Gada gaidītākais pasākums Cēsīs - "Jauniešu diena ‘11" ir klāt

Santa Sudraba, 28.08.2011., 11:45

1. septembrī, plkst. 12:00 Maija parkā bērniem būs jautra pirātu ballīte, taču plkst. 19:00 Pils parkā pasākumā jauniešiem par lielisku atmosfēru gādās "El Mars", "Brake The Norm", "Franco Franco" u.c.

"Jauniešu diena" ir atkal klāt ar jauniem pārsteigumiem un pārbaudītām vērtībām! Jau 9. gadu pēc kārtas, pateicoties Jauniešu domei, gan bērni, gan jaunieši varēs sākt mācību gadu ar pamatīgu atpūtu visas dienas garumā.

Šogad,no plkst. 12:00 līdz 15:00 Bērnu parkā un Skeitparkā, ikviens mazais ķipars varēs iejusties pirāta lomā un parādīt savas spējas, izdomu un izveicību "jūras laupītāju" spēlēs un radošajās darbnīcās, kuras izpildot, iegūs balviņas.

No plkst. 19:00 līdz 23:00 varēs baudīt draudzīgu tējas dzeršanu un spēcīgu mūziku Cēsu pils dārzā. Šoreiz ar dzīvo mūziku priecēs tādi zināmi mūziķi, kā "Seat free", "Brake The Norm", "Tonick", "Franco Franco", "Kozlovskis&Ruskis" un "El Mars". Kā arī varēs atpūsties un spēlēt žiletonu "Čill" teltī, būs arī neparasts fotostūrītis, maizes cepšana, Cēsu Alus stafete, konkursi un arī , par godu Bērnu Zinātnes Centra Z(in)oo atklāšanai Cēsīs, laidīsim gaisā laternas.
Kā arī 18.00  norisināsies dievkalpojums Cēsu Sv. Jāņa baznīcā. Aicināti bērni, jaunieši, skolotāji, vecāki u.c. būt kopīgās pārdomās sākot jauno mācību gadu.

Visas Jauniešu dienas aktivitātes ir bez maksas!

Vairāk informācijas: jauniesudome.wordpress.com.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
All time cool 000*** hc.lv

OYzeoADrpe

Hello from LeadsMax.biz!! We are shutting down and have made all our data available for all the countries! Come check us out and search your business and consumer data for free LeadsMax.biz

Leads

All time cool 000*** rus.hc.lv

bcXGUUIbmo


ienāktreģistrēties