Velokross Ozolkalnā – Cēsīs

Jeļena Dombrovska, 25.08.2010., 06:31

28.augustā, jau otro gadu pēc kārtas, notiks velokross Ozolkalnā un apkārtnē esošajā teritorijā.

Kā sola organizatori, velokrosa trase ir interesanta, aizraujoša un mazliet ekstrēma, jo katram dalībniekam būs iespēja pierādīt sevi, pievarot Latvijā pazīstamus un gleznainus kalnus (nogāzes) - Žagarkalnu, Cīruļkalnu, Ozolkalnu un Vāļu kalnu, kā arī pārbaudīt savas velo vadīšanas prasmes un iemaņas nedaudz tehniskākos trases posmos.

Sacensībām var pieteikties jebkurš sportists, kā arī aktīvās atpūtas cienītājs dažādās vecuma grupās. Trase ir labi pārskatāma līdzjutējiem, jo viena apļa laikā tikai nedaudz pārvietojoties no sacensību centra, vairākās vietās būs iespēja sekot līdzi sacensību dalībniekiem. Apļa garums ir septiņi un deviņi kilometri, atkarībā no vecuma un grupas. Trase ir nomarķēta un jebkurš interesents, atbraucot uz Ozolkalnu, var ar to iepazīties. Pieteikties sacensībām un iepazīties ar sacensību nolikumu var organizatoru mājas lapā www.outdooragency.lv, veikalos "Eži" Valmierā un Cēsīs. Pieteikšanās sacensībām noslēgsies sacensību dienā plkst.11:00. Visas dienas garumā, sacensību centrā, darbosies āra kafejnīca un būs pieejamas aktivitātes sacensību līdzjutējiem un bērniem.

Sacensības atbalsta "Piebalgas alus", veikals "Eži", "ABG Person", "Hight 5", "Profil sport", "Strazdu grava", "Ozolkalns", "Makss un Morics", "Gandrs", "Solo"

Jautājumi par sacensībām: Aigars Kalējs 29349891
 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Скидки на ножи: акции и выгодные покупки в одном клике маникюрные ножницы <a href=wibe-industrial.ru>wibe-industrial.ru</a> .

nozh_bspl

Hola, volia saber el seu preu.

Robertunsab

porn

Enrique


ienāktreģistrēties