Nesen bija tēma par filmām. Tā manī rosināja tieksmi uzzināt, kurš ir jūsu iecienītākais seriāls. Personīgi man ir ''Džima dēļ'' un ''Draugi.''
Man atkal "Seinfeld" un "Everybody loves Raymond"
nūūū secibā man nav par teim mīļakajiem no pirmā līdz pēdejam un tā...nu - lost, prison break, southpark (o jaaa) simpsons, my name is earl, family gay, un jā draugi. nu un talmiidziigi :) he! bet jā vēl atceros berniba ļoti patika PSi faktors :) tik nevaru nekur atrast kur var novilkt (nozagt) ehh.. varbūt kāds var palīdzet :) !
Nu jā, protams, simpsoni vēl. Bet vai tad viņi ir skaitāmi pie seriāla?
Ai. es neskatos. TV kasti reti kad sanāk aplūkot.Bet no seriāliem jauka ir Mana mīļa aukle. XD
Noteikti The Scrubs & South Patk
es jau ar tv neskatos, bet internetā visu var jauki pa velti nolādēt :))
mana mīļā aukle un draugi!
viens vecs seriāls - 'precējies ir bērni'labākais no komēdijtipa.viens vispārzināms seriāls - 'the x-files'vecās sezonas.didi jauni seriāli - 'dr.hauss' un 'csi'
Southpark, The Simpsons un Ghost in the Shell: Stand Alone Complex. Tad vēl kādreiz bija tāds seriāls Dark Skies, tip x baiļu variants =DGitS:SAC - http://www.imdb.com/title/tt0346314/Dark Skies - http://www.imdb.com/title/tt0115151/
csi, dr.hauss un tiiri labs izskataas arii jaunais lnt seriaals paariitis...
CSI
noteikti un viennozimigi serials "draugi"
CSI,dr.House vai kā tur :P
nee tur ku bij salvadoors ar tiem krutajiem matiem :D
Visi baigi piemin to seriālu Draugi nu tad es arī uzliku dc++ kačāties, jāielūr man arī būs ;)
mm jā,Draugus var skatīties visu dienu ;D aa vēl patīk Still Standing un The Scrubs
Artemij, nu, kā?
CSI un Mīla lielā pilšetā, kadreiz bij glābēj zvans
vispār jau ''draugi'',bet no animētajiem:''simpsōni'',''dienvid parks'' un varbūt vēl kautkas..
simpsoni, Dr.House, prison break...un protams teletuubiji..aa jaa..un daudz daudz japaanju multenes..:D
friens, life as we know it, un visi meksikāņu :) nu ne tak! es jokojos :D
desperet houswives, simpsoni, draugi :)
neskatos ne televîzju, ne seriâlus.
Vismīļākais ir "Криминалная Россия"! :D Vēl patīk tas tagad esošais "Saldais pārītis", patīk arī "Saldā indes garša"... :) Ir ok tie LV gabali. Tos ārzemju nesaukšu, tos tāpat visi zina, vienīgi jāizceļ "Doktors Hauss", tas ir super!
CSI, Draugi
amežonīgā kaķe, esmeralda, hameleonu rotaļas, nabaga nastja :)
prison break,lost unj gurkju pasaule:D
taga- izlaušanās :D
tagad pasha dziive...
Tātad nokačāju Draugi pāris sezonas - pirmās sezonas pirmās sērijas nu baigs booorings likās :DBet pēc kādas 5 sērijas jau varēja pasmieties :DDiezgan labs seriāls, ir vērts paskatīties, jānokāčā tikai pārējās sezonas :D
rxx - saldā indes garša vai tad bija seriāls?? :oja jaa,tad es savaa muuzhaa vinju redzeejusi esmu 2vas reizes un abaas vienu seeriju:D
mans miljakasi serials ir hameljonu rotaljas, jau no 5cu gadu vecuma skatos.... kopa ar omiiti ..aprikl>april:D :D :D :D :D
desperet houswives- arii..
