Volcom PBRJ Baltijas posms 12. martā, Žagarkalnā

Ilze Pētersone, 26.02.2011., 07:27

Gatavojiet cīņai gaismas zobenus un asiniet kantes, jo 12.martā, Žagarkalnā notiks Volcom Peanut Butter and Rail Jam (PBRJ) snovborda sacensību Baltijas posms.

VVolcom PBRJ Baltijas posms 12. martā, Žagarkalnāolcom Peanut Butter and Rail Jam ir starptautiskas snovborda amatieru sacensības ar atlases posmiem Eiropā un ASV. Šī ir jau astotā Volcom PBRJ sezona un šoziem Eiropā notiek 17 posmi.

Īpaši Volcom PBRJ sacensībām Baltic Snowpark Agency šobrīd veido speciālu konstrukciju ar 3 slaidiem. Rails, Double Kinks Box, Šāvējs to down box - trīs psihas konstrukcijas, lai labākajiem slaidotājiem būtu iespēja izcelties!

Sacensības tiesās trīs tiesneši - pie katras konstrukcijas pa vienam. Dalībnieku uzdevums ir 20 minūšu hīta laikā nosēdināt pēc iespējas labākus trikus pie katra no tiesnešiem. Labāko noteiks visu trīs tiesnešu kopvērtējums, tādēļ ir svarīgi hīta laikā izmantot visas konstrukciju sniegtās iespējas izpildīties.

Šosezon dalībniekiem ir iespēja startēt 4 divīzijās: vecumā līdz 15, 16+, Meitenes un Open (pro un sponsorētajiem braucējiem). 3 labākie no katras divīzijas saņems tonnām vērtīgu Volcom balvu un kvalificējas Eiropas Volcom PBRJ čempionātam, kur tiek dalīts 10 000 eiro pīrāgs. Pie naudas būs iespēja tikt arī Baltijas posmā - Open grupas uzvarētājs mājās dosies ar 200€, otrs labākais saņems 150€, bet 3. vieta 100€!

Electric speciālbalvu un 50€ kategorijā "Gooeyest move of the event" saņems arī labākā trika autors!

Reģistrācija sāksies plkst. 11:00 Sony Ericsson Snovparkā. Nekādas dalības maksas, nekāda stresa. Būs arī pikniks un pozitīva atmosfēra!

Vakarā, Fonoklubā notiks Volcom PBRJ afterparty ar grupām Wake NC, Almost, Wildborn un DJ Arti Dvarionas! Ieeja plkst. 22:00, bez maksas!

 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
турецкий сериал на языке онлайн

Tamie

porn videos

Vincent

Прывітанне, я хацеў даведацца Ваш прайс.

Robertunsab


ienāktreģistrēties