kaads nezin kaa sauca filmu par fotograafu,kuram nomira sieva..ta vinjsh devaas mekleet,fo4eet fejas un vinjsh eeda baltas pukjiites,lai redzeetu tos mazos radiijumus!?aa un pukjiishu iespaidaa vinjam arii raadiijaas sieva..laikam..pa Tiivii vairaak kaart raadiita!buutu ljooti labi,ja kaadam buutu kaut neliela nojauta par shiis filmas nosaukumu!:)
kautkaada slima filma izklausaas..
Tā bij riktīgi labā! Bet es arī nezinu nosaukumu.
Tā sieva kāzu dienā iekrita ledus plaisā.
ja,taa ir taa pati-slimi labaa!!;)visu laiku zinaaju nosaukumu..bet kaa uzreiz man steidziigi vajag,,taa nava galvaa vinjsh vairs!
feju fotograafs...
angliski laikam bija ''photographing fairies''
milziigs paldies..iisteniibaa tik vienk-kaa izlasiiju,taa atcereejos!!:):)PALDIES!
Laba filma! Puķītes viņām palēnināja laika izjūtu un viņš varēja redzēt fejas, kas priekš parast cilvēka kustējās pārāk ātru, lai viņas redzētu.
te buutu ko kramam teikt...
man liekās es esmu nedaudz to filmu redzējis, a moš tā nav tā.. hvz.. bet nu kkads kaitinoš murgojums. jēdzīgus murgojumus un bezsakarus ir jāmāk taisīt. cik atceros natural born killers bij galīgs murgs, bet nu tā diezgan jēdzīgi visu kopumā ņemot. āāāā! NIN \m/ muzonu viņiem bij taisijuši.
:D :D njosaukumu tieshaam nezinu... :) un liekas, ka arii redzeejusi neesmu!! :D :Dbet izklausas ljoti in4iigi!! :D
[ Forums ]
MRT SPB_eiKr
TedSax
CHIRPzxz
© 2005-2025, Varbuut varat izpaliidzeet!?, HC.LV.