Lost un Prison Breake, tas ir uz šo brīdi...
jauns un pavisam piesaistosh ir Prison Break..un friends , tie vispaar, reeciigi:D:Dgavenais, aarzemju seriaalus vai filmas nekaadaa gadiijumaa nevajag sktiities pa tv, ja skataas, tad orgjinaalajaa valodaa... Pavisam cita lieta...
Lost un Jericho ir tas, ko pašlaik skatos.
neskatos tv... ā nu rudenī kad bij laiks tad pa discovery chanel skatijos ''razrušitjeļi ļegend'' un pirms 10gadi aktīvi x-files lupīju..
FAMILY GUY :) tik forshsdraugi,jaa,doktors hauss arii un csi :)
TV ar āmuru vajag sasist..........ja nu tomēr āmura žēl tad var mest ar ķieģeli pa ekrānu.........
rezumeejot...visi skataas vinu un to pashu un iereec par vieniem un tiem pashiem jociniem...masu patiesiiba ir tur aaraa!
Family Guy, C.S.I, Friends, Simsoni, SPONGEBOB :D
viena serija simsoniem toč bij baigi recīga, parak daudz gan neesmu redzejis. tjipa kur homēram bij bērnības trauma, kad viņam sapuvis līķis virsū uzkrita :D
o jaa to es esmu redzeejusi :D es skatos simpsonus kad man ir laiks...
Nu man TV nav, seriālus novelku no neta.
esmu kritis uz prison break, pagaidām visas pieejamās sērijas esmu redzējis :)
Desperet houswives. Ai.. īpaši vairāk nevienu neskatos, nav laika.
Band Of Brother .. nu tas ir vnk ideāls seriāls .. tik pa tv nerāda .. :)
the o.c.
jee jauniba es ar glabejzvanu skatijos 8)
teletūbiji
heroes
Jaa, Family Guy visp. nu ku tad taa var? :D:D veink. reeciigi! :D pirmaas sezonas nav tik labas kaa peedejaas :Demm.m... Haoss vienk. ideaals.. shaadu cilveeku veeleetos dziivee satikt! :Daaa..a un C.S.I. visp. labs. Bet vislabaakais no visiem is Lasvegasa!! :)
Alias. Viennozīmīgi.
bija tāds seriāls par trīs brāļiem- lielo, vidējo un mazo.. neatceros kā saucās, bet es vienmēr šausmīgi smējos.
atcerējos: malfojs pa vidu, tad vēl patīk csi un prison break, un draugi
glābējzvans! ārprāts kkad baigi sen viņš bija topā :D
Mazs labojums - Malkolms, nevis Malfojs :)
faces of death un faces of gore labs seriāls :) neko citu nevajag, ja nu vienīgi jaunās prison break sērijas
predator!!!
hamelionu rotaljas ;)diez ka notiks 5045 seerijaa ? :D
:DDD xD ak es stulbā. nu jā. paldies.
Doktors Hauss - tas nu gan ir vienkārši ģeniāls tēls; vēl skatāmi arī Pazudušie, C.S.I.
1.Dr.Hauss2.Amulets3.The lost4.CSI5.Pazudushie
lost un pazudušie tak viens un tas pats! :D
jā vispār :D
Ciest nevaru serialus iznemot simpsonus : )
slinkums lasiit, tapee domaaju, ka atkaartoshos - izlaushanaasdr. haussCSIdraugiBiistamaas maajsaimniecesta laikam viss.... aa nu simpsoni jau pats par sewi saprotams :p
My Name Is Earl un South Park.
dead like me:)
sešas pēdas zem zemes draugi [visas 10 sezonas patīk]dr. haussgrejas anatomijadienvidparksdžima dēļizlaušanāspazudušiealiassoprāno ģimene
jā, un vēl ļoti mīļš serāls - ķeriet, smārtu !
burkas kundze... XDprison breaklostdr. house
taga viens baigi labais bija - "the lost room"; galvenais knifs, tas ,ka var vienaa vakaraa nostiities!!! un diemzjeel tas pietruukst prisonjiem! :( 1. un 2. sezonu nolupiiju paaris naktiis [prikinj visu nakti skatiities ,ka tie pamuljkji beeg un naakamajaa pirmdienaa uzzinaat, ka taa arii nekur neaizbeeg. bet bija interesanti :D] un taga vispaar runaa par 3. sezonu. SHAUSMAS AR HAMELEONU ROTALJU IEVIRZI!!!
khe keder va ne " IZLAUSHANAAS" ir laba? ;!
