Cik atceros filma paveca un par vampīriem.Filma norsinājas pa krūmainu mežu un ārpus tās bija kautkāds nocietinājums. takā pils.vampīrs parvietojās ļoti ātri ta pat bij nofilmēts.viņš sūca no cilvēkiem asinis un tad vinjus upurēja kautkam( neatceros).Beigās pili ieņēma kadi cilvek. tur torisinajas takā karš.Sieviete bij piesieta pie sārta.gribēja to nogalinat vai izglābt.Vārdsakot iespaidīga filma.skatījos ka biju sīks un tik daži miglaini momenti palikuši atmiņā.vislaik emsu gribējis atrast šo filmmu varbūt kāds var izpalīdzēt???
kad reiz izbeigsies šis vampīru kults?! viņi jau ir visur.
neesmu nekaads vampiiru fans,bet patiik skatiities berniibas filmas :-)))
Šo te nezinu, bet par vampīriem ļoti laba Queen Of The Damned
man ta muuziak tur nepatika.vampiiri dzied KORN :-DDDDD vai tas nav stulbi??
http://snarkerati.com/movie-news/top-70-vampire-movies-of-all-time/Paskaties šiten - vrb būs :)P.S. Queen Of The Damned ir vērts skatīties tikai dēļ mūzikas ;D
Tā jau ir gaumes lieta :-)))Es atkal vikpedija skatiijos peec nosaukumiem un youtubaa skatiijos treilerus,bet nekaa :-(((
da štrunts par tiem visiem vampopīriem !džeki, spēks ir fantomasā!!! kurš man to palīdzēs atrast ??
filma fantomas??
Kāpēc gan nepaskatīties vecās labās vampīru filmas. :D Tām jau nav ne vainas. Nekādi tvailaiteri nestāv pat tuvu :DQueen of Damned nebij slikta :)
Tomeer laikam neviens TO filmu ta ar nezin!!
Laba filma par vampīriem ir 30 days of night. Skumja, bet skaista...
[ Forums ]
MRT SPB_eiKr
TedSax
CHIRPzxz
© 2005-2025, Meklēju Filmu!!!!! , HC.LV.