Veloorientēšanās Cēsīs

Mārīte Mežale, 14.10.2010., 16:05

19. oktobrī Citāds jauniešu centrs Cēsīs organizē orientēšanās ar interesantiem uzdevumiem.

Starts plkst. 17:00. Pasākuma mērķis ir kopā jautri pavadīt laiku, spītējot rudens dzestrumam, izmantot iespēju pavizināties ar velosipēdu un veicināt Cēsu jauniešu veselīga dzīves veida paradumus. Pasākuma veidotāji ir īpaši padomājuši par labu atmosfēru un balvām.

Pasākumu organizatore Laura Veldre stāsta: "Protams, vienkārši vizināties ar riteni ir veselīgi, bet tā vienkārši bezmērķīgi pārvietoties ir garlaicīgi. Mēs, gatavojot šo pasākumu, izveidojām dažādus uzdevumus, kuri šobrīd lai paliek pārsteigums. To laikā komandām būs iespēja iepazīt vienam otru, pārliecināties, cik labi viņi pazīst Cēsis un iemēģināt vairākas citas veselību veicinošas aktivitātes."

Komandas savu dalību var pieteikt līdz 15. oktobrim. Ja komanda vēlas piedalīties, bet nav paspējuši pieteikties – tai noteikti sazinieties ar organizatoriem. Katrai komandai vajadzīgs 1 fotoaparāts un 1 telefons ar QR kodu lasītāju, velosipēdi, kas aprīkoti ar aizmugurējo (sarkanu) atstarotāju un, protams, rakstāmie.

Pasākums notiek projekta "Cita skola. Vienaudžu izglītotāju un informatīvo resursu attīstība seksuālās un reproduktīvās veselības un tiesību veicināšanai"

Papildu informācija par pasākumu: http://citadc.wordpress.com/

Ja Jums ir kādi jautājumi, droši zvaniet vai rakstiet: Mārīte Mežale
Cēsu bērnu un jauniešu izglītības un veselības centra jauniešu konsultante
tālrunis: 26156288, e-pasts: mezalemarite@gmail.com
 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany


ienāktreģistrēties