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!atcereejos boldriku!!! :D :D kaukur jaadabuu "black adder" (un taga ieskatiijos maajas lapaa :D BOLDRIKS IZLIKTS PASHAA PRIEKSHAA :D)http://www.bbc.co.uk/comedy/blackadder/
nu da ;Dparaudaat var..
khe nju daaa... tu jau katru reizi pakjer bimbuli:D
kuš.bļ.
triis muskatieri!
Jā draugi ir labi un doktor hauss un tad vēl visi mīl reimondu un vēl latviešiem ir tāds vecs, dzīvoklis. :p
Prison Break, Lost, Heroes, Invasion, Surface un ja šito var nosaukt par seriālu tad Band of Brothers, tagat skatos viņai 10 sērijas, bet tik sasodīti laba. par karu vienkārši dievīgi.
nu my family - tāds britu komēdijseriāls, ļoti foršs humors. ;)
par britiem. tas, kur tā Hiacinte. smalkais stils laikam :D tāāā patīk
Twin Peaks
FRIENDS.viennozīmīgi.Nepārspējams humors!Un Simsoni.Vecie labie :D
atkarība no "Heroes", tiešām atkarība, sapņoju par to seriālu xD
Vienīgi sreiāli, ko var skatīties ir A-Komanda un Makgaivers!
a - komanda bij tas seriāls kur bija tas vecis ar gariem matiem un tādu smieklīgu auskaru ausī,vai es kaut ko jaucu?
Tu jauc Mr.T ar to blondo garmataino veci, man šķiet.
A-komandā bija tas nēģeris - panks ar auskaru ausī, ja mani atmiņa neviļ :)Prison breakDžeriko ( laikam tā pa lv ) vel neesmu redzējis, bet skatīšos, saka, ka labs...Džima dēļ, nezinu, kā citiem, bet man patīk tas humors... :)aaa un tad vēl dažreiz hör mal wer da hämmert ( vai kā nu tur rakstījās ) paskatos pa vācu kanāliem :)Lostlaikam arī viss...
Dr.Hauss, Džeriko,Mīla lielā pilsetā.
"sex and the city""alija makbīla""draugi"un, bez šaubām, "estrelita netīrā seja" :D
A-Komanda: http://jamesaubrey.blogspirit.com/images/medium_the-a-team.jpgMakgaivers: http://www.macgyveronline.org/control/macgyver.jpg
Get SmartKeeping Up Appearances - Smalkais Stils - to tanti nepārspēs neviens! iespējams!SimpsonsGan jau it vēl kāds! :D
Simpsoni un South park. :)
HAUSS!!!
House!Simpsoni!Izlaušanās!CSI!A Komanda!
Veronica Mars.žēl tik,ka šito reti kurš zin.
''es un mani brāļi''
"Iestrēdzis pālī"
Īpaši seriālus neskatos, jo parasti nav laika, ja nu vienīgi "Dr. House", jo fascinē melnais humoriņš. :)
jā man arī tas hauss iet pie sirc!! kas vēl? nezinu.... :o
The IT crowd un simsoni, bet ie laikam neskaitaas, jo taa ir multene...
Džima dēļ.Doktors Hauss. [dievīgs seriāls]ēnu čuksti ūūn Mana mīļā aukle, vislabākie seriāli, kas gājuši. :D
viennozīmīgi - Black Adder
Black Adder bij labs...re no kurienes mana mīlestība pret rāceņiem :DBļin, kāds nezin nosaukumu tādam vecam seriālam kur cilvēki tipa lidoja lidmašīnā, kautkas notika, viņi avarēja (vai nosēdās ? ) un tad tur visu ēda tādi tākā tipa lidojoši akmeņi ? :PEs saprotu, ka izklausās tupi ,bet gribu vienkārši to atrast. Sanāk kkāds 1999 gads apmēram :P
prison break!tagad jagaida trešā sezōna :))
man kak raz darbā viens visu laiku ik pa laikam, kad darīt nebij ko skatijās prison break , un norekomendēja ka labs. tā kā esmu tagad uz ļoti ilgu laiku, uz slimības lapas, ta trīs dienās divas sezonas nostījos. otrā sezona 2/3 bij interesanta, uz beigām jau biš bezsakarā gāja.
ou, dr. Hauss spārda kā neviens cits.Es gribu būt tāda kā viņš, kad izaugšu. :)
Nu protams ka Dr.Hauss.Pie tam vel Criminal Minds un Psych.
