu domas, pārdomas un ieteikumi". Tāpēc arī 2007ajā iznākušajiem pieliku klāt arī šo to no tā, ko pēdējā laikā esmu daudz klausījies un atzinis par ĻOTI labu esam, neskatoties uz to, ka šie ieraksti ir iznākuši senāk.

Klausos I Pilot Daemon, interesants interesants, jāpaklausās nedaudz vairāk. No #12 jaukteņa esmu dzirdējis tik vienu dziesmu vienu reizi, tā kā Mongrel ar ir jāpaklausās vairāk, lai novērtētu.

dzēsts lietotājs, 16.01.2008. 10:51:47
Komentāra reitings: 1.763

jā.
es piemirsu fall of troy - manipulator.

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
Zdravo, htio sam znati vašu cijenu.

DimaSax

ЛАДА деталь: качественные автозапчасти, которые не подведут каталог запчастей ваз <a href=zapchasti-vaz-01.ru>zapchasti-vaz-01.ru</a> .

lada_detal_vlmt

consists of the book itself

Batteriescwr

ienāktreģistrēties