Man nav skaņa filmām kuras ir sararotas( lēdātas no torentiem) . Kāds nezin kā var dabūt?
Droš vien, ka zin...
Ja tu viņas normāli atarhivē (tātad iet), tad skaņa droši vien nav tāpēc, ka ausi ar skrūvgriezi čakarēji. Otrs variants - nav kodeku. Kaut kas cits skan?Normāli šādos gadījumos uzreiz nosauc operētājsistēmu un programmu, ar kuru mēģināts spēlēt.
rxx, tu esi paargudrs vai tikai izliecies?;D
Varbūt viņš pamanīja, ka šis ir jauniešu kultūras portāls hc.lv, un saņemt tamlīdzīgu atbildi uz attiecīgo jautājumu ir normāli...
a man ir skanja, bet nav bilde!
Bāc, ja cilvēkas nepasaka galīgi neko par lietas apstākļiem, es taču nevaru neko konkrētāku pateikt. Jo ir starpība, vai tas tiek vērts ar WinXp, Ubuntu vai vispār kaut kādu DVD atskaņotāju.
rxx gan ir taisniiba...jaapastaas jau ari kas par formaatu taj, latviski pareizi sakot, filmas datnei.
mosh vnk iesleedz tumbinjas :D
Nē, nezinu.Kristāla bumba, ar ko izzīlēt, ar kādu playeri atskaņo, vai ir uzinstalēti kodeki, vai skaņas karte strādā, draiveri sainstelēti, kas par OS, vai tikai tam failam skaņa neiet, kāds faila formāts, remontā. Tēju un kafiju nedzeru tāpēc biezumos neizzīlēšu. Un vispār --> boot.lv, datuve.lv
ņu ja kāds gatavs nomazgāt manu mašīnu esmu gatavs palīdzēt! :P
Vispirms jāpārliecinās vai atrarots pareizi, bet man liekas, ka to nepareizi izadrīt nemaz nevar! Vislabākais, kā pārbaudīt ir izmantot dievīgāko playeri uz pasaules - VLC, ja ar to neiet, tad vaina ir citā lietā: kā jau te uzskaitīja! Man ieteikums - VLC!
[ Forums ]
MRT SPB_eiKr
TedSax
CHIRPzxz
© 2005-2025, Filmas iekš rar., HC.LV.