Hauss The office
es par Izlaušanos.un...Glābējzvanu:D:D
Heroes jaunā sezona ir sākusies!!!! Band of Brothers arī labs, tam arī būšot otra "sezona" - par Kluso okeānu.friiks - tas seriāls gadienā nav The Langoliers? http://imdb.com/title/tt0112040/
Jep, pēdējā laikā esmu pasākusi skatīties "Heroes"
Tv neskatos, bet novelku & baudu seriālu caur PC ekrānu :PViennozīmīgi - The O.C.
My Name Is Earl! ^^
visi jaunie seriaali ir pee .. man patika un patiik veeljoprojaam "tresha planeta no saules" ;Dspeeciiga bija arii savaa laikaa "preceejies ir beerni" :D
Žēl, ka nerāda melnbalto "Ādamsu ģimenīti", patika tas seriāls :)
paļubomu,mežonīgā kaķe :D
simpsoni
ogrish podcast ftw!
Friends Sex and the city* *ir tā, ka likās ka tāds nekāds seriāls, bet kad sāku skatīties, šausmīgi iepatikās. bet vairs ne! pietiek man seriālu atkarības!
adams family
Prisonbreak. :)neko neparedzēsi- liek smadzenēm paksutēties un pierei nosvīst. un gaidīt nākamo... un nākamo..tāda kā atkarība..
Little BritainKeeping Up AppearencesSmack The Pony
Mīļakais ir Dakteris Hauss :DDD Riktiigi var smieties
:D :D viennoziimiigi - Izlaushanaas!! :)tieshaam interesee!! :D :)
Six feet underLostPBFriends :D
South ParkTvinpīka - Twin Peaks ( Liņča serials,, IMDB 9,5 balles)draugi, "Two Guys, a Girl and a Pizza Place"berniiba - glabejzvans un kaa sauseens Kriinalnaja Rossiap..s..Kapenju Staastinji :D
he. citi ''kapeņu stāstiņus'' un ''glābējzvana'' sērijas skatījās, a es senāk - lasīju )
The simpsons un Dr. house...- labie ^^
Hauss un Family GuyFG tik rēcīgs.. ;D;D
Erls ir vislabākais :D
Prison break un Dr. Hauss
Reba!!
"shameless"<--- mazliet brutāls, tiešs.
Daudzi no ipriekšējiem, visbiežāk pieminētajiem ūn vēl pāris. Patīk makleode meitas. :D neesmu skatījusies 3 nedēļas, bet domāju, ka neko daudz nebūšu nokavējusi. :)
Nu, man laikam ir South Park, American Dad, kādreiz bija Prison Break un tgd visu laiku vislabākais seriāls Heroes :)
Miami ink! vnk valda un skalda!
seriāli izraisa atkarību tpc es vairs neskatos.
+ "little britain" ir uzmanības vērts. :)
Skins iesaku ievertet.
es ļoti atvainojos par nogriešanos no tēmas, bet vai kāds nevarētu pateikt kad būs jaunās Heroes sērijas?
kkad šogad, pirms vasaras vajadzētu būt.
Laikam mīļākais ir Draugi :) Un Simpsoni :)
Prison Break. Sodien atsak radit treso sezonu:)
kārtējo reizi pārņem izbrīns par to, ka laikam jau neviens nezin tādu seriālu kā "Roswell". kkad pirms gadiem pieciem TV3 rādīja, bet līdz galam neparādīja. Tagad ar interneta palīdzību noskatījos visu. Vienīgais lielais mīnuss-tik tiešām izraisa atkarību X)no šobrīd populārajiem, protams, "Lost" ir baigi labie ^_^
bet seriāls "janavkoteikt,kādajēgabūtsarkastiskam" aizskar dziļāko dvēseles stīgu un ir inetrnacionāli uzrunājošs ^_^
seriāls ''man nav televizora un nafig vajag!'', bet, ja nopietni,tad seriāls ''Fear and Loathing in hc.lv'' ir pietiekami paķeroš un pie tam interaktīvs ar maksimālu emociju gūzmu!
tiem, kam patīk Friends, iesaku paskatīties How i met your mother ;)
Gossip girlīstā dzīves realitāte, mazliet gan cacīga, bet nu :]
siesaij, hauss un mai neim iz ērl!bad karma :D
Nip/Tuck, RomeBillijs un Mendija vnk ieper. 8)
Topiniekā viennozīmīgi ir Komisārs Reksis, Precējies. Ir bērni un Step by step ")
the L word.par draudzenēm ar netradicionālu orientāciju, viņu ikdienas klapatām.Freaks and Geeks. par jauniešiem. viens no feinākajiem seriāliem šajā lauciņā.the skins. Angļu ražojums. jaunieši, narkotikas utt.
"Bīstamās mājsaimnieces"
dr. Hauss, desperet houswives, Friends, how i met your mother, sec&city.hmm, what else?
Arī ielikšu savu ieteikumu par skins. Sava daļa humora, drāmas, bet tikai pirmās divas sezonas, jo trešā šķiet jau pārspīlēta un jaunie varoņi šķiet tādi debīli, neinteresanti. Kā arī Friends, How I Met Your Mother un Scrubs. :)
šobrīd Big Bang theory...par 4 gīkiem un vienu meiteni!!!
avārijas brigāde, ibio :@
"my name is earl" ideāls vnk ;D
pievienojos propangazes komentāram. The Big Bang Theory ir asprātīgākais seriāls, ko varu iedomāties.Vēl patika Dexter pirmā sezõnā. Pārējās mazāk, jo tikai pirmā ir veidota pēc grāmatas (Melno sapņu Deksters).
piekrītu ed. 1.,2. sezona patika, bet 3. nav vairs tas.
Ir daudzas. VIsvairāk patīk/patika "My Name Is Earl" un "The Scrubs". :>
The Office, The Flight of The Conchords (diezgan mazpazīstams, bet labs muzikāls komēdijseriāls)..oriģinālakam ierakstam varu ieteikt The Twin Peaks (1990) - tiem kam ir pazīstami un patīk Linča (David Lynch) 'īpatnējie' darbi. Interesanti pavadīts laiks, mistērija un brain fuck garantēts nu un plus vēl nedaudz humora un no sliktās puses nedaudz romantika 90. gadu ziepeņu stilā :P
Bērnībā baigi patika "Makgaivers" un "Teksasas Reindžers". Ā, un vēl arī "Kalnietis". Tie man bija topā. Vēl kaut kad pirms dažiem gadiem rādīja "Nabaga Nastju", tur bija forši galvenie varoņi un arī attēlotais laika posms man patīk.
*Veronica Mars (piekrītu vienam komentāram diskusijas sākumā, ka šito reti kurš zin)*Lost*Dr. Hauss*Heroes (no sākuma baigi patika, bet tagad nu tā)*Gossip girl*Jerico
aaa un jā simsono noteikti
Savos laikos biju atkarīgs no "Prison Break", bet par cik šis seriāls beidzās, sāku skatīties "House".Ja TV šovus var uzskatīt par seriāliem, tad aktīvi sekoju līdzi arī "America's Got Talent", "Britain's Got Talent" un "Wipeout".Tagad sāku skatīties "10 Things I Hate About You", kas ir samērā tizls tīņu seriāls, taču tur ir viens ļoti interesants personāžs, kas mani aizrauj. :)
Pēdējie seriāli, kurus skatoties gribējās noskatīties "vēl vienu, vēl un tad vēl vienu sēriju" bija "Weeds" un "That 70's show".
[ Forums ]
TedSax
NoahSax
© 2005-2024, Tavs mīļākais seriāls. , HC.